Indy keresztlánya

Befutott Phoebe Waller-Bridge is egy Indiana Jones 5 képen. Helena a karakterének a neve, és mint látjátok, keresztlány.

Közben az is kiderült, hogy fiatal Indy is lesz flashbackekben, méghozzá VFX megoldással.

human
írta
2022. 11. 21. 19:55
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “Indy keresztlánya” bejegyzéshez

  1. Szerintem félreolvastad, mert nem az unokája, hanem a keresztlánya:
    “Phoebe Waller-Bridge Is Indy’s Goddaughter Helena In Indiana Jones 5” – írja az Empire.

  2. Rókabőröknél már nem elég általában a tehetség sem, kell egy nagy adag szerencse is, hogy igazán összeálljon valami emlékezetessé. Remélem itt is ez lesz, vagy legalább is 1-2 nézés erejéig itt is be tudom majd csapni magamat, mint a 4-nél, hogy nem is olyan rossz ez.

  3. És ha majd a keresztlány se jön be a népeknek, akkor jöhet a folytatás indy szomszédjával..

    Amúgy viccet félretéve, szerintem nyugodtan visszahozhatnák Lawuffot, van már annyira “érett”, hogy nem lenne erőltetett a jelenléte, meg persze ha mondjuk rendesen megírnák a karakterét..

  4. Most már lassan jöhetne egy teaser (trailer) is! Remélem kiküszöbölik a 4. részen esett “csorbát”!

  5. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem várom, abbak ellenére, hogy nagyjából pontosan látható, hogy a Ghostbuster-hez hasonló kései, könnyfakasztó nosztalgiabombát kapunk (nem lepne meg, ha a VFX-nek köszönhetően nem csak a fiatal Indy,hanem Sean Connery és Denholm Elliot Marcus-a is feltűnne…sőt, erre nagy összegű fogadásokat is kötnék).
    Azt viszont nem értem, hogy ha már a 4. részben felvezették a fiát, akkor itt miért kellett egy ilyen random karaktert behozni. Ha LeBouf-fal nem akarnak dolgozni, nem ördögtől való másik színésszel eljátszatni. Volt már ilyen nagyobb franchise-okban is.
    A holdraszállást emlegetik, hogy akkor játszódik a film. Nem tudom, ez azt jelenti-e, hogy a 4. rész után megint a scifi vonalat viszik tovább, de jobban örülnék ha inkább misztikus téma lenne megint. Jobban állt Indy-nek, jobb lenne ilyesmivel búcsúztatni a karaktert. Na meg egyáltalán tisztességesen elbúcsúztatni. Aztán mehet majd valami totál érdektelen sorozat az új főszereplővel akár, ezeket úgysem szoktam nézni soha…

  6. PW-B lehet hogy annak az idősebb fickónak lesz az unokája, aki az első 3 részben még élt, aki Indy főnöke vagy kollégája volt, most nem ugrik be a neve. Talán ezért lesz szakmabeli.

  7. A VFX-nél remélem, nem visszafiatalítják, hanem a régi szerepeivel csinálnak egy deepfake klónt vagy valamit. Stallone visszafiatalítása is irtó béna volt a Szamaritánusban, pedig én aztán B-trükkökön nevelkedve el szoktam nézni az ilyesmit, de ez még engem is zavart.

    Endymion: Marcus, aki eltévedt a saját múzeumában? :)

  8. Ez a ” minek egy random karaktert behozni” dolog nekem fáj. Dögöljenek meg, mert lesznek új mellékszereplők, mi?

    Más kérdés, hogy én nagyon bírom a csajt, bár tartok attól, őt akarják utódnak megtenni. Semmi szexizmus nincs ebben, mindössze egészen más lenne a hangulata a kalandoknak, nehezen férne össze a jóképű és okos, de közben balfasz akcióhős / tudós karakter miliőjével. Határozottan spin-off jelleggel mondjuk nincsen ellenemre, ha érdekes a kalandozás.

  9. @theSickness:
    Szerintem egyértelműen leírtam, hogy nem a random karakterrel van bajom, hanem azzal, hogy a 4. részben felvezetett fia helyett hozzák be. Nő vagy férfi, egyremegy ebben az esetben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.