John Wick: Chapter 4-előzetes

Egy lehetősége van Wicknek lerázni végre mindent, ha kihív valakit egy párbajra, és meg is jelenik az összecsapásnál. De hát az odajutás nem könnyű…

Lesz itt lovaglás, lövöldözés, kardozás, meg gondolom új misztika is.

human
írta
2022. 11. 10. 19:22
megjelenés
29
hozzászolás


29 hozzászólás a “John Wick: Chapter 4-előzetes” bejegyzéshez

  1. Manapság, ha kell egy nippon a filmbe, tuti Hiroyuki Sanada lesz az :) Mint 90es években Tagawa.Bár nekem ő jobban adta a figurát.

    Amúgy ezt megint el fogják cseszni az végtelen örökélet cheatkódos verekedésekkel. 3-ban is úgy untam, hogy 20 perces dög unalmas püfölések voltak, amiben egy átlag ember 3 sec után halt volna meg, de egy T-1000-es is max a negyedik perc után a méh telepen végezte volna, de ZsönVikk nem. Ő kemény.

    Amúgy ne indítsunk egy kickstartert egy fodrászra neki? Vagy 20 éve bent ragadt ebben a hobo stílusban.

  2. Látom megpróbálkoznak megint egy lovaglós jelenettel, hátha nem lesz olyan nevetséges, mint a 3. részben. Az első rész óta egyébként kőkemény lejtmenetbe van ez a franchise, kizárólag Donnie Yen miatt fogom megnézni, de moziba fix, hogy nem ülök be erre.

    Abban, azért nagyon bízom, hogy a 3. filmnél gyérebb nem lesz. Nem kell nagyot alkotniuk, hogy megüssék azt a szintet.

  3. Már az előző részekben is baromi nevetséges volt, ahogy takargatja a fejét a zakójával, meg a lövedékálló pár milliméteres zakó, erre itt úgy tűnik rátesznek még egy lapáttal. Első rész baromi jó, de ami utána jött…

  4. Gunslinger: Első rész tökéletes, akármikor újranézem (na meg a fürdős jelenet Kaleida – Think zenéje mennyire jóság már?), de a harmadik… ha fizetnének sem újráznám :(

  5. Első részt még végig bírtam nézni, a többi kínszenvedés volt, persze értem én h egy bizonyos réteg imádja.

  6. Én egyik részt sem láttam, de azért a Mátrix rajongó szemem kiszúrta a fegyveres mondatot LF és KR között, mintha csak Morpheus és Neo beszélgetett volna.

  7. Én vagyok a cél csoportja ennek a film sorozatnak mert eddig nagyon élveztem.
    A harmadik részt nézve nekem olyan érzés volt mint ha megfáradt volna a 2. rész után a főszereplő de nincs így mert a 2-3 rész között pár óra telt el és ember legyen a talpán aki ennyi idő alatt kipiheni magát így érthető, hogy a rész végére már alig él a szerencsétlen.
    A másik, hogy JW részei a gyászfeldolgozás fázisaira reflektál. Az előző rész az alkudozásról szól ami meg is történt. Most jön a depresszió és kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle :D

  8. Nem tudom mit esznek ezen az emberek. Ehhez képest sok B film művészeti alkotásnak tűnik. Elkezdtem nézni valamelyik részt vagy két hónapja, hát nem tudtam sírjak vagy nevessek. Ejtettem gyorsan ezt a fost.

  9. A folytatások tényleg tele vannak olyan jelenetekkel, amik már az első rész mércéjével mérve is röhejesek és túlzóak (a már említett golyóálló zakó mint fedezék vagy ellenség fejét tökéletes ütemben szétrúgó ló, stb).
    Viszont legalább 1-2 olyan zseniális jelenet mindegyik filmben van, ami önmagában nagyobb érték, mint egy csomó másik akciófilm mindenestül. :) A JW3-ban a harci kutyás akció Halle Berryvel és Keanuval nálam top5 akciójelenet ever.

  10. nahát… nem túlzottan rajongok a szériáért, de esküszöm, erre beülnék moziba (valójában csak Skarsgård miatt:D). Viccet félretéve, valahogy sikerült dekódolni és tetszik a hangulata, meg az is, hogy a gyászfeldolgozás fázisaira reflektál, erre valahogy eddig nem gondoltam bele.

  11. Lassan már nem marad kit megölnie..

    Amúgy akkor itt már elérte a Neo féle god tiert és ismét elég csak feltartania a karját, hogy a golyók lepattanjanak?

  12. 13.
    A gyászfeldolgozás ötlet nekem is tetszik.:)
    Hovatovább, az is felmerült bennem a trailert látva (valahogy tök hangulatos ez a szét stilizált képi világ) hogy az egész JW sori nem oda fog kifutni, mint az a Ryan Golsing film, a Stay?:)

  13. ebbe* nem gondoltam bele..még korán volt sry..

    Filmtekercs, az elég menő lenne:D még akkor is, ha megjegyeznénk, hogy ok-ok láttunk már ilyet, de ha az ember nem emlékszik tisztán a Stay-re, tudna nagyot ütni! A kommentedet olvasva nem is jutott eszembe, csak ahogy rákerestem.

  14. Én nem vagyok nagy Zsönvikk fan de az akciófilm utáni sóvárgásom miatt az összes lecsúszott eddig itthon. Bár teljes odafigyeléssel egyszer láttam őket, nekem a második rész tetszett a legjobban. Talán azért mert itt már nem csak headshotok röpködtek hanem más akció/harc is volt és a sztori is három oldalnyi forgatókönyvvel erősebb volt mint az első? Nem emlékszem. Viszont erre az új részre több olyan nevet is sikerült megszerezniük mellékszerepekre ami felkeltette az érdeklődésem.

  15. blady:
    Csak a hangulata meg a fokozódó képtelenségei miatt ugrott be a Stay, amikor írtad ezt a gyászfeldolgozást. Amúgy nem hinném, h ezt meglépnék – de vicces lenne.:)
    amúgy nem is akcióznak itt, hanem táncolnak. Erről meg beugrott a “Lovakat lelövik, ugye”? Najó, nagyon péntek van, sorry.:)

  16. Gyönyörűen fényképezett, az akciók megint kifogástalanok tűnnek, a színészek mindig is jók voltak benne.
    Hülyeség lett belőle? Az.
    Minőségi akció, CGI orgia nélkül? Bármikor.

  17. DnP az a különbség, hogy Tagawa csak gonosz szerepet játszott. Legalábbis én egy filmet sem láttam tőle, amiben a jó oldalon harcolt volna.
    Hiroyuki Sanada viszont pont az ellentéte.. Ő egy szamuráj:D
    Kíváncsi vagyok nagyon milyen harca lesz Dönci Ywn-nel?!? Részemről akárhány Fejezet jöhet még. Minden részben találtam olyan szereplőt, aki miatt érdemes volt megnézni.

  18. Ez kb számomra olyan semmilyen előzetes mint annó a 3. rész trailerét volt. Nagyon nem hozott lázba…

  19. Ezt az alkarral golyót kivédő trükköt most nem vágom mi… De ebben ne legyenek már full harci páncélzatban, géppisztollyal esztelenül felé rohanó emberek, mert azt nagyon rossz volt nézni az előzőben.

  20. Első rész elment bár már az is a rohej kategória volt ez a 1 ember lever 50-et felálláss miatt, a folytatasok nezhetetlenek számomra, Reevest se a Matrixban se ezekben a Wick bohóckodásokban nem kedveltem meg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.