Kecsap: Across the Spider-Verse, Garfield, Silent Kill, Gran Turismo, Longlegs, G20, Avengers: Secret Wars, Ballerina, Wind River: The Next Chapter, Apollo 10 1/2, Seesaw Monster, Snoop Dogg, The Fall Guy, Project Artemis

Úgy tűnik folytatják mindenki kedvencét, a Castle Rock bejelentette, hogy fejleszti a Wind River: The Next Chaptert. Patrick Massett és John Zinman (Lara Croft: Tomb Raider) írja, Kari Skogland rendezi, és a Martin Sensmeier által alakított Chip Hanson tér vissza benne, mivel a rituális gyilkosságok új szintre lépnek.

Végül a Marcel the Shell With Shoes On és az Apollo 10 1/2 is indulhat az animált filmes Oscar díjért.

Az Applene Scarlett Johanssonnal készülő Project Artemis Donald Elise Watkins-szal bővült. Tatum is ott lesz benne ugye, és a 60-as évekbeli űrverseny idején játszódik.

A Goslingos éjjel fejvadászos The Fall Guy-ba a Ted Lasso-ból ismert Hannah Waddingham is feltűnik majd.

Anne Hathaway és Salma Hayek lesz Kotaro Isaka (Bullet Train könyv) Seesaw Monster-adaptációjának a főszereplője. Buddy comedyről van szó, többet még nem tudni.

Daniel Kaluuya lesz Spider-Punk az Across the Spider-Verse-ben.

Brett Goldstein és Bowen Yang is megérkezett a Chris Prattes Garfield filmbe.

Jean-Claude Van Damme lesz az Anthony Hickox által rendezett Silent Kill főszereplője. Négy zsoldos a Kongóban elás egy kincset, és megegyeznek, hogy 3 évvel később visszamennek érte és elosztják egyenlően. Aztán a terv füstbe megy nyilván.

Djimon Hounsou és Gerri Halliwell-Horner is benne lesz a Gran Turismo filmben.

Osgood Perkins (The Blackcoat’s Daughter) új filmjében, a Longlegs-ben Nicolas Cage lesz a főszereplő. A történetet rejtegetik, de elvileg régimódi pszichológia thrillernek készül.

Viola Davis lesz az Amazon akcióthrillerjének, a G20-nak a főszereplője, az amerikai elnököt alakítja, aki a G20 Summiton terroristatámadásba keveredik.

Kevin Feige és Ryan Coogler is tagadja, hogy az Avengers: Secret Wars rendezésére utóbbit akarnák megszerezni, szerintük szóba sem került a dolog.

Meglepő módon Keanu Reeves & Ian McShane is benne lesz a John Wick spinoffjában, a Ballerina-ban.

Joe Robert Cole írót (a Black Panther: Wakanda Forever egyik írója) és Allen Hughes rendezőt szúrta ki az Universal a Snoop Dogg életrajzi filmre.

Elhunyt Leslie Phillips.

Elhunyt Kevin Conroy, a Batman hangját adta az Animated Series-ben.

Disenchanted videó:

Bónusz bónusz:

15 hozzászólás a “Kecsap: Across the Spider-Verse, Garfield, Silent Kill, Gran Turismo, Longlegs, G20, Avengers: Secret Wars, Ballerina, Wind River: The Next Chapter, Apollo 10 1/2, Seesaw Monster, Snoop Dogg, The Fall Guy, Project Artemis” bejegyzéshez

 1. Wind River folytatás?
  Nem értem. Az egy kész, lezárt történet volt. Nincs mit folytatni.
  A film szerintem remek, és ehhez a szereplők nem keveset tettek hozzá.
  Ha nem térnek vissza a főszereplők, akkor semmit sem fog érni.
  Amúgy sem emlékszem, hogy rajtuk kívül bárki is életben maradt volna a végére. Erre a Chip figurára meg nem is emlékszem.
  Nem értem mit akarnak.

 2. Pontosan ezen a véleményen vagyok én is Dody. Wind River-t már számtalan ismerősömnek ajánlottam már, de meg nem mondanám, hogy ki volt ez a Chip az első filmben. Ha Jeremy Renner-t hoznák vissza, mint főszereplő, akkor érdekelne, vagy akár Olsent egy másik ügyön dolgozva.

 3. nem értem Chris Pratt filmválasztásait. Super Mario, Garfield… miért?

  kell a gyors cash? Schwarzi lánya túl nagy lábon él?

  szépen kiégeti a karrierjét mint oly sokan mások

 4. bocsánat teollkodni fogok: miért, Prattnek van karrierje?:D nem néztem, és nem is nézek ki belőle mondjuk egy Pitt szintű karriert.. egyszerűen nincs benne több ezeknél a filmeknél, aztan lehet tévedek, de nem jut ezembe semmi olyan, amiben húde emlékezetes alakítást pakolt volna le

 5. Secret War a kedvenc Marwel sztorim, epekedve várom hogy mozivászonra kerüljön, de még nincs eléggé megalapozva, pár karaktert még be kéne mutassanak előtte.

 6. +1 Sheridan és a főszereplők nélkül semmi értelme. De még előtte… januártól Mayor of Kingstown S02! :)

 7. Van egy álmom. Hogy az ázsiai nevek megjelenése a magyar médiában mindig a magyar átírást követi az anglikán helyett. Főleg a japánnál tud zavarni, hogy mindkét nemzet ugyan azon elvek mentén írja a neveket, s mégsem úgy jelenik meg. De értem én… :(
  Amúgy egész sok könyve van már adaptálva emberünknek. Megnézzük a többit is…

 8. Na, végül behódolt az akadémia? Kíváncsi leszek sikerül-e bezsebelnie majd díjat, hajrá Apollo.

  Batman hangját sajnálom, hogy távozott. Tök jó volt.

 9. @7 blady Sajnos egyet kell értsek, Pratt-ben annyi van, amennyit eddig hozott, azt csípik sokan (köztük én is) de Oscar-t nem várok tőle. Ameddig meg ilyen felkapott, hollywood hülye lenne nem beletolni minden szemétbe mielőtt kiég a neve ahogy sokaknak előtte. Pár év hülyéskedés, aztán majd átlép ő is a “csak komoly művészfilmet tolok mert ki akarok teljesedni” szisztémába, ahogy lejár a Marvel-el a szerződés.

  Garfield-et nem tudom minek erőszakolják amúgy megint meg, az Avengers cuccos meg az eddigi felhozatallal elég csúnya lábakon áll, hiába a korrekt képregény alap, ezek lassan kiherélnek mindent amit 10 év alatt felépítettek.

 10. @ganf mit nem értesz ezen? Reynolds biztos foglalt volt

  Komolyabban: a vicces pasi imázsa miatt csinálja meg pénzért

  Szerintem is a Parks and rec-ben volt a csúcson

 11. Ennél a Wind River-es hírnél rá kellett keresnem melyik karakter ez a Chip, és még így sincs fogalmam róla. Biztosan fantasztikus lesz…

  RIP Kevin Conroy, nem csak a TAS-ben volt a hangja, de az Arkham-trilógiában is, és még számtalan animációs filmben.
  Számomra egyértelműen ő a definitív Batman :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.