Heti mozibemutatók: november 17.

Mától a Cinema City budapesti mozijaiban 15:00 a legkorábbi vetítési időpont hétköznaponként, vidéken a 16:00. Nyilván az elszálló energiaárak miatt. Örüljünk, hogy még nyitva maradnak. Természetesen ez alól az egyetlen téli hatalmas dobás, az Avatar 2 kivételt képez, akkor majd lesznek korábbi időpontok. Mondjuk eléggé csapda, hiszen addigra mindenki leszokik arról, hogy korábbi időpontot nézzen.

A heti bemutatók amúgy eléggé érdekes felhozatal, még ha nem is blockbusteres.

  • The Menu (A Menu) – Anya Taylor-Joy és a gazdagok megevése egy horrorkomédiában.
  • She Said (Azt mondta) – az újságírók, akik kirobbantották a Me Too botrányt.
  • El juego de las llaves / The Key Game (Párcserés játszma) – a sorozatból film lett, avagy a több kulcsból a hölgyek húznak 1-1-et, és azzal mennek haza akiét kifogták.
  • Veszélyes lehet a fagyi – heti magyar, egypetéjű ikrek másképp látják a világot, de lassan elfogadják egymást.
human
írta
2022. 11. 17. 10:09
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: november 17.” bejegyzéshez

  1. Emlékszem fiatalabb koromból, hogy max napi 2 előadás volt. Késő délután, és este. És csak a nagyobb filmeket adták mindkét vetítésen.

  2. Köszi a Spoilert A menühöz human ;) Előzetest direkt nem néztem nehogy sok minden kiderüljön. Kedvelem a szereplőket, láttam jó számokat kap és elolvastam egy sopilermentes kritikát amiből kivettem h itt emberévesről van szó de azt nem tudtam h kik esznek meg kiket, mostmár tudom.

  3. ezt kicsit hangulatkeltésnek érzem így az oldalon legelső kommentként tőled, mivel ami már a legelső rövid teaserben benne van, az szerintem nem lehet spoiler.

  4. Csendben bedobnám: vajon az Avatar előtt lesz Oppenheimer előzetes? Annyira adja magát. De az ünnepi hetekben lehet nem merik bedobni a népnek.

  5. Volt szerencsém a fagyit premier előtt látni, ráadásul egy rövid QA is volt a rendezővel. Szerintem kimondottan jó film lett, ajánlom, elsősorban azoknak akiket leköt a kapcsolatok boncolgatása és a pszichológia. Bőven van rágni való a filmen, mi jókat vitatkoztunk utána, és Patkós Márton ismét klassz volt.

  6. Megnéztük a Menüt, szerintem remek darab lett, de Heves megye népét azért próbára tette… : D Lesz róla írás majd?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.