9 hozzászólás a “Bautista akar Marcus Fenix lenni” bejegyzéshez

  1. Ez valami vírus marketing akár lenni nem? Mármint ha már van hozzá jelmeze egy világítós bőröndben.? Vagy rosszul gondolom?

  2. Gears 5-ben a multiplayerben volt Bautista karaktermodell rola mintazva (ne kerdezd, miert, fogalmam sincs), gondolom onnan a jelmez.

  3. Igazán tudhatná Bautista, ha Hollywood nagydarab, tehetségtelen színészt keres, akkor Rock mindig előnyt élvez. Ráadásul neki már volt “nagysikerű” lövöldözős játékadaptációja a Doom-mal.

  4. annak idején (nagyon régen még talán a második rész játék megjelenésnél) John Travolta volt még hírbe hozva. őt el is tudtam volna képzelni, De Bautista számomra valahogy nem adja át mint Marcus Fenix.

  5. Én csinálnék valami hasonlót, mint a Gears, – vagy akár ezt is, mindegy – benne Vin Diesellel, Rockkal, meg Bautistával, tök király lenne. Egyik keményebb, mint a másik, zöld vászon lenne az egész (amúgy is az), mert egy szobában sem bírnak meglenni :D Főleg Rock meg Vin.

    Mellé mehetne az élő show a veszekedéseikről, sírásról a kamerába, amiért nem tisztelik egymás tehetségét, és Rock (vagy Vin) nem adjam eg a tiszteletet a másiknak (rofl), és a végén lehetne szavazás is, ki kivel verekedjen meg, mint egy WWE show.

    A szereplőlista bővíthető kiállhatatlan, egymással dolgozni nem akaró, de a dollárért persze mindent IS bevállaló színészekkel. Király cirkuszt lehetne rájuk építeni, sorozattal, realityvel, így készült filmmel, satöbbi.

    Ilyesmi hogy nem jutott még eszébe az execeknek a valóságsók korában?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.