Kecsap: Ghostbusters, Sometimes I Think About Dying, The Flash, Asteroid City, Bang Bang, Book of Clarence, Election 2, The Dark Tower, Ballerina, Saw X, Rush Hour 4, Magazine Dreams, Bee Gees, The Instigators, Queer, Bring Him to Me,Taylor Swift,

A Ghostbusters: Afterlife folyatását Gil Kenan fogja rendezni az Afterlife-ban megismert szereplőkkel. Az előzőt készítő Reitman marad producerként és íróként.

Ez a kép a Sometimes I Think About Dyingból jött, és az ott Daisy Ridley, akinek a a karaktere sokat gondol a halálra, de amikor megnevetteti az új pasit a munkahelyén, az többhöz vezet.

Taylor Swift egészestés filmet rendez a Searchlight Pictures-nél, amit egyben írt is! A sztoriról még nem tudni, de nyilván a stúdiónak nagy zsákolás.

Mike Flanagan & Trevor Macy az Amazonnak nem csak simán The Dark Tower sorozatot terveznek, de ahhoz kapcsolódó filmeket is.

Vajon volt ahol lehozták clickbait címmel, hogy “előbb érkezik a Flash-film”!!! Természetesen félig igaz, tényleg előbb jön… 1 héttel. 2023 június 23-ról a Warner előre hozta június 16-ra.

A sztárokkal teli új Wes Anderson film, az Asteroid City jövő nyáron, június 16-án érkezik.

Vincent Grashaw új filmje lesz a Bang Bang, amiben Tim Blake Nelson egy visszavonult bokszolót alakít, akinek vigyáznia kell az unokájára.

Folytatást kap az Election, és Reese Witherspoon visszatér benne. Tracy természetesen már felnőtt benne, egy iskola aligazgatója, és amikor a főnöke bejelenti a nyugdíjba vonulását, akkor meg akarja szerezni a helyét.

Jeymes Samuel (Harder They Fall) új filmje, a Book of Clarence már forog, és a szereplőgárdája velük bővült Benedict Cumberbatch, James McAvoy, RJ Cyler, Anna Diop, Caleb McLaughlin, Teyana Taylor és Eric Kofi Abrefa. A főszereplő páros LaKeith Stanfield & Omar Sy. Egy Jeruzsálemi lakosról szól, aki megpróbál hasznot húzni a megváltó növekvő befolyásából. Igen, baromi rég játszódik.

Jonathan Majors a Magazine Dreams-ben egy amatőr testépítőt alakít, aki minden kapcsolatát elveszti az elismerésért tartó izzadsággal teli úton.

Catalina Sandino Moreno is benne lesz a John Wick spinoff Ballerina-ban. Reeves pedig elárulta, hogy a John Wick 3 és 4 között játszódik majd a története.

Synnøve Macody Lund, Steven Brand, és Michael Beach is megjött a Saw X-be.

Jackie Chan azt mondja, hogy fejlesztik a Rush Hour 4-t.

Lorene Scafaria (Hustlers) rendez a Bee Gees zenekarról filmet.

Az Apple TV+ rablós filmje lesz a The Instigators, amiben Matt Damon & Casey Affleck szerepel.  Doug Liman (The Bourne Identity) rendezi, és két rabló menekül benne az egyikőjük terapeutájával egy rosszul sikerült meló után.

Luca Guadagnino adaptálja William S. Burroughs regényét a Queerben, és Daniel Craig lesz a főszereplő. Egy Mexikóvárosban élő férfiról, aki felidézi milyen élete volt az arra ténfergő amerikaiakkal a bárok világában.

Barry Pepper a maffiának vezet a Bring Him to Me-ben, és a történet szerint egy semmit sem sejtő fiatalt kell ki tudja milyen sorsa felé szállítania.

Elhunyt Kirstie Alley a Cheers és filmes irányból a Look Who’s Talking (Nicsak ki beszél) művekből ismert.

Elhunyt Al Strobel, aki a Twin Peaksekben volt a félkarú.

8 hozzászólás a “Kecsap: Ghostbusters, Sometimes I Think About Dying, The Flash, Asteroid City, Bang Bang, Book of Clarence, Election 2, The Dark Tower, Ballerina, Saw X, Rush Hour 4, Magazine Dreams, Bee Gees, The Instigators, Queer, Bring Him to Me,Taylor Swift,” bejegyzéshez

  1. ha már kecsup. dredd 2 ről láttam hírt hogy készülhet. a forrást nemtom mennyire megbízható

  2. Flanagan már többször bizonyította hogy tud Pityu Király regényt adaptálni. A sorozatai is egyediek voltak így a The Dark Tower a legjobb helyre került. Csak aztán készüljön is el.

  3. Amennyire bírtam Flanagan korábbi munkáit (az Oculus-ból szerintem mindent kihozott, amit lehetett; Bilincsben; Hill House szuper jó!), mostanra eléggé csalódtam benne. A Bly Manor számomra csalódás volt, bevallom, nem is értettem benne jópár dolgot, de mivel nem kapott el, nem is néztem újra. A Midnight Mass annyira vontatott és unalmas volt számomra, hogy a 4. rész után feladtam, mert nem bírtam folyton 10 perces üres, terjengős monológokat nézni. A Midnight Club meg… 10 rész alatt jóformán sehová sem jutottunk, a fő karakter melléfogás és azon kívül, hogy megint a halál volt a téma, miről is szólt 10 rész?
    A Doctor Sleep misztikus thrillernek elment, de horrornak nagyon nem. A hátborzongás teljesen hiányzott a filmből, MacGregor-t mindig kedveltem, de itt nem tudtam vele szimpatizálni, nem igazán érdekelt a sorsa.
    A fickó jobban ért a drámához, mint a félelemkeltéshez vagy a hátborzongatáshoz. Nem tudom megfelelően szavakba önteni, hogy miért nem tetszik már annyira ahogy csinálja, nem “túl kommersz”, de sajnos leginkább hidegen hagy amiket utóbb csinált.
    Azt egyáltalán nem értem, miért nevezik sokszor horror mesterének. Inkább misztikum amivel foglalkozik, de azt sem félelmetesen tálalja.

  4. Rush Hour 4et majd akkor hiszem el ha itt látom majd kint a trailert. Bár nekem már a három sem tetszett.Egyetlen 1x láttam csak. Viszont az első 2 az alap és többször nézős.

  5. Akkor én is írok saját véleményt Flanaganről.

    A régebbi filmjeit nem láttam.
    A Doctor Sleep nagyon tetszett attól függetlenül, hogy a Ragyogás teljesen hidegen hagyott anno.

    A Hill House istentelenül jó, félelmetesen profin meg van csinálva.

    A Bly Manor nagyon nagyon jó. Nyilván gyengébb az elődnél, de maximálisan tudtam élvezni az elejétől a végéig.

    A Midnight Mass a jogos kritikák mellett is szórakoztató darab és van mondanivalója. Más érzés volt nézni, de teljesen betalált.

    A Midnight Club valóban érezhetően gyengébb, vagy inkább másabb sokkal. Mondjuk úgy, hogy az elvárásaimat nem hozta, de nagyon szívesen kapcsoltam be az epizódokat esténként.

  6. Dark Towernek nagyon szurkolok, King legjobb könyvfolyama, megérdemelne egy jó adaptációt, mert szenzációs a sztori. Bár ennek is akkor van értelme, ha Flanagan végig tudja csinálni. Tökjó lenne, ha meg tudná szerezni hozzá Elbát is, McConaughey-t is:D:D főleg utóbbit.. tudom, szép remények..:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.