Mai DC dráma

Nyilván vannak új fejlemények, ünnepek előtt unatkozás ezerrel.

  • Akármit is mondott a Rock, az új pletykák szerint 70 milliós volt a Black Adam 20 napos utóforgatása, így a film tényleges költségvetése 260 millió, méghozzá reklámköltés előtt, avagy biztosan bukta volt a mozikban.
  • Zachary Levi azt mondja, hogy Shazamhoz nem nyúlnak, őt még nem rúgták ki.
  • A New York Post insidere szerint rengetegen visszautasították a DC vezetését, elvileg Todd Philips-nek (a Joker rendezője) könyörögtek, hogy vállalja el. “It was almost Todd Phillips. They begged him.” – mondjuk személyesen ezt nem annyira tudom elhinni, annyira nem franchise film a Joker.
human
írta
2022. 12. 22. 00:57
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Mai DC dráma” bejegyzéshez

  1. a DC tök jó fej hogy folyamatos tartalommal tölti meg az év utolsó napjait akkor is ha nincs is bemutatójuk :)

    Na de hogy egy valóban komoly kérdés is legyen (csak sajnos egyáltalán nem vagyok iparági insider hogy láthassam az ilyen döntések mögött az értelmet) ami a posztban van hogy: “A New York Post insidere szerint rengetegen visszautasították a DC vezetését” és akkor ott egy rendező nevesítve. Szóval ezt már a múltkori hírnél is majdnem beírtam hogy a Warner egyáltalán miért tette Gunnt a DC Studios CEO-jává (még ha co-ceo, és azon belül a leosztásban ő a kreatív dolgokért felel, Safran (aki producer) meg a business dolgokért) Az előd Hamada producer volt. A “rivális” Feige szintén producer.
    Gunn-éknak egy fokkal lejjebb kellene lenniük (attól még lehet ő a kreatív igazgató csak nem a chief executive officer. Nem tudom oda miért rendezők, írók, stb között nézelődnek, hát itt egy nagy cég összes ügyes-bajos dolgát (most épp konkrétan válságszituációt) kell igazgatni, pl. azzal kezdve hogy szivárogtaások nem történhetnek, mindenkinek kiosztani hogy instagramon, twitteren kuss van, nem adjuk folyton az üzemanyagot a netes flamehez, stb. És majd ha már lesznek konkrétumok az új dolgokról akkor már lesz mire építkezni, addig is pedig a már csőben lévő filmeket meg kiadjuk lehetőleg botrányok nélkül.
    Előzetesen lehet hogy jó ötletnek tűnt ez a “csináljunk tiszta lapot” de azzal hogy ebből most konstans negatív hírgenerálás van (egy eleve rossz helyzet után) ez tuti rosszabbnak tűnik mint ha egyáltalán nem csináltak volna semmit.
    Jó, persze én kívülálló vagyok, úgy nyilván bárkinek könnyű nem túlreagálni, de hát ami mostanában warner/discovery/dc fronton történt abból tananyag lesz brand-rombolás témakörben…

  2. Esnek a részvények, muszáj volt ilyenkor mindenkit lenyugatni:”Nyugi, minden rendben van” szövegel, csak pont fordítva sült el.

    Evvel az erővel felbirtak kérni Snyder bácsit, hogy csinálja tovább amit elkezdett. Jobb ötlet mint a Gun a degen humorával beletenni égy ilyen pozícióban.

  3. “Esnek a részvények”

    hehe, most csak úgy kíváncsiságból megnéztem egy évre vissza, Warner Bros. Discovery, Inc, annak most nem ások a mélyére hogy elszámolásban pontosan mikor is véglegesedett a tőzsdei összeolvadás (április-májusban van egy sík plató, gondolom akkor), mindenesetre egy éve 31,55 usd volt, az a tavaszi plató 24,4 dollár, abból jött egy komolyabb megreccsenés ahonnan augusztusban még sikerült 17,5re visszaugrani, de aztán egy hirtelen eséssel kezdődő lejtmenetben csordogálás, most épp már a 9 dolcsit sem éri el…
    Ez ám a szinergia :)

  4. (mármint egyáltalán nem azt akarom mondani hogy itt a DC Studios problémái az egyetlen ok, biztos van rengeteg minden, én csak a sorozatos dolgaikat követtem fél szemmel, meg ami a Batgirl óta a filmjeikkel megy, de erről tuti lesznek majd cikkek amikben szétszálazzák majd hogy vajon mi mennyiben járult hozzá a lejtmenethez)

  5. Pedig Tod Philips nagyon jó választás lett volna. Legjobb DC film lett a Joker amit csinált a Warner. És az újításokhoz és frissítéshez képest vhogy mégse éreztem tiszteletlennek az alapanyaghoz képest. Pedig csúnyán hozzányúlt.
    Lehet, hogy ő tudott volna egy friss nézőpontot adni az egésznek. Egy Batmant mindenképp megnéztem volna tőle.

  6. Ezzel a reboottal csak még mélyebbre fog süllyedni a DC, de ez már legyen az ő bajuk.

    Amúgy a Black Adamban Shazam-ot kell kiáltani, hogy kapja meg az erejét ahogyan a Shazamban is, ez hogy is van akkor? Mindenki számára ez lesz a varázsszó? Bűngyenge a Black Adam, és ez is elég fura volt ráadásul.

  7. Black Adam egykoron Shazam volt, csak embereket ölt, ezért száműzték. Ezért kell neki is Shazamot mondani.

  8. Más Istenek nevei a Black Adam S.H.A.Z.A.M-ja és más Shazam S.H.A.Z.A.M-ja.

    Black Adam: Shu, Heru, Amon, Zehuti, Aton and Mehen.

    Shazam: Solomon, Hercules, Atlas, Zeus, Achilles and Mercury

  9. Todd Phillips… atyám, ha ez a hír igaz, az iszonyú cringe mindenkire nézve. Phillips életművét, rendezéseit, kreatív döntéseit, ötleteit nézve egy elképesztően semmitmondó figura. Lényegében a filmográfiája zömében a sematikusan szórakoztató baszós-fingós-füves vígjátékokból áll, meg ott a Haverok fegyverben, egy teljesen felejthető hülyeség. Meg a Joker, amit Phillips a kampánykörúton úgy adott elő, mintha rendezői szempontból minimum a filmgyártás valaha készült legegyedibb és legnagyobb opuszát tette volna le az asztalra, és nem egy mások műveiből összeollózott alkotást. Nem értem amúgy ezeket az ötleteket, producer/projektmenedzser kell nekik, aki üzletileg és kreatív szempontból látja a dolgokat, és jól osztja le és menedzseli a munkát.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.