Scream VI-előzetes: a nagyvárosban senki sem hallja sikolyod

Ezúttal New Yorkban lesz a móka, hiszen több millió ember közelében meghalni még félelmetesebb. Mármint a filmkészítők szerint. A Woodsboro-i gyilkosságok túlélői igyekeznek túllépni a sötét időszakon, de nem megy.

Wazzzzup.

human
írta
2022. 12. 14. 17:01
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “Scream VI-előzetes: a nagyvárosban senki sem hallja sikolyod” bejegyzéshez

  1. Az ötödik az egyik legkellemesebb utólag folytatás volt amit az utóbbi időben láttam, úgyhogy ezt kíváncsian várom. Mondjuk számomra a Sikoly az a franchise, aminek eddig minden része működött (a 3. is anno, de egyre jobban öregszik ugye), szóval ha tartják az eddigi szintet, én boldog vagyok.

  2. Kicsit tartok tőle, mert az utolsó rész sikere után kicsit összecsapott érzetet kelt, hogy ilyen gyorsan leforgatták.
    Viszont, ha tartják a minőséget, rossz már nem lesz. Csak azt bánom, hogy 1-2 szimpi karaktert biztos kicsinálnak, akiket megkedveltem.

  3. Scream jöhet minden mennyiségben. Bár a legutóbbival voltak bajaim, de összességében egész jó volt. Érdekes lesz az új környezet a nagyobb tér. Kíváncsian várom.

  4. Egyedül Scream 2 volt szerintem gyengébb. Többi mind élvezhető. legutóbbi főleg, mivel kicsit brutálisabb lett. Várom.

  5. Igaz, hogy nyomába sem ér az elsőnek, de messze az ötödik volt a legjobb folytatás mind közül, szerintem is.
    Nem tudom megmagyarázni miért, de külön helyet foglal el a szívemben a Sikoly, szerintem ha lesz 14. rész, azt is várni fogom valamiért, holott a 2-t és a 3-at kifejezetten nem szeretem és tudom, hogy ez már konkrétan fos az elsőhöz képest.

    (Ha valaki nem látta a sorozatot, annak ajánlom azt is. Tök jó szórakozás volt egynek.)

  6. “Friday the 13th Part VIII: Jason Takes Manhattan”

    Nekem is ez jutott eszembe az előzetes közben. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.