Avatar a tévében

A Way of the Water “vehetőek a jegyek” tv-spotja is befutott.

Gondolom láttátok, de ha nem, akkor szólok, hogy James Cameron mekkora gordiuszi csomót vágott át a “film túl hosszú, hogy menjek ki WC-re kérdés” feltevése után, mert egyszerűen azt válaszolta, hogy bármikor ki lehet menni, majd a következő nézésnél úgyis látod azt a kimaradt részt. Önbizalmat mindenképp lehet tanulni az öregtől.

human
írta
2022. 12. 03. 10:19
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Avatar a tévében” bejegyzéshez

  1. A Végjátéknál is bevált nekem, hogy a film előtt már kevesebb volt a folyadék bevitel, és a film alatt se sok. Így nyugodtan végig ültem az egészet. Itt is ez lesz majd…

  2. Jó szöveg Camerontól, de az erre érzékenyek ne csak a film hosszával számoljanak, hanem azzal is, hogy a vetítés alatt végig vízcsobogást, locsogást fognak nézni, hallgatni, és tudjuk, sokaknál ez fokozza az ingerenciát. Erre tényleg készülni kell.

  3. Én is pont így szoktam, ahogy az öreg mondja .. így mikor újranézem a filmeket van benne mindig újdonság, amit nem láttam :D

  4. Megpróbáltam megnézni az új film előtt az első részt de 2 óra után kinyomtam. Nem emlékeztem rá, hogy ez ennyire cringe, olyan mintha egy 4 éves írta volna a sztorit. Nem tudom, hogy jut el valaki ide egy Aliens/T1-T2 után. Látványt leszámítva nulla szint a film.

  5. A film előtti nap igyatok füzike teát, úgy ki lehet bírni hogy ne menj ki a mosdóba!
    Nálam a Batmannél bevált.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.