XV. Lajos szerepében Johnny Depp

Jó casting döntés volt a Jeanne Du Barry-ba Depp, hiszen hiába nem főszerep, talán többen figyelnek így a filmre. A történet Jeanne Bécuról szól, aki fattyúként született és XV. Lajos utolsó hivatalos szeretője lett.

Kép persze Deppről érkezett.

4 hozzászólás a “XV. Lajos szerepében Johnny Depp” bejegyzéshez

  1. Deppet a szokásos szakáll nélkül hirtelen fel sem ismertem. A filmre egyébként kíváncsi vagyok. :)

  2. Hát ha igaz, amit ez az újságíró állít, szerintem a rendező már bőven meggondolta hogy jó ötlet e alkalmazni, nagyon senkit se lepne meg mármint aki nem elvakult vele kapcsolatban, mert totálisan összeáll az eddigi viselkedéseivel, azt meg bőven túlbecsülik hogy ki megy el és fizet azért, mert “ez” benne van valamiben

    “French journalist Bernard Montiel revealed last night that Depp and Maïwenn have not been getting along at all during the shoot of “La Favorite”. Montiel revealed there was tension for months between the two.

    Supposedly, Maïwenn has been none-too-impressed by Depp’s punctuality. The actor is said to be frequently late or just wouldn’t show up to the set at all. Production is going “very, very badly” according to Montiel, adding, “they are just not getting along, and keep fighting.”

  3. Nem csak a szakáll, a sok pia meg drog rendesen átformálta az arcát, és ez nem csak az öregedés sajna.

  4. Piától, drogtól függetlenül sztem az elmúlt pár év is megtépázta az arcát..Pittnek is kicsit kiültek az arcára a Jolie féle harcok

    Ettől függetlenül még lubickolhat a szerepben, kíváncsi vagyok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.