Mai DC fejlemények: Superman Cavill nélkül, Aquaman drágán, The Batman nem közösködik

Összejött megint egy pár DC hír:

  • Gunn azt mondja, hogy Superman koraibb éveire koncentrál majd a kiemelt prioritású új Superman film, így nem Henry Cavillal akarják megvalósítani. Ezt Gunn írja, még nem tudni ki fogja rendezni.
  • Az előbbi hírre Cavill instagrammon reagált szomorúan.
  • Szóltak az Aquaman and the Lost Kingdom rendezőjének, James Wannak, hogy próbálja olcsóbban kihozni az utóforgatást, mivel a film már most átlépte a 205 millió költségvetését.
  • A Variety lehozta azt a pletykát, hogy a Matt Reeves és Robert Pattinson által alkotott The Batmant integrálnák az új DC tervekbe, avagy az “új univerzumba”, de ezt James Gunn villámgyorsan tagadta.
human
írta
2022. 12. 15. 02:02
megjelenés
50
hozzászolás


50 hozzászólás a “Mai DC fejlemények: Superman Cavill nélkül, Aquaman drágán, The Batman nem közösködik” bejegyzéshez

  1. Az big like akkor Cavill 2 szék közé a pad alá esett? Mivel otthagyta a Witchert is. De akkor a faszér cameoztatták Black Adamben? Tényleg legyilkolták az összes perfect castot.

  2. Nagyon szomorú vagyok, mert Cavill-t tartom az egyik legjobb Superman színésznek. Bár akkor ez a helyzet kicsit megerősíti azt a pletykát (Amit a Witcher showrunnerek nagyon tagadtak), hogy nem a DC filmek miatt hagyta ott a Witcher forgatását, hanem amiatt, mert teljesen átírták és kiherélték az egészet…

    Nem tudom milyen irányt akarnak venni Gunn-ék, de rendesen megnyomták a “hard reset” gombot. Az a baj kb 3-4 vagy esetleg 5 év mire ebből valami értékelhető lesz. Bár amilyen lejtmenetben halad az MCEU az Endgame óta nem csodálkoznék, hogy ha most történne egy kis váltás a trónon (vagy ha hamarabb lép valami értelmeset az MCEU és kihúzza magát a mocsárból)

    Cavillért meg kár.. remélem máshol kap ikonikus szerepet..:)

  3. ha feige nem hivta fel azonnal cavillt egy sentey szerepre a hir hallatan akkor retardalt. ez egy tul magas labda hogy ne csapja le, a sok csalodott DC rajongo mint atkonvertalodna marvelesre

  4. Gunn rögtön kinevezése után belőtte a legnagyobb öngólt, amit csak lehetett. Lehet újrázni az univerzumot, lehet változtatni…De pont újrázni gyakorlatilag az egyetlen karaktert és színészt, akit mindenki elfogadott és elismert, akire építeni lehetett volna egy komplett érát…Sosem csipáztam Gunn stílusát, se az Őrzőket, se semmit. De teljesen egyértelmű, hogy el akarnak menni ugyanabba a gagyi stílusba, amit az képvisel.
    Cavill lecserélése már magában megölte az egész dolgot. Nálam is óriási csalódás az egész…

  5. Nem tudom, mennyire erősen nyomja meg a Flashpoint a reset-gombot, mert ezt lehet úgy adaptálni, hogy ne legyen túl látványos a végeredmény, de azért simán megnéznék egy olyan két órába sűrített Crisis on Infinite Earths-feldolgozást, amelyben a régi szereplők átadják a helyüket az újaknak.

    Cavill legyen James Bond akkor. Biztos szabad még a szerep, hacsak titkon Melissa McCarthy-t még nem kasztingolta be az MGM. Nagyon sajnálom a dolgot, de itt két tényező is bejátszik, ha realisták akarunk maradni: 1) senki sem lesz fiatalabb sajnos és úgy elteltek értékes évek a DCeU-ban, hogy parlagon hagyták a színészeket, 2) a moziba járók zömét nem mi adjuk, DC-buzik, hanem a fiatal kölykök, akiknek valószínűleg a Suicide Squad-féle (vagy MCU-féle) könnyedebb/lazább/fényesebb/kevésbé depresszív hangulatú szórakozás könnyebben emészthető.

