A föld alatt

Egy furcsa világ van a Disney animációs családi kalandfilmjében. Volt előzetes.

8 hozzászólás a “A föld alatt” bejegyzéshez

  1. @ Zombeeka Nem tudom, kicsit fura kijelentés ez egy mese kapcsán.
    A Toy Story sem túl reális, hogy játékok teherautók hátuljába kapaszkodnak. :D
    Szeritnem izgalmas, hogy mernek alternatív világba kalauzolni minket (nem vagyok drogos).

  2. Imdb-n az értékelések 40%-a 1 pontos. Nagyon beindultak a haterek. Vajon mi verte ki náluk a biztosítékot?

  3. @1: “Hollywoodban már minden csak folytatás vagy reboot, brühühü”, jön egy új ötlet, az meg drogos :D
    @3: a fiatal raszta srác a bal oldalon nyíltan meleg karakter, nem is fehér, ráadásul főszereplő.

  4. A hozzászólásom csak az volt ami rögtön az eszembe jutott (amolyan megérzés féleségképpen) ahogy ránéztem erre a plakátra! Ha emlékeztek a
    The Croods rajzfilmre,hát na abban is voltak szép számmal finoman szólva elrugaszkodott vizuális megjelenítésk ami valószínüleg teljesen tiszta elmével nem feltétlenül pattan ki az ember agyából! XD Szóval csak ennyi! Hát legyen jó ez a mese és végre ne legyen igazam ebben!

  5. @Zombeeka
    számodra elképzelhetetlen valami, mert alapvetően nem elég kreatív az elméd hozzá (még ha ezt nem is vallod be magadnak)=”valószínűleg teljesen tiszta elmével nem feltétlenül pattan ki az ember agyából”
    aha :D
    ki kell ábrándítsalak. attól még, hogy szerinted ilyesmi józanon nem pattanhat ki az emberek agyából, csak beállva és bemindenezve, valójában szerencsére nálad milliónyiszor kreatívabb emberek élnek és alkotnak a világon, akiknek nincs szükségük drogokra ahhoz, hogy ilyesmiket kitaláljanak. még ha ez neked nem is fér a fejedbe. javaslom, kicsit nyitottabb és kevésbé előítéletes (igen, az hogy erre egyből az reakciód, hogy bedrogoztak előítéletesség) elmével élj.

  6. Ja, hogy azért gyűlnek össze a haterek és pontozzák csípőből 1 pontra a mesét, mert az egyik főszereplője nem hetero, ráadásul nem is fehér?!
    Aztán mindig “vicces”, amikor jönnek azzal, hogy mit rinyálnak a melegek, tökéletesen elvannak fogadva és nem igaz, hogy bármilyen értelemben is hátrány érheti őket az életben. Pfff…

  7. @Endymion vicces vagy! :D Na persze nem fogom bizonygatni,hogy fényképész szakmával és némi rajz tudással mennyi fantáziám van,hiszen ez nem is az az oldal és nem is ez a téma! Ha figyeltél akkor leírtam azt is,hogy megérzés volt a filmmel kapcsolatban,ennyi! Majd premier és a matek után visszatérhetünk rá,hogy milyen is lett ez az alkotás! :) Addig is béke!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.