Saving Private Ryan őszintén

Na befutott a legrosszabb Honest Trailer? Próbáltak viccelni a Ryan közlegénnyel, de nagyon nem állt össze.

human
írta
2022. 11. 16. 03:15
megjelenés
5
hozzászolás


5 hozzászólás a “Saving Private Ryan őszintén” bejegyzéshez

  1. Ezzel a fimmel nem kellene! Spielberg legjobbjai közé tartozik. Azóta sem volt olyan mozis élményem mint annó ezt a filmet nagyvásznon látni.

  2. Jó film, de nyugodtan lehet vele viccelni, főleg hogy elég rosszul öregszik. A rookie gyerek mondjuk egy katasztrófa volt mindig is, örülök hogy itt elkapták (a trailernek viszont nagyjából ez a csapattag-felsorolásos része az egyedüli, ami vicces, egyébként tényleg gyenge lett).

  3. Bizonyos szinten ez egy nagyon túlértékelt film, más szinten meg iszonyat erőteljes. Maga a háttér, hogy miért hova kellett menniük az az agyfaszt kapsz kategória, azt teljesen jogosan kritizálták, viszont ez a trailer tényleg szar lett. Bele lehet kötni ebba-abba persze a történet szinten, de a megvalósítás annyira erőteljes, hogy nem igazán van rajta igazi fogás.

  4. Nem értek egyet, hogy lehet viccelni vele. Egyszerűen nem az a téma, sem a megvalósítás, hogy hatásos “jó” Honest Trailer-t lehetne csinálni belőle. Ezt bizonyítja az is, hogy ez a trailer nem lett jó.

    Semmi negatívum nincs ebben, csupán “rossz” alapanyag ehhez.
    A túlértékeléssel sem értek egyet. Kivételes alkotás. 6 Oscar jelölésből 5-öt el is vitt. Ráadásul szerintem nem is öregszik rosszul.
    Az igaz, hogy elfogult vagyok ezzel a filmmel kapcsolatban. ami nyilván ferdít valamennyit a véleményemen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.