Bros

Az év nagyszabású vígjátéka, aminek Judd Apatow (Knocked-Up) volt az egyik producere, és Nicholas Stoller (Forgetting Sarah Marshall) rendezte, na meg írta közösen a főszereplő Billy Eichnerrel. És félig jó?

Hogy a pozitívumokkal kezdjem, ez a leghagyományosabb romantikus komédiák módjára állt a két férfi szerelméhez itt, de tényleg a 80-as 90-es évek műveihez visszanyúlva néha. Két látszólag nem összeillő és bezárkózott ember szépen lassan közelít egymáshoz, megnyílnak, és a nehézségeket legyűrik a szerelemért. Mindezt korrekt fényképezéssel, és félig remek alakításokkal, ez alatt azt értve, hogy Luke Macfarlane jó volt.

Az a rosszabb hír, hogy minden más katasztrófa a filmben, Egyrészt Apatow neve még producerként is garancia volt arra, hogy a Bros túl hosszú legyen. A hegyibeszéd hangulat pedig Eichnernek köszönhető szerintem. Iszonyat kioktató a film sokszor, ahelyett, hogy természetes lenne, ami talán még segítene is Az Ügynek, hiszen esendő emberek csak szeretetben akarnak élni az teljesen érthető és átérezhető talán mindenki számára.

Vicces, mert a párkapcsolat részén képes visszafogni magát a mű, de azon kívül meg elszabadul és önismétlőn kiabál a nézőre. Ezen nem segített, hogy Eichner már a bemutató előtt szólt, hogy aki középen vagy esetleg valamennyire jobboldalon van, netalántán Trumpra szavazott, az meg se próbálja megnézni a filmjét. De ha meg csak balosoknak szánta, akkor miért erőltette túl az “oktatást”. Így a film fele amolyan dühöngő lett, ahova Billy Eichner kiöntötte a frusztrációit. A pénztáraknál meg hatalmas bukta.

human
írta
2022. 11. 17. 14:31
megjelenés
3
hozzászolás


3 hozzászólás a “Bros” bejegyzéshez

  1. Nagyrészt egyetértek. Macfarlane tényleg jó volt (bár őt szerintem nagyon még nem is láttam másban, vagy csak nem maradt meg). Eichner szerintem itt még egész visszafogta a szokásos stílusát, de tényleg elég szájbarágós lett Az Ügy téma, még ha sok helyen poénfaktornak is szánták a túltolást. A párkapcsolati rész szerintem is jó volt, bár nagyon messziről indultak a klisés-általánosító szinte mindent ami mozog kezdéssel mindkét karakter oldaláról. A végére eléggé megkedveltem a két karaktert azzal, hogy le tudták bontani a saját maguk köré épített falakat.

  2. Nem láttam, nem is érdekel de az a vergődés amit Billy gyerek nyomott Twitteren meg a médiában a bukta miatt az fergeteges volt. :D

  3. Apatow-val még próbálnak filmet eladni?! sose értettem a körülötte kialakult hype-ot. a filmjei középszerűek, a sorozata egy évadot sem élt meg, a nyakunkra hozta Lena Dunhamet és az ostoba feminista hülyeségeit, ill felkarolta a Amy Schumert amikért szintén nem jár neki köszönet

    el kéne felejteni a faszit és a sleppjét

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.