80 for Brady-előzetes: Tom Brady-t látni, és…

Valós történet imspirálta ezt a vígjátékot, amiben 4 darab 80 körüli nő úgy dönt, hogy útra kelnek a 2017-es Super Bowl-ra, megnézni Tom Brady-t, hiszen lehet az utolsó meccse lesz (haha:).

Lily Tomlin, Jane Fonda, Rita Moreno, és Sally Field aranyoskodik az egyértelműen idősebb filmnéző halmaznak szánt műben. Basszus, nem ugrik be a “zsáner” neve.

human
írta
2022. 11. 21. 01:36
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “80 for Brady-előzetes: Tom Brady-t látni, és…” bejegyzéshez

  1. az ageism nem szép dolog. nem hiszem, hogy múmiának kellene neveznünk az öregeket. nagyanyánkat sem ilyen jelzővel illetjük.
    az évi 200 film közül 1nek miért ne lehetnének seniorok a szereplői? nem kötelező megnézni nyilván. aki meg alapból nem a célközönsége a filmnek, fölösleges fikáznia.

    van ilyen “zsáner”?

  2. Gondoltam hogy jön egy pc butthurt. Ki vagy te, hogy megmond mivel lehet viccelődni? Másrészt meg Hollywoodban az emberek képtelenek méltósággal megöregedni, engedj már meg egy fricskát a koponyájukra feszülő elvékonyodott bőrüket és az elhalt arcizmaikat illetően.

  3. Ezek a színésznők többségében pont hogy képesek voltak méltósággal megöregedni max nem hagyták el magukat teljesen és van pofájuk nem otthon ülni nyugdíjban hanem szeretnének azzal foglalkozni tovább amit 40 50 éve csinálnak. A 30 magyar celebnőkhöz képest ők a természetesség szobrai, jegyzem meg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.