Lassan felébred az Oscar?

Mármint a gála rendezésében ébredeznek, konkrétan ott tartanak végre, hogy az összes ‘vasárnapra’ tervezett kategóriát közvetítik majd, elfelejtik az “előbb átadtuk, itt van megvágva videóként” hülyeséget. Természetesen a fő kategóriákról van szó, azok amiket mindig előbb adtak át, azok maradnak úgy.

I can confirm that all categories will be included in the live telecast

Bill Cramer (az akadémia CEO-ja)

Ugye az előző gáláról a filmzene, makeup, doku rövidfilm, vágás, production design, animált rövidfilm, rövidfilm, és a hang kategóriákat mellőzték teljesen méltatlanul. Nyilván nem ezt fogja megmenteni az Oscart (valaki úgyis belöki ide, hogy “ki nézi, én 10 éve nem?!?!”), de akkor már a fiatalok kergetése meg pizzarendelés helyett legyen rendesebb átadó, amihez meg ez kell, hiszen aki még nézi, azoknak lehet ez a fontosabb.

human
írta
2022. 11. 29. 19:50
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Lassan felébred az Oscar?” bejegyzéshez

  1. Ezen az utolsó mondatodon elgondolkoztam human. Vajon a fiatalabb korosztályt mennyire érdekli a z Oscar gála? Vagy akármelyik másik gála? Én szinte egyáltalán nem tudom megitélni a mai fiatalokat mi érdekli és mi nem. Mondjuk ha jól emlékszem én 3.os voltam, vagyis 11.es mikor elkezdett érdekelni, hogy melyik film és melyik színész/színésznő nyert..

  2. nem érdekli őket, eztért felesleges üldözni azt a korosztályt, ha közben elidegenítik azokat, akiknek még számít az Oscar.

  3. Amit mai napig nem értek, hogy az életműdíjat miért vették kin? Nincs annál epikusabb, amikor egy legendát ünnepelnek a több évtizedes munkájáért.

  4. kaszkadőröket is díjazhatnák már

    [legkorábbi emlékem a gáláról, hogy végignéztem, másnap (általános nemtom már, hanyadik osztály), első óra kémia, első padban kb 20perc után kidőltem, tanárom meg padtársamnak szólt, h kocogtassa már meg a vállam, mert kicsöngettek:D:D] szóval ez alapján engem hamar elkezdett érdekelni.. most is érdekel a hülye rongyrázások ellenére is

  5. Szerintem aki szereti a filmeket, meg jobban benne van a dologban pl kiváncsi hogy Janusz Kaminski nyer-e díjat az ígyis-úgyis megnézni, függetlenül attól hogy mennyire unalmas a gála. Úgy ahogyan én is kb 30 éve töretlenül.

  6. Én szeretem a filmeket, érdekel is a téma, de egyetlen Oscar vagy egyéb gálát nem néztem még végig soha. Egyszerűen irreleváns számomra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.