    Amúgy korai, korábbi, legkorábbi, olyan szó nincsen, hogy koraibb (sorry, gondolom, gyorsan le akarod tudni a cikkeket, human, de néha a sorozatjunkie-n is olyan új szavakat vetsz be, hogy csak nézek).

  6. Nem tudom minek a fiatal Superman, Cavill pont jó korban van, ennyi erővel Pattinsont is levalthatnak, csak három évvel fiatalabb nála.

  7. Még simán lett volna Cavillben jó pár év, hogy tényleg jó superman filmeket nézhessünk, amikbe esetleg valami újat is bele lehetett volna varázsolni, elrugaszkodva a képregények önismétlésétől. Ehelyett kapunk majd egy új smallville-t, amivel kb. a saját kezüket kötik meg.

    De remélem, Cavill nem marvelbe megy át egy olyan tucathőst játszani, mint sentry, az semmivel sem lenne jobb számára.

  8. buzifiu csak magatokat tudjatok hobaztatni mint DC fanokat.
    mind imadtatok a suicide squadot, mert annyira vicces volt, hahahaa nem tudott uszni a roka es meghalt hahaha john cena megolte a lazadokat hahahaha
    elvezzetek ki supermanbe is ezt a fele eszbonto humorbombakat

  9. A szív megszakad…
    Érdekes, hogy Shazam szóba se került, vele mi lesz?
    Mindjárt itt a folytatás, utána ő is kuka?
    És akkor tényleg senki nem marad a régiek közül.
    Biztos jók lesznek az új filmek, de ilyen casting-ot szélnek ereszteni. :(

  10. Superman koraibb éveire koncentrál majd???
    Ott volt a Man of Steel, szerintem az elég alaposan körbejárta a gyerekkorát, tinikorát meg azt az időszakot, amikor Supermanné vált. Egy filmbe nem kell ennél több. Ha valaki meg az ifjú Superman kalandjaira kíváncsi, annak ott van 10 évadnyi Smallville.

    Én végig kitartottam a DCEU mellett a rengeteg hülyeségük ellenére.
    De most átállok az ellentáborba és szívemből kívánok ennek a majomnak meg a Warner-Discoverynek is egy hatalmas buktát.

    Az egyetlen, amiben tényleg tagadhatatlanul erős volt a DCEU, az a casting. Itt is, 8 kommentből 8 Henry Cavillt siratja… de bárhol körbenéztek a neten, ez van. Értem, amit Gunn mondott, hogy nem lehet minden rajongónak megfelelni… de pofánköpni a 90%-ukat az megint kicsit más.

    Cavill 39 éves, 10-12 év lenne még benne Supermanként. Ennél távolabb hova terveznek? 2 filmet nem tudtak eddig összerakni normálisan egymás után. RDJ is 12 évet húzott le az MCU-ban Vasemberként. És Cavillel azért már nem teljesen a nulláról kezdték volna az építkezést.

    Ha már RDJ: Never go full retard…

  11. A castinghoz:

    Ben Affleck két film után elvonóra ment.
    Ezra Miller pszichiátriai eset.
    Gadot és Momoa színészileg nincs a toppon.
    Cavill még okés volt, de neki még a karakterét rontották el.

  12. Istenem, JG rögtön bohócot csinál magából ezzel a sok szarral.
    Szerencsétlen Cavillt így megszopatni, legalább a BA-t megtolta, másra nem volt jó.
    Remélem magas kötbért kap ezért a nyilvános szopatásért.
    JG meg pár éven belül távozni fog DC-től fülét farkát behúzva, feleségének meg majd új munkát kell keresnie, mert nem lesz aki szerepet adjon neki.

    Amúgy elvileg nem ezért hagyta ott azt a trágyakupac Witchert, hanem mert annak se tetszett már a kreatív iránya.

