Infinity Pool-előzetes

Brandon Cronenberg a Possessor és az Antiviral után újra egy elborult filmmel jelentkezik. Egy sikerkönyv írója a feleségével egy szigetre utazik, ahol élvezik a hedonista vakációt, amíg a férfi el nem üt valakit. A büntetése halál, de sok pénzért gyártanak belőle egy hasonmást és azt végezik ki. WTF? És ez csak a kezdet!

Főszerepben Alexander Skarsgård és Mia Goth

Az előzetes se semmi.

12 hozzászólás a “Infinity Pool-előzetes” bejegyzéshez

  1. Jó hogy írtad a Possessort, mert így hiába bármi próbálkozás én köszönöm nem kérem. Sok horrort nézek, de az a nyers erőszak amit abban alkalmazott az nálam kiverte a biztosítékot. Így hiába az érdekes előzetes meg az ígéretes szereplők. Nem.

  2. Possesion egyik legnagyobb pozitív meglepetés számomra az elmúlt évekből, úgyhogy ezt máris nagyon várom.

  3. 1: Micsoda cuki horror rajongó vagy: ”Sok horrort nézek, de az a nyers erőszak amit abban alkalmazott az nálam kiverte a biztosítékot.”….Ah stop it, you’re so cute.
    Horror is a genre of literature, film, and television that is meant to scare, startle, shock, and even repulse audiences.

  4. Mushmusi, a nyers erőszak ábrázolása és a horror nem ugyanaz, és nem is feltétlenül járnak kéz a kézben.
    Tarantino vagy korábbi Scorsese filmjeiben nagyon sok nyers erőszakot ábrázolnak, mégsem horrorok, míg egy csomó horrorban egyáltalán nincs nyers erőszak. A horror nem csak gore és slash.
    félelem, ijedtség, megdöbbenés, undor – egyik sem ami konkrétan a nyers erőszakhoz kapcsolódna.
    főleg nem kellene gúnyolódni, aki értékeli a horrorokat, de a nyers erőszak mutatását nem. miért lenne cuki? nem minden horror Motel vagy Terrifier. pszichológiai horror? test-horror? szürreális horror? stb. stb. van egy csomó vállfaja.

  5. Endymion ❤️, tényleg csúnya dolog gúnyolódni, ex-horror fanként mondom, átérzem Misi hozzáállását.

    Mindazonáltal van, hogy érdemes túllépni a korlátainkon, amiben egy jó horror is tud segíteni, mint pl. a Mártírok (mit jó, legjobb!). Néha persze az olcsó borzongás is jöhet, de ha már rettegnem kell, szeretem, ha kapok is cserébe valami pluszt. Ez a film is ilyen? Akkor egye-fene!

  6. 6: Az eroszak-horror distinkciós példádat sosem cáfoltam, pusztán csodálkoztam, hogy egy horror rajongónak vagy valakinek aki sok horrort néz sok a Possessor-ban ábrázolt eroszak, ami a kozelébe nem ér egyes ábrázolásoknak. Szerintem olyan a Possessorban bemutatott eroszakon kiakadni, mint egy Michael Bay filmen arra panaszkodni, hogy sok a robbanás. It is what makes the movie so gutteral, without it the punch would be lost.

  7. nekem a Possessor az ígéretes beharangozó után elég semmilyen lett sajna, de ez is érdekesnek tűnik, úgyhogy max megint csalódok kicsit

  8. Egyes régebbi filmeket nem látottak számára SPOILER veszély!

    Mushmushi:
    Egyszerűen nem én vagyok ezeknek a célközönsége. Ha még lett volna mellé valami igazán érdekes története… de még az sem volt (igen tudom ez sok más horrorra is jellemző). De! Amikor egy baseball ütőt állítanak a fogsorba és csavarnak ki és azt nézem egy fél percen át ahogy a fogak hullanak ki az ínyből az nekem sok és felesleges. Teljesen más érzést vált ki belőlem mint amikor például egy sokadik fűrész rész durvulását nézem. Ha összehasonlítom az előadás módot akkor a Possessor esetén sokkal valóságosabb az ábrázolás. Ugyanez a rossz érzés jött elő bennem az Irreversible vagy a The House on the Left több perces nőket erőszakoló jelenetsorainál. Ellen példa erre mondjuk egy 8mm vagy kategórián belül maradva a Gothika.
    Szóval úgy gondolom erős gyomrom van, de aztán néhány ilyeneknél rájövök hogy azért nem vasból van. Értem és elfogadom hogy van akinek ezek meg sem kottyannak de nekem ez elég indok hogy ezt az új rendezését offoljam. Ha meg fogkiütés akkor azt a Wantedban már amúgy is kimaxolták. XD

  9. érdekes nekem kicsit tágra zárt szemek/ mártírok keverék… vagy nem is tudom.

    Amúgy én is horror rajongó vagyok, imádom az alieneket predator filmeket, sikolyt, de pl egy 2008-as eden lake-től vagy irreversible-től martyrstol kikészültem.. valahogy az emberek állatok kínzását látni lélekólö, semmi müvészieskedés nincs ebben, egyszerüen az adott rendező/író ferde hajlamait látod vissza a képernyőn. Mondjuk ez olyan mint mondjuk az h Tarantino/Fincher a filmiparba szerelmes, Nolan az atombomba feltalálásába, vagy az időbe, mások meg a gusztustalan dolgokba. Különbözöek vagyunk, ettől szép az egész, ettől még nem kell leszólni másokat, én se agybetegezek le senkit és zavarnám azonnal a vigyorgóba, aki a nyers erőszakért rajong..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.