Indiana Jones and the Dial of Destiny-előzetes. Sőt poszter is van.

Most már hivatalosan is tudjuk az 5. Indiana Jones film címét. Jövő nyáron nézzük a  James Mangold (Logan) által rendezett fejezetet, ami elvileg egy sok perces visszaemlékezéssel indít, amiben a fiatalabb Indy akciózik. Deepfake és minden más technológiával keltették életre persze. Mondjuk elnézve a poszter alatti előzetest, mintha máshol is fürge lenne Ford, szóval “csak az elején fiatal” az rejtegetése is lehet a sztorinak, főleg hogy mágiát emlegetnek? Random tippelgetek persze.

Tényleg nem adtak ki még hivatalos leírást, csak hogy kik játszanak benne meg ki rendezi meg ilyesmi, ahogy a youtube videó alatt is látni.

54 hozzászólás a “Indiana Jones and the Dial of Destiny-előzetes. Sőt poszter is van.” bejegyzéshez

  1. Ezen a poszteren elég fura szögben áll Indy orra.

    A trailer alapján látványosnak ígérkezik. Örülök a másik visszatérőnek is. Remélem nem bohóckodják el.

  2. Van ám pörgés…Látszik, hogy Indy a film idejére már láthatott 5 db James Bond filmet…ráadásul a főszereplő hasonlít is az apjára…

  3. Ha csak a fele igaz annak, amit bennfentesek kiszivárogtattak Doomcock-nak, akkor ez egy iszonyatos kataszrtrófa lesz. Abszolút gyalázat minden Indiana Jones rajongónak.

  4. hát nem tudom, amilyen incel hozzállása van én biztos nem venném készpénznek a negatív “szivárogtatást”, bennfentes infóit. bár lehet sokan a legrosszabbat várják majd miatta, aztán pozitívan csalódnak.

    konkrétan a filmhez direkt több befejezést forgattak, rengeteg féle leak van, és Doomcocké az, hogy a Fleabag csaj visszautazik az időben és “felülírja” Indy-t magával, de ezt konkrétan komolyan cáfolta a rendező is.

    https://twitter.com/mang0ld/status/1591137723783708673

  5. Nem, hanem visszautazik az időben és konkrétan teljesen eltörli Fordot, mint Indiana Jones, szóval a cannon az lesz, hogy mindig is a csaj volt Indy. Állítólag a négy lehetséges befejezés közül ezt a verziót vetítették le a teszt-közönségnek és érthető módon mindenki kiakadt a picsába.

  6. Nem tapsikol örömében a szeméthez amit Hollywood kiokád magából az utóbbi időben = incel. Mi más lehetne? :D Jelzem általában igaznak bizonyulzak a szivárogtatásai… Hogy a trailerről is mondjak valamit: The Force Awakens vibe, Kathleen Kennedy, “erős” női karakter… köszi de nem kérem!

  7. Szélsebesen kattintottam, de aztán végül nem hozott lázba. Valahogy tökre nem tudtam elhinni, hogy egy 80 éves ember mozgó járművek között és lóháton parkourozik és Ford kb. annyira sem éli bele magát a szerepbe a mutogatott jelenetekben mint a nyúlfarknyi Han Solo-villanásában a legutóbbi Star Warsban. Múzeumba tartozik már ez a sorozat is. (ha meg tényleg igaz ez a karaktercserés/időutazós dolog, amivel – állítólag – egy Disney+-os szériát akarnak elindítani, akkor meg végképp felesleges volt elkészíteni, hogy elérvénytelenítse a korábbi filmeket és lényegében pilotja legyen egy tévésorozatnak, ehhez képest a negyedik csak simán rossz film volt)

  8. Tök jól érvelnek a srácok 13-15 kommentben, engem meggyőztek :D

    Szvsz, mivel lusta vagyok most gondolkodni, Vajda Gábornak van nagy igazsága, múzeumban a helye a sorozatnak, nekem már a 3. óra ott van a fejemben.

  9. A trükkök meglepően régimódiak, a szó jó értelmében. Még a végén megnézem (csak az első hármat láttam, még a maga idejében)

  10. Tényleg valami Doomcock névvel élő anti-SJW clicbait-vadász hazugsággyárosnak hisztek?

    Egyértelmű hogy arra találták ki ezek ezt a sztorit, hogy szítsák a szokásos Disney/KK/ és nőgyűlöletet, amiből megannyi kretén él meg YouTube-on. Aztán amikor kiderül majd hogy nem ez lesz a sztori, jajj hát biztos újraforgatták az egészet.

    Elképesztő hogy ezeket bárki is komolyan tudja venni.

  11. Én sok hülyeséget kinézek Hollywood-ból, de ez a befejezés, amiről itt beszéltetek. Azt még én se. :D Az nagyon meredek lenne.