    Először a Warner-Discovery merger állított gyakorlatilag mindent a földbe, majd JG.
    Hajrá, vicces ezt kivülről látni.

  13. Ayrons Momoa azert eleg durvan jot alakit az appletv See-ben.
    gadot messze all attol a szinttol.

  14. “Nagyszerű.” Ennél már csak az lenne rosszabb, hogyha nem Gunn lenne a kapitány, hanem Waititi. Ettől függetlenül ez a mészárlás borzasztó. Annyira örültem, hogy a B. Adam-ben visszatért, erre kb. a semmiért. Ott sem tudták még mit akarnak, aztán bukott a film és kuka Rock is, meg ő is. Innentől egyértelmű, hogy minden eddigi színész, karakter és film is kuka. Shazam is, Gadot is Momoa is mindenki. Gadot amúgy tényleg szar színésznő, de a WW1 attól még király volt. Tuti ilyen színes-szagos DC világ lesz ebből is marvel mintára. RIP…

  15. Ayrons:
    És szerinted 15 évnyi MCU-s menetelés meg 10 évnyi DCEU-s szenvedés után kíváncsi lesz még vki ezekre a bohócokra? Pláne Gunnra a retardált humorával? Taika Waititi 2. Nagyon jól fog passzolni a DCEU karaktereihez.

    A castinghoz:

    Ben Affleck két film után elvonóra ment. – Ettől még a casting szerintem jó volt. Nem a filmek miatt kellett az elvonóra mennie, a problémái jóval előbb kezdődtek.

    Ezra Miller pszichiátriai eset. – Az egész Warner vezetés az, de szerintem ők már ott tartanak, hogy nekik még a negatív hírverés is jó, különben a kutya se beszélne róluk. Itt a filmbuzin is miről szól az összes DCEU-s hír? Balhékról meg buktákról. Másról nem nagyon lehet írni velük kapcsolatban. Ezen Gunn se fog változtatni, már tapossa is tovább ezerrel a szart, láthatod.

    Gadot és Momoa színészileg nincs a toppon. – Egyiküktől se vár senki Oscar-díjas alakítást ezekben a filmekben szerintem. Hemsworth vagy Pratt se egy színészóriás, de ezekben a filmekben hozzák, amit kell.

    Cavill még okés volt, de neki még a karakterét rontották el. – Itt lett volna a lehetőség javítani ezen. De úgy látszik, ezt el kell engedni. A DCEU-val együtt. Pihentetném ezt az egészet a helyükben.

  16. Egy casting nem csak attól lesz jó, hogy fuuh mennyire illik a színész a karakterhez. Hanem, hosszútávon nincs a színésszel gond, problémamentes. Ha meg van lesz is vele, azt könnyen lehet kezelni.

    Ezek nem teljesültek itt. De ez igaz a rendezőkre is. A Marvel ebben pedig profi. Patty Jenkinst ezért is engedték el. DC meg szív vele.

  17. RIP DCEU…eddig is haldoklott, de most végre belerúgták a gödörbe és jöhet a “Földet rá!”.

    A tököm sem kíváncsi egy újabb Superman eredettörténetre, tele vele a padlás. Ez a karakter (Cavill) volt a legjobb telitalálat, ami köré lehetett volna építeni egy normális univerzumot. Erre kuka. A Warner megérdemli a bukást.

  18. Ayrons:

    És Cavillel, Momoával vagy Gadottal mi gond volt? Affleck összeszedte magát. Millerrel nem tudjuk mi lesz. De ott volt az MCU-ban Terence Howard meg Edward Norton is. RDJ is egy nagy kérdőjel volt még, amikor Vasemberként kezdett. A Marvelnek is voltak problémái a casttal, csak ahogy írtad, profin kezelték. A DCEU ebben sem jó. Na de majd Gunn, ugye?…

    Össze-vissza variálnak meg kapkodnak, pont mint az elmúlt 10 évben. Csak most kiszedték a képletből az utolsó elemeket, amik miatt még valaki foglalkozott a DCEU-val.

