Képeken a Peter Pan and Wendy

Igen, újra Peter Pan történet érkezik, ismét feldolgozzák J.M. Barrie művét, a felnőni nem akaró és segítői kalandjai érkeznek Neverlanden. Egy nagy Disney trailerből vannak ezek a képek, hiszen ott villant fel a film.

14 hozzászólás a “Képeken a Peter Pan and Wendy” bejegyzéshez

  1. Én nem értem ezt a Pán Péter őrületet. Csak nálam maradtak ki ezek a filmek? Persze, gyerekkoromba megvolt a mesekönyv, el is olvastam, de sose voltam oda érte. De utóbbi időben ez már tényleg a sokadik megvalósítás, pedig egyik sem volt egy húdenagysiker (azt hiszem, ez a harmadik 20 éven belül).

    Lehet, a tengerentúlon nagyobb kultusza van. Érdekes mindenesetre.

  2. miért is lehetne bárki rosszul walker reakciójától?
    ezt igazán elmagyarázhatnátok. mert semmi, de semmi értelmét nem látom.

  3. @Endymion: Számomra ugyanolyan taszító, ha valaki előrevetíti a negatív kommenteket, csak hogy generálja a vitát, mint maga a köpködés.

  4. LOL. jogos lehetne, de en nem a filmbuzi kommentmezo rasszistait akartam cukkolni, hanem mar latom elore az internet reakciojat: a sok rant video, meg bojkott, meg all that jazz.

  5. Én meg attól vagyok rosszul, hogy amikor egy multi-milliárd dolláros, korrupt giga vállalat az asztalra szarik és ráköp, akkor a jogos kritikákat megfogalmazókat mindig megbélyegzik a legközönségesebb és legátlázszóbb szar kulcsszavakkal, mint “rasszista”, meg “incel” meg egyéb kretén idiótaságok. Ha vakaki kritizálni meri a vállalatot, amelyik a valóságban pénzügyileg támogatja a haláltáborokat Kínában, akkor az rasszista. ??? Ez a legelrugaszkodottab mentális gimnasztika, aminek valaha is a tanúja lehettem b@zmeg. Egyesek úgy védik a disneyt, mintha az anyjuk lenne, nehogy kritizálni merd a legújabb ócska hülyeségüket, mert akkor te vagy a sátán. Gondolkodjatok már el kicsit azon, hogy mennyire gusztustalan egy felfogás ez. Rasszistáztok jobbra-balra, miközben egy olyan céget tömtök pénzzel, ami konkrétan eltávolította a feketéket a plakátjairól, hogy több pénzt hozzanak kínában :D Sz@r érzés lehet ekkora baromnak lenni

  6. Hádész, nekem nem úgy tűnt ebből a megjegyzésből, hogy a kolléga vitát szeretett volna ezzel generálni ebben a kommentszekcióban.
    Én úgy értettem, ahogy kifejtette.
    De szerintem amúgy sem lenne annyira taszító, mint maga a berögzült köpködés. Nekem a minden nyavadt filmhez kapcsolódó “fekete-transz-leszbi-meleg-törpe-stb.” poénkodásnak szánt gúnyolódástól van herótom már.

  7. Peter Panról nekem a hook dereng gyerekkoromból, azt szerettem, de ennyiben kifújt a dolog:D Képek alapján egy újabb műanyag disney fémjelzett nagybetűs fo.shnak tűnik. Lenne gyerekem, biztos, hogy nem egy ilyen szutyok elé ültetném le. Egyszerűen sikít a képekről az ocsmányság:D nem lehet ezt szebben megfogalmazni..

  8. A képek így elsőre nekem se tetszenek. Főleg ez a “hányás-zöld” + lenyomott színek + digitál kombó nagyon bántó összhatást ad.
    Pedig úgy látom IMDB lapon, hogy nem kispályás operatőr viszi, úgyhogy akkor ez egy szándékos koncepció.
    De mozgás közben kiderül milyen, csak így első látásra, ahogy blady is írja, nem “gyerekfilmes”.
    De persze ez ízlés kérdése, csak ha Peter Pan-ra asszociálok, akkor nekem is a Spielberg film ugrik be és, hogyha más most nem is rémlik belőle, de úgy emlékszem, hogy az a film esztétikailag nagyon szépen nézett ki.

  9. … ja és lemaradt: a Green Knight elég extrém volt kinézetben, úgyhogy azért tényleg meg kellene várni, milyen lesz mozgásban.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.