  12. Beletettek egy Han Solos utalást is. Mindig ez a fránya kompjúteres animáció… Biztos elmegyek rá, mert illik. ( van itt szájlebiggyesztős szmájli ? )

  13. á, öreg már, nagyon öreg… jól látom, sorra veszik a régi filmek korszakait, meg talán a helyszíneket is? ennyire nincs ötlet? remélem tévedek, nem szeretném, ha ennyire megúszós lenne az egész sztori.

    erre azért beülök moziba szerintem. Indy volt az első igazi hősöm, rongyosra néztük a másolt kazettákat.

  14. Indy ős rajongóként évek óta várós! Akik gyerekkoruk miatt érzelmileg jobban kötődnek a franchise-hoz biztos ami biztos vigyenek zsepit. Akik a sok negatív kritika miatt nem nézték meg az Indy 4-et kellemesen fognak csalódni: korrekt kalandfilm két ollóra érdemes jelenet kivételével. Irina Spalko témája dallam tapadást okozott nálam :D

  15. Akármilyen is, ez is kötelező alkotás, csakúgy, mint az új Avatar, az új Mátrix meg az új Ghostbusters stb. Sejtjük, hogy el lesz cseszve, de azért megnézzük. Ezek a franchise-ok az elődeikből élnek csak. Kivétel az új Top Gun, mert az tényleg jó volt.

  16. incel: “erős NŐI karakter”=rósz! “ha már nő, akkor csak rósz lehet”
    milliószor látott “erős FÉRFI karakter”, aki megmenti a világot, mindig kihúzza magát a csávából, azonnal mindent tud és mindenben jobb, mint bárki más, fél kézzel is ő a f@sza gyerek=jó!

  17. Az Uratok: A Doomcock-nak szivárogtatott info fals, a teszt vetítések pozitívak voltak, csak hogy legyen egy kis optimizmus is. Ajánlom az Indiana Jones spoiler group fb csoportot, ahol Doomcock-ot tobbszor is cáfolták, elorevetítették a teljes címet, szinapszist, szereposztást, karakterjellemzést, hozzáteszem az adminnak nem kevés, jelen produkción dolgozó bennfentes forrása van, nem légbolkapott teóriákat, hipotéziseket durrogtat. Hátha tényleg jó lesz, fingers crossed.

  18. Nem nézek trailert, nem nézek trailert, nem nézek trailert… á, ki a franc bírja ezt ki? :D
    Legyen már június!

  19. Nagyon erőltetett ez a kemény akciózása az öregnek. Amikor csak simán sétál is látszik, hogy egy hirtelen mozdulat kombinációt sem tudna elvégezni.
    Egy idős ember miért nem játszhat el egy idős embert, mint S.C. az Indy 3-ban? Ettől kevesebb lesz? Ugyan már!

    Egyébként akár mit is rondít elénk ismét a derék KKennedy és bandája, szerencsére ott marad az alap trilógia (akárcsak az SW-nál), mint örök szórakozást nyújtó, és kortalanul szerethető kalandfilmek.

  20. @Vajda Gábor:
    Csak Ford 80 éves,Indy nem. 1899-ben született, tehát 1969-ben, mikor ez a film elvileg játszódik, 70 éves. Persze így is eléggé túltolatják az öreggel, én arra számítottam, hogy ő már csak egy bölcs és megfáradt öregúr lesz valami fiatal titánok mellett, ahogy Sean Connery volt mellette (meg némileg ő is LeBouf mellett). Erre itt kb James Bond-ot, majdhogynem Ethan Hunt-ot játszik, jobban pörög, mint a 4-ben.
    Drukkolok a filmnek, szinte biztos, hogy mozis lesz, ha nem húzzák le nagyon, de felek, hogy ezt a karaktert-franchise-t se hagyják méltósággal megöregedni és meghalni (utalok ezzel az esetleges sorozatos továbbnyújgásra, bár azokat én sosem néztem egyetlen ilyen nozis franchise-nál sem)

  21. “ha meg tényleg igaz ez a karaktercserés/időutazós dolog, amivel”

    ezt cáfolta a rendező. ettől még tuti akarnak valamit az új karakterrel, ezt nem vitatom persze, de biztos nem Indy eltörlésével, felülírásával.

  22. Egyszerre kirakni egy uj MCU trailerrel szerintem valami teszt volt a Disney reszerol.

    Mindenesetre eddig tetszik, bar az a Glasgowban forgatott New York reszek nagyon mu hatasuak. A Kristaly Koponya fenykepezese jutt rola eszembe. Brrr….

    Eddig kerultem minden rumort/leaket, de maga a cim eleg idoutazosnak tunik.

  23. 23. Szerintem van rá esély,hogy az lesz,mert egy tipikus legacyquelnek néz ki. Az utolsó mondatod miatt készítik őket és néha Top Gun Maverick méretű sikerek kerekednek ki belőle.

  24. Az ágaskodó lovas indián józsi jelenetnél még a a fejét sem tudták rendesen rárakni szegény kaszkadőrre, összevissza csúszkál :) Nagyon vicces. Vagy kínos?

