Indy az Empire magazinban

A Empirenek köszönhetően két borítón meg egy rendes képen is belenézhetünk a jövőre várható Indiana Jones filmbe.

human
írta
2022. 11. 18. 23:42
megjelenés
20
hozzászolás


20 hozzászólás a “Indy az Empire magazinban” bejegyzéshez

  1. @LasDen: Ford 80 éves, ahhoz képest nagyon is jól tartja magát.
    Eastwood/78/Gran Torino
    Stallone/76/A szamaritánus
    Schwarzenegger/72/Terminátor – Sötét végzet
    Lehet utánuk csinálni ennyi idősen!

  2. Annyira vágynék neki egy méltó búcsúra de akkorát fogok koppanni amikor mobilon megnézem majd itthon mint a fene. :(

  3. LasDen:

    Kicsit több tiszteletet! Ford lehet jobb kondiban van 80 évesen, mint te valaha leszel.

    Persze egyszerűbb beböfögni böszmeségből ilyen kommentet…

  4. Ha az a kep a filmbol van akkor az kicsit gaz. Ford jol nez ki, de nez ki az egesz inkabb egy Nolan filmnek, mint klasszik Indiana Jonesnak. Ertem, hogy haladni kell a korral, de az eredeti filmek nem veletlen idotelenek. Azert remelem jobban fog kinezni, mint a Kristaly Koponya szuper artificial mutermi kinezete.

  5. a “csináld utánuk” a leghaszontalanabb visszavágás a visszavágások történetében. Azt feltételezi, hogy csak akkor mondhatsz valamiről valamit, ha te magad is megtudod csinálni. Viszont ezt általában akkor veszik csak elő, mikor valaki negatív dolgokat mond valamiről. Mikor jót, pozitívat mond, akkor már nem kell utánuk csinálni. Az a vélemény már anélkül is valid lesz, hogy utánuk tudja-e csinálni…

    Én a képen látható karaktert értékeltem, nem a színészt. Nem mondtam semmi rosszat vagy tiszteletlent. De ahogy gondoljátok…

  6. Koreai égetett felirat, Magyar hangalámondás.btw miért ne lehetnénk tiszteletlenek? mi vagyunk a fogyasztók a mi igényeinket kéne kielégíteniük hamár pénzt adunk érte ki moziban , streamingen.
    A 4 et is utólag megbánva de moziban néztem ,de mint a többség megbántam. Namármost az a legkisebb baj hogy Ford még öregebb lett az jobban zavar hogy valószínűleg az a változat fog a végleges verzióba bekerülni amiben meghal és Phoebe waller bridge fogja női indyként átvenni a stafétát. Remélhetőleg utána disney+ sorozatként folytatva a franchiset.

  7. Sajnos Indy-vel az van, ami a karácsonnyal, ami gyerekkorban csupa varázs és titok de felnőttként már másról szól: igazi varázsa akkor volt, amikor az első 3 filmet bemutatták, és abból a fajta varázsból kinőtt az emberiség. Maga ez a kalandoros zsáner is szerintem eleve csak a 19.sz második fele -20.sz. eleje korba, a nagy régészeti felfedezések korába helyezve működik, amikor még voltak fehér foltok a térképeken. Ebből a szempontból már a Kristálykoponya is inkább csak rossz érzésű nosztalgia volt. A karácaonyos hasonlattal élve olyan, mint amikor próbáljuk a gyerekkori karácsony hangulatát visszahozni, de már rég nincs a mama, a papa, az utca végén a kiserdőt, ahol sétáltunk, míg a szüleink a fát díszítették, kivágták és beépítették. stb.
    Ennek a filmnek egyedül akkor lesz létjogosultsága, ha egy tisztességes tisztelgés lesz Indy előtt, ad egy méltó lezárást és nem indít el egy tök érdektelen modern “Indy utód” franchise-t, ahogy az előttem szóló fenyegetett vele…de erre sajnos van esély.

  8. Scorpion82

    Karácsonyi hasonlat. De azért ahogy a régi képeket ahol ott van mama, papa jó érzéssel tölt el nézni, úgy szeretem az első 3 rész is időnként újra átélni. :)

    Moziba küldhetnék amúgy :)

  9. Lehet, hogy ők is érzik, hogy bele kell építeni a szerepbe Indy korát is, és az is lehet olyan poénfaktor, mint az eredeti trilógiában az időnkénti “bénázásai”.

  10. “btw miért ne lehetnénk tiszteletlenek? mi vagyunk a fogyasztók a mi igényeinket kéne kielégíteniük hamár pénzt adunk érte ki moziban , streamingen.“

    Brave new world

  11. Én láttam a film előzetesét amit levetítettek a comiccon-on ugye kamerás felvétel volt, és nagyon kevés ideig volt fent. Nagyon odaba$@ott a trailer. Alig várom a filmet.

  12. @anthony711 – ez jusson eszedbe akkor is, amikor a főnököd vagy éppen a gyereked( tanára) éppen a lelkedbe törli a szxros cipőjét mondván, hogy “Tőlem kapod a fizetésed, úgyhogy nyugodtan lehetek tiszteletlen… ” Az a fő probléma, hogy mintha pénzzel ki lehetne váltani az empátiát, jómodort, tiszteletet ……. ha Te fizetsz, akkor ezekkel nem is kell vesződni ugye, le lehet köpni bárkit a buszon csak fizesd ki a jegyét nem? Ez meglehetősen káros hozzáállás a világhoz szerintem.

  13. “Ez meglehetősen káros hozzáállás a világhoz szerintem.“ – igen, pont ezt jelenti a kommentem, amit szerintem nagyon felreertettel :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.