  19. superman es a gonosz farkasszemet nez egymassal. leszall a hatterben egy urhajo.
    “te rendeltel egy pizzat? mert en nem”
    HAHAHAHHAHAHAAHAHAHA

  20. Szerintem, Gunn is repülni fog 2-3 film után. Mert.. Ahhoz, hogy új életet leheljen a DCU-ba, tökéletes lett volna egy Cavill féle Superman-nel indítani. Izgatottak lettünk volna. Jól hozott volna a film. Megalapozta volna Gunn pozícióját az első siker.

    Most ennek a keserű szájízű hírnek köszönhetően, mindenki úgy fog nézni az új Superman-re, és az új Superman filmre, hogy csak ott lesz a gondolat bennünk, hogy mi Cavill-t szerettük volna látni. A Warner vezetés meg évek óta nem a türelméről híres. Gunn meg majd mehet, amerre akar. Csak akkor már fejlesztés alatt fog állni 5-6 plusz film, amik megint csak lógnak majd a levegőben..

    Ráadásul ez (a Superman film) valami soft-reboot féleség lehet majd. Amire meg ki a franc kíváncsi már sokadjára?! Az is nagyon sokat elmond, hogy fiatalítani akarnak. És ha egy Superman fiatal lesz ebben az új DCU-ban, akkor gondolhatjátok a többi karaktert.. Tiny Titans alapú DCU??

    A jó hír, hogy a The Batman-hez nem nyúlnak. Ez megnyugtató.

  21. Én teljesen kiégtem képregény ügyileg. Az MCU-t már egyáltalán nem nézem, Black Adam lecsúszott most de minek? DC sem érdekel már, leszámítva Pattinsont. Annak hálát adok, hogy a Snyder Cut megjelenhetett, így van három marha jó film (MOS, BvS Ultimate, JL SC) ezekkel a karakterekkel amit bármikor szívesen újranézek. James Gunn retard humorára nem leszek vevő.

  22. Egyrészt szomorú hogy a legtökéletesebb Supermannel így elbánnak, másrészt Gunn szerintem teljes tiszta lappal akar indítani, ha folytatná Snyder örökségét, akkor a toxikus fanok állandóan csesztetnék ha valami nem tetszik nekik. Én megadom a bizalmat Gunnak, de ha hozzányúl a Pattison féle Batman-hez, akkor ténlyeg elengedem a DcEu-t.
    A legnagyobb baj hogy a Dceu körüli töketlenség miatt Cavill már Bond se lesz, pedig annak is tökéletes lett volna. Mondjuk ha igazak a pletykák Aaron taylor Johnson, szerintem jó Bond lesz.
    Feige tárgyalt már Cavill-el ha jól tudom, de én is remélem higy nem egy semmitmondó Sentry vagy Hyperion szerepére castingolnák, mert akkor inkább ne is csatlakozzon az Mcu-hoz.
    Én Gal Gadot fél Wonder Womant is sajnálnám, mert azon kevesek közé tartozom akik szerették a második részt is.

  23. Naponta van már DC dráma. Ez a lassan süllyedő hajó egyre gyorsabban megy lefelé.

    Cavill menjen vissza a Witcher 4. évadba, ha még megteheti.

  24. Cavill sosem volt perfect castin Geraltként imo. Mikkelsen mondjuk egy pár évvel fiatalabban. Cavillt az elhivatottsága tette méltóvá a szerepre, megérdemelte. A shorunnerek idióták a witchernél, ott csak elhagyni tudta a süllyedő hajót, nem mondanám hogy az egy pad volt.

    Patiszon félét örülök hogy megtartják, legjobb filmje volt a DC-nek, jokerrel az utóbbi sok évben. Gunnban nagy a bizalom, amit én spec nem értek annyira (GOG 1 alap, de a többi?). 10 évre betervezni, lehet majd nagyot pofára esni. Monsterverse2?