  25. @Platschu
    Fordnak ilyen az orra szemből. Nem egyenes, nem szimmetrikus, ahogy a szája sem (meg ahogy a legtöbb emberé, csak kinek látványosabb, kinek kevésbé, én az asszimetrikus állkapcsokat veszem észre egyre gyakrabban).

  26. a starwars os részt sztem 10x megnéztem :D nem hittem a szememnek… ez 1 multiverzum lesz és kiderül h han solo valojában végig indy volt és amugy a csávó a kehely miatt halhatatlan lesz és recastingolják 1 uj SW sorozatba

  27. Mindenhol fiatalabbnak néz ki Ford a valóságnál. Nekem adja az előzetes. Ránk férne egy igazán jó kalandfilm. Igyekszek minél kevesebbet utána olvasni minden filmnek amíg nem láttam pont azért hogy ne befolyásoljon semennyire és ne lőjenek el idő előtt meglepetéseket. Ha a végeredmény jó engem nem érdekel hány pót forgatás volt, kit vágtak ki és miért, hány befejezés készült, mennyi tesztvetítés volt és arra hogy reagáltak.

    Általánosságban ha volt bármiből is tesztvetítés arról nem szabadna nyilvánosságra kerülnie semmilyen hírnek csak akkor ha jól sikerült és premier után pár héttel lenyilatkozzák hogy volt ilyen változat is de elvetettük. Ha meg nem az a verzió lesz amiről olvasni akkor meg majd sokan abba kötnek bele.

    Ez az előzetes már most jobbat ígér mint a Crystal Skull szóval én bizakodom és több előzetest már nem is nézek.

  28. Annyira ócska a cg, ráadásul a kompjútergrafika lenne az utolsó ami Indiről eszembe jut.

  29. hm. felve kerdezem, mert tavol maradok minden leak-tol, de a trailer alapjan van egy erzesem, ha valaki csak annyit tudna reagalni, hogy igen vagy nem, megkoszonnem.

    Mindez csak az en teoriam, de ha beletrafaltam volna, akkor SPOILER

    Lesz benne egy idogep (dial of destiny) es bar Ford mar nem lesz itt, a keresztlanya meg fogja tartani a gepet, es az elkovetkezo Disney+ sorozatban utazgat majd kulonbozo tortenelmi korok kozott, talalkozgat hires tortenelmi szemelyekkel (mint az Ifju Indiana Jones Kalandjai), gondolom nacik is utazgatnak es folyton galibakat okoznak.

    Ha igy lesz, nem leszek merges.

  30. Ha júniusban bemutatják, Akoor miért várjuk el, hogy a CGI tökéletes legyen?
    Én nem annyira aggódom, mint itt páran. Mangold jó rendező, habár voltak melléfogásai (kinek nem?), ám a Logant nagyon odatette és valljuk be egy Lucas-Spielberg örökséghez kellő tisztelettel kell nyúlni. Ő pedig szerintem így tett.

  31. Flyvik

    Nem Mangold miatt megy az aggódás, hanem a disney/kk miatt. Es valószínűleg nem alaptalan

  32. Persze, hogy nem alaptalan. A KK-szintű fazonok “munkájától” való félelem nem előítélet, hanem tapasztalatokon alapuló reakció. Nézzetek a Disney StarWars-ra.

  33. Rendben, ezt aláírom, ha Disney és KK szemszögből nézzük, de a remény pislákol, ha az Andorra gondolok. :)

  34. James Mangold tisztázta a Twitteren, hogy szó sem lesz itt Indy létezésének eltörléséről, úgyhogy kár aggódni emiatt a továbbiakban.

  35. 51.

    Szerintem azert ezt elég kevés ember vette amúgy is komolyan.
    De elfogjak törölni Indyt majdnem bizros vagyok benne, de csak moralisan pont mint Luke ot

  36. sosem voltam fan, viszont láttam mindet és szeretem a kalandfilmeket. Mangold jó rendező, meg fogja oldani, rengetegszer lepett már meg a szó jó értelmében. A végleges verzióban nem így fog kinézni a CGI, emiatt én nem aggódnék, viszont a trailer végén a metróval szembeni lóháton nyargalás átütötte az ingerküszöböm, az nem kéne bele..

    Az hogy Ford bónusz 80+-ob akciózik, már miért ne lehetne? Eastwood 89 (!!!!!444444!) évesen akciózott a mule-ban, egyáltalán nem volt hiteltelen. Bennem inkább csodálat volt, mint megvetés.. Max az jutott az ember eszébe, hogy hubaz_meg én ilyen koromra örülök ha kényelmesen fekszem a koporsómban, nemhogy még fussak is.. kicsit itt is ez a helyzet. Fordnál inkább csak az fura, hogy több kor is meglátszik az arcán, ez promoképeken is látszik, de gondolom nem ok nélkül. Időutazás?:D deh inkább legyen az, hogy csak telepakolták flashbackekkel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.