A Mickey 17 teasere!

A Mickey7 című Edward Ashton regényen alapszik Bong Joon-ho (Parasite) új filmje, amiben Robert Pattinson a főszereplő, és majd kurva sokára, 2024 tavaszán láthatjuk. WTF. De azért már van egy teaser.

Egy olyan feláldozható figuráról szól, akit a legveszélyesebb munkákban használnak, ezúttal egy bolygó kolonizációja, és ha meghal, akkor klónként újraéledhet az eddigi emlékeivel. A főszereplő nem hagyja, hogy a klónja, Mickey8 átvegye a helyét. Vagyis ez a regény tartalma, hiszen itt a cím alapján a 17. klón nem fog teret adni a tizennyolcadiknak.

human
írta
2022. 12. 06. 02:59
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “A Mickey 17 teasere!” bejegyzéshez

  1. Pattinson meg a rendező úr miatt is érdekel + a casting többi része ( Ruffalo, Colette) + Darius Khondji mint operatőr… ígéretes

  2. Párszor már körbejárták ezt a témát, de mindig elég jól sikerült. Moon nálam nagy kedvenc.
    Bár a klózozás kicsit lerágott csont már itt. Lehetne máshonnan is közelíteni. Teleportálás, tudat feltöltés stb.
    De az alkotók meg Patiszon miatt ez tuti nézős.

  3. A könyv inkább egy könnyedebb hangvételú sci-fi, kiváncsi leszek ebből mennyi marad meg.

  4. A moon nagyon jó volt, nekem is helyből ez ugrott be :) De ez a patiszon gyerek nekem nagyon nem a kedvencem, batmanként is siralom volt, emós vámpír sorozatát is csak vagy 50 részletben láttam, mikor véletlen ment a Tvben… szal vannak kétségeim.

  5. Semmit se tudunk de eddig Moon feldolgozásnak hangzik.
    Tök érdekes téma de lehetne kicsit tényleg más képen körbe jártni a témát…például Infinity Blade. Brandon Sanderson írt hozzá egy regényt és nagyon jól megfogta a dolgokat. Jó alap anyag.

  6. 9. DnP

    Batmannak siralom, az tény. De vannak filmjei amikben jókat megy. Inkább casting kérdés nála, mint színészi hiba a szar teljesítmény

  7. Szerintem Patiszon állati kínos vámpíros filmjeit nem érdemes már idekeverni. Az már történelem és maradjon is meg annak. Azóta azért már tett le jó karaktereket az asztalra. Nekem aBatmanként kifejezetten tetszett. Abba a feldolgozásban pont egy ilyen karakterű színész kellett. Amúgy nálam Ben Affleck az igazi Batman nyugodtan kövezzetek meg érte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.