  25. Ha Cavillt el akarná szippantani a Marvel, akkor egy Beyonder szerep szerintem illene rá. Külsőleg mindenképp és Titkos Háborúba is bele lehetne szőni a karakterét…

  26. Adam Knight
    Az a baj a gondolat meneteddel, hogy összehasonlítod a 2000-es évek végét a mostani, illetve a Bosszúállók utáni helyzettel. Rock is volt ilyen okos, mikor Amerika kapitány számaival jött a Black Adam bukása után. Csak azt felejtitek el, hogy az említett esetek között több év eltelt és rengeteg változó került képbe.

    Nortont egyébként lecserélték a Bosszúállókra, pont azért, mert nem megbízható. Mikor már látszott, hogy egy komolyabb univerzum kezdenek építeni, akkor már nem kellett a színész, mert csak a gondok vannak vele.

  27. Cavill túl férfis az új világ nézetbe. Fiatal éveit…hát az megvót a Smallvile-el és akkor kivel is csapna össze jeges medvével vagy pár genszterrel mert akkor se Luthor se semelyik komolyabb ellenfele nem volt meg?!?
    Ha az bukta akkor jöhet a meleg fia, aki tuti jobban fog teljesíteni…mondjuk a jelenleg futó képregénybe totális kudarc lett a próbálkozás és már nagyon nem erőltetik a jelenlegi számba azt a szállat :P

  28. Hát én itt ezt így el is engedtem. Flashpoint se érdekel már. Nemtudom azt egyáltalán így minek bemutatni. Egyszerűbb lenne lefelejteni az egészet és továbblépni, nyomatni a retardált humort új nézői rétegnek.

    Nektek tényleg ennyire tetszett az új The Batman? Én örülnék ha azt is elengednék. Nekem az kb az egyik legrosszabb DC film ever.
    Minden kötekedés nélkül kérdem azt aki szerette, hogy nem zavarta a film teljes logikátlansága, és hogy Batman szó szerint ostoba benne? A castingról nem beszélek mert arról felesleges

  29. #3 – Sokkal inkább hívja bármilyen rendező/gyártó akármibe amiben játszania kell, semmint, hogy a DC-ben vagy Marvelben vesztegesse az idejét és gyerekfilmekkel gazdagodjon!

  30. lordboxi

    Nem, és nem is akarlak meggyőzni. Felesleges idő pazarlás lenne.
    Neked nem jött be, másnak igen. lépj túl ezen.

  31. Buzifiú: nem akarok gyorsan letudni, oké biztos van nap amikor igen, de általában nem. És nyelvújítok jó, a koraibb arra utal, hogy a mostanában látottaknál, és valahogy a korábbi nekem ezt nem fedi pontosan, és van 7000 találat így is!

  32. Nem tudom ezért utálni se Gunnt sem pedig Safrant. Átvették a Hollywoodi világ egyik ha nem a leggázabb melóját és ahhoz, hogy egy normális univerzumot építsenek meg kell szabadulni a múlttól. Kíváncsi vagyok megteszik-e mindenkivel mert ha nem akkor újabb pofán csapás lesz Cavill felé és igazából logikátlan is.

    Akikből viszont baromira elegem van az a Warner. A Man of Steel 2013-ban volt ergo 10 évük volt arra, hogy Henry kapjon 3 ÖNÁLLÓ filmet, de nem kapott. Sőt mi több, viccet csináltak belőle. Először ugye jött a bajszos eset amin évekig röhögtek majd továbbléptek és visszahozták a SnyderCuttal a bandát aztán azt mondták nem lesz velük semmi a jövőben csak az HBO Max-nak kellett a hype. Majd “visszarángatják” a Black Adamba mert hát mint a mellékelt ábra mutatja Rock nem tudja elvinni a hátán az egész filmet, pláne az egész DCEU-t. Cavillel bejelentetik, hogy visszatér majd pár héttel később “bejelentetik” vele, hogy mégsem lesz többé Superman. Hát most aki ezek után Cavillt meri szidni annak nincs lelke.

