A király visszatér: Bob Iger újra a Disney élén

Úgy tűnik a Disney parkokból előléptetett, a főleg költséghatékonyságra törő döntéseket hozó Bob Chapek megtette kötelességét, így mehet. Vagy nem volt kellő jövőterve? Nem fogjuk megtudni, de a régi CEO visszatért a Disney élére. Hogy ez filmügyileg mit jelent, azt majd 2 év múlva megtudjuk.

human
írta
2022. 11. 21. 13:01
megjelenés
5
hozzászolás


5 hozzászólás a “A király visszatér: Bob Iger újra a Disney élén” bejegyzéshez

  1. “Hogy ez filmügyileg mit jelent, azt majd 2 év múlva megtudjuk.”

    Nem kell ehhez 2 év. Amikor Iger volt a főnök akkor is ugyanolyan filmeket csinált a disney, mint most. Nem változott semmi.

  2. lett egy fostaliga negyedévük ami után taknyolt az árfolyam. persze mindjárt valamelyik rezidens beírja reflexből hogy dehh ah szamokh még mindig jokh nincs shemmilyen lejtmenet…

  3. Andris: nem a filmek miatt, hanem a streaminget mérték el. vicces, mert ők még csak nem is költenek túl igazán a streamingre.

  4. streamingen volt a nagy bukó, de chapek a contenthez is eléggé másképp állt hozzá mint Iger. mint pl a tultolt woke Bs helyett kiegyensúlyozottabb irány. Aligha a streaming sikertelenségét verik el rajta háromnegyed év után, inkább az irány nem tetszethetett amibe elindította a céget.

  5. Van esély rá, hogy végre kiviszik a szemetet vagy pöffeszkedik még pár évet a nagysasszony?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.