14 hozzászólás a “Kék bogár” bejegyzéshez

 1. Látom átvették a túlbonyolított, tele vonalazott Marvel design-t. Mennyivel jobb lenne a szemnek, ha az a bogár sima felületű lenne, max egy-két vonallal, de nem, kell ide húsz mértani alakzat, meg pontok, meg vonalak sokasága, de mindezt úgy, hogy semmi értelme ne legyen. Ezt a bonyolult, szem-szomorító katyvaszt a Marvel filmek kosztümjein vettem észre először, de mostanra kezd elterjedni. Ott is eleinte csak egynek volt, aztán már mindnek, Pókembertől Thorig.

 2. “Sokadrangú karakter.”

  Ezen most jót nevettem. Konkrétan az egyik legkedveltebb karakter a Tini Titánok közül de oké. :D

  Az Uratok: azt vágod ugye hogy ez nem azért ilyen mert “Marvel dizájn”? Ez nem egy szimpla bogár hanem egy idegen faj “titkos ügynöke” lényegében, bár ennél kicsit bonyolultabb.

 3. @Uratok: nem gondolnám, hogy ezt a Marvelhez kell kötni, szerintem általánosabb jelenségről van szó – lásd autók, gamer laptopok, applikációk felhasználói felületei, vagy úgy általában véve a kortárs design: sokszor teletolják feleslegesen bonyolított alakzatokkal, megtört ívekkel, stb. csak, hogy figyelemfelkeltő legyen.

 4. Eloszor azt hittem, valami Transformers film lesz, az autobot logot veltem majdnem belelatni a bogar hataba.

 5. DH: Igazából nem állsz olyan messze a valóságtól ami az átalakulás részt illeti, meg az idegen fajokat.

 6. 6. Malachi: Még mindig a bárányok hallgatnak a legjobb a témában, a halálfejes lepke tenyészettel :)

 7. David33

  Tini titánok… ezen most jót nevettem, mind sokadrangúak! :) Nem ilyeneket kène nagyvászonra vinni, de a bevetelből majd kiderül!

 8. Szerintem a most futó felnőtteknek szánt Titans elég jól el lett találva.

  Meg a rajzfilmek között is vannak felnőttesebb tartalmak, ugyan akkor 5 éveseknek szánt full gagyik is.

  Próbálják az összes korosztálynak megtalálni a nekik való történet mesélést.

 9. 11 Abu

  A Titans, és a Teen Titans az két különálló csapat. De amúgy nem is értem, ezt a legnépszerűbb Teen Titant, mivel nem is része a csapatnak.

  Volt idén népszerűségi szavazás Dc nél, két kör kieséses szavazással, és ott se szerepelt olyan jól, még a másodosztályú karakterek között se. Szóval ő azért bőven B kategóriás. Annyi, hogy Latino, talán emiatt választották.

 10. Továbbra is rejtély, hogy miért pont ezt a karaktert választották nagyképernyőre + hogy a Batgirl kukázásával miért nem ment ez is a levesbe.
  Az előzetessel meggyőzhetnek, de így látatlanban zéró érdeklődésem van.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.