    Igen, a Grace Randolph félékre célzok mert évek óta nyomja a rinyát, hogy Cavill nem lesz Superman többé, nem lehet vele dolgozni mert egoista, nem csapatjátékos stb, ezért tették ki a Witcherből is. És sajnos ez a hír most igen sok municiót ad az ilyen gyökér “újságíróknak”.

    Öröm az ürömben hogy most akkor jöhet a James Bond film? Esetleg egy Warhammer film vagy a Mass Effect? Vagy tényleg átvándorol az MCU-ba? Nem tudom, de a helyében többé nem dolgoznék a Warnernek az tuti.

  33. de jó, most láttam a Black Adamet (meh) a végén teljesen felhájpolódtam Cavillre, erre most ez. hát, akkor oké, őt moziban megnéztem volna, de így annyira nem érdekel már szóval majd streamingen egyszer, ha kedvem lesz. ha elkészülnek egyáltalán ezek a megint újrakezdős filmek. fu de unalmas már, jó ég.

  34. @human: Sosem voltam mellette. Már nem is tudom miben de volt amiben egyetértettem vele régen, valószínűleg a SnyderCut miatt, és igazából most is igaza lett ha azt vesszük, hisz azt mondta, hogy Cavill nem lesz Superman többé. Magát a nőt sosem bírtam, régen is csak annyit mondtam hogy vannak forrásai és általában bejött amit magyarázott és ez igaz a Cavilles dologra is. Viszont régen még nem volt ekkora paraszt. Annak idején mindenkinek benyalt mert kellett neki a hírnév aztán összeveszett a Birds of Prey rendezőjével, majd James Gunnal is, a Rock is kioktatta már pedig vele nagy pajtik voltak és még lehetne sorolni és azóta konkrétan mást nem látni tőle csak hogy nyomja a hate áradatot.

  35. Hát ez kurva jó. Cavillt sajnalom, ha másért nem, az utóbbi hetek rangatasa után.
    Mondjuk latok egy kiutat Gunn-ek előtt.Hagyni kell az univerzum építest és egy szinfalak mögött dupla filmet forgatni a jelenlegi szineszekkel az elmúlt 10 év DCEU vergődéséről. Mehetne paródiába is, hogy passzoljon a laza vígjátékos stílusához.
    Az egeszen nagyon röhögök, mert ezen csak azt lehet. szerintem Feigék is azt teszik.

  36. 41
    Én konkrétan csak a Caviles cameo miatt ültem be a filmre, így eléggé átverve érzem magam.

  37. Legjobban a witcher szerepét sajnálom, mert hiába eltér a könyvektől a sorozat de ahogy megformálta a karaktert öröm volt nézni.Most hogy kirugták készíthetnének vele egy sherlock holmes filmet vagy sorozatot. Nem kell Cavillt félteni válogathat a jobbnál jobb szerepekben ezután.

  38. Továbbra se tudom sajnálni a színészeket semmilyen szinten. :) Fájdalmas dolog ez de ennek a nagytakarításnak meg kell lennie.

  39. Én az egészből azt emelném ki, hogy nagyon szimpatikus volt amit, és ahogyan reagállt Cavill az egészre – hogy Superman milyen pozitív példát jelent. Ezek után külön szomorú, hogy megválltak tőle, mert ha nem is egy korszakos színész-zseni, de mindenképp egy korrekt és megbízható figurának tűnt. Kár ezért, mert szerintem is remekül passzolt Superman karakteréhez.

  40. Nem tudom minek akarják fiatalítani. Aki a fiatal superman-t akarja látni az megnézi a Smallville-t :)
    Cavill volt szerintem eddig a legjobb superman választás. Én is örülök, hogy legalább a Snyder cut elkészült. Hátha most is fellázadnak a népek aztán a fejesek újra újraátgondolják az újraátgondolt jövőbeli terveiket. Micsoda egy rakás…

  41. Lehet filmekben és sztorikban nem volt túl erős a dceu, persze vannak köztük abszolút élvezhetek, de castingban sztem hibátlan…. nem egyszerűbb lett volna helyrerakni ezt az univerzumot?….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.