The Whale-előzetes: Brendan Fraser visszatérése!

Vagyis persze ott van a Doom Patrol sorozatban, és láttuk mostanában, de a Whale nagyjából Oscar-beszédes alakításnak néz ki.  Darren Aronofsky új filme egy 2012-es színdarab alapján készül, és egy 300 kilós, magát halálba evő férfiról szól, aki szeretne a nem vele élő lányával újra jóban lenni. Elvileg elég sok súlyt tényleg felszedett.

A poszter alatt teaser.

6 hozzászólás a “The Whale-előzetes: Brendan Fraser visszatérése!” bejegyzéshez

  1. “…Elég sok súlyt tényleg felszedett”
    Fraser több, mint 10 éve jelentősen túlsúlyos és alkoholproblémái is voltak. Maga is elmesélte, hogy tönkrevágta az Őserdő hőse után kényszerített szépfiú szerep. Szóval ahogy ebben a filmben kinéz, az majdnem a hétköznapi formája.

  2. ha szerinted 300 kiló a majdnem hétköznapi formája akkor ugorj már be a szerrel amit szedsz.

  3. örülök a visszatérésének, össze is szorult a torkom picit… brutális, miken ment keresztül. Biztos volt alkoholproblémája is, de én “csak” szexuális zaklatással kapcsolatos negatív élményről meg a hollywoodi kizsigerelésről tudok, nem mondanám, hogy így érthető ha olykor kicsit jobban megszaladt az alkohol, felkúszott pár +kiló, vagy nem akarom felmenteni, de ’17 környékén és most is bizonyítja, hogy ő mindig is több volt holmi egyszerű szépfiúnál. \o/ no de mindegy is, abból a szerből én is kérek. :)

  4. Gyerekkorom egyik kedvenc színésze, 4 éve a Trustban hatalmas élmény volt újra látni. Én is olvastam a sok szart, amin átment, remélem, hogy ezután sok filmben lesz látható. (És A múmia 4-ben is még reménykedek, volt pár pozitív elszólás a lehetséges elkészítéséről.)

  5. Igen, látszott rajta korábban is hogy hízott de azért nah. The Affair-ben is jól nyomta, meglátjuk “gyün-e oszkár bácsi”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.