Kecsap: Hypno Hustler, Evil Dead Rise, The Marvels, Pirates of the Caribbean, Twisters, Escape From New York, Deadpool 3, Fast X, Next Goal Wins, Alien

Még szentestét megelőzőn ellövöm a felgyűlt anyagokat, amibe ezek a rövid hírek is elférnek. Vannak közöttük érdekesek. Lehet most a szokásosnál is több az elütés némi covid közrejátszása miatt. Elnézést.

Kezdenek mélyre nyúlni? A Spider-Man spinoff Hypno Hustler is fejlesztés alatt van, méghozzá Donal Gloverrel, akinek azért tetszik a karakter, mert nincs 100 története, így szabadabban lehet vele bánni. Egy Spidey-gonoszról van szó, aki hipnózissal rabol ki emberek.

Wolverine feltűnése a Deadpool 3-ban időutazással lesz megoldva, és nem tapossák el a Logan film idővonalát, remek zárótörténetét.

Gal Gadottal forgattak egy jelenetet a Fast X, avagy visszatérne a karaktere! Elvileg az egyik screentesztelt változatban a vége felé feltűnik Giselle karaktere, de ha él a 6. részben elrepült lány, akkor a XI-ben térhet vissza igazán gondolom.

Kijött a Captain Marvel folytatásának a története, ami szerint Ms. Marvel és Rambo összefog, mivel az első filmben látottaknak következményei vannak Carol számára.

Carol Danvers aka Captain Marvel has reclaimed her identity from the tyrannical Kree and taken revenge on the Supreme Intelligence. But unintended consequences see Carol shouldering the burden of a destabilized universe. When her duties send her to an anomalous wormhole linked to a Kree revolutionary, her powers become entangled with that of Jersey City super-fan, Kamala Khan aka Ms. Marvel, and Carol’s estranged niece Captain Monica Rambeau. Together, this unlikely trio must team-up and learn to work in concert to save the universe as The Marvels.

A következő Alien film munkacíme  Alien: Romulus, avagy nem biztos, hogy ezzel kerül mozikba, viszont a jövő év első felében forog Fede Álvarez rendezésében, méghozzá Magyarországon. Elvileg nem szoros folytatása lesz az eddigi Alien filmeknek.

Még egy kép az Evil Dead Rise-ból.

Waititi következő filmje, a Next Goal Wins 2023 áprilisról át lett téve szeptemberre.

Két Ana de Armas rajongó beperelte a stúdiót a Yesterday trailerei miatt, hogy meg lettek vezetve, mivel abban a színésznő szerepe nagyobbnak tűnt, míg a filmben ugye alig volt. Jelenleg ott tart az eset, ha jól értem, hogy perre mehet a dolog, a bíró engedélyezte, hiába kérte a stúdió, hogy “reklám, csak a hangulatot adja át, de változhat a végeredmény, mindenki tudja” szöveggel dobják ki a pert.

Egy concept art a Doctor Strange in the Multiverse of Madness-ből, ami szerint Iron Manussal is találkozott volna Strange a másik univerzumban.

Egy friss THR interjúban  Jerry Bruckheimer producer továbbra is azt tartja, hogy készül két Pirates of the Caribbean projekt, az egyik teljesen fiatal csapattal, a másik Margot Robbie-val, bár utóbbiba még kell munkát ölni, de reméli mindkettőből lesz valami. Avagy nincs lelőve a Margot of the Robbie még.

Bár még nincs meg a rendező teljesen, de az Universal kitűzte a Twisters időpontját 2024 júliusra.

Ridley Scott azt mondja, hogy Phoenix köré írta a Napoleon filmet.

Az új Escape From New York film nem tisztán remake lesz, hanem “elismerés, és folytatás”, mint a Scream 5.

Elhunyt Mike Hodges, a Get Carter rendezője.

Ryan Reynoldsot oltják, a RIPD természetesen jobb film, mint a Cizizen Kane:

10 hozzászólás a “Kecsap: Hypno Hustler, Evil Dead Rise, The Marvels, Pirates of the Caribbean, Twisters, Escape From New York, Deadpool 3, Fast X, Next Goal Wins, Alien” bejegyzéshez

  1. Bocsi, Human, én úgy emlékszem, hogy Ana De Armas nemhogy alig, de egyáltalán nem szerepelt a Yesterday
    című filmben.

  2. Lee Isaac Chung, aki a Minarit rendezte, ő ül a Twisters rendezői székébe, bocsi, és kellemes ünnepeket kívánok 😃

  3. Csak én érzem úgy, hogy az, hogy nálunk forgatják, egy kicsit olcsón hangzik egy Alien-filmnek?

    Az Ana De Armas ügy meg kb. olyan, mint mikor még nagy név volt Seagal az akciófilmek között és vele reklámozták a Tűzparancsot. :D

  4. Csak te. Azért jönnek ide, mert olcsó a bérlés. De közben minőségi stúdióink vannak. Vajnànak ezt lehet köszönni.

  5. Mammut: A Martian,Dune,és Blade Runner 2049 című opuszokat is itt az Origo filmstúdióban forgatták többek között. Azért ezek a mozgóképek nem az olcsóságukról ismertek.Amúgy erről az Alien-ről az hírlik,hogy egyenesen a HULU-ra megy nem a mozikba. Ugyanúgy,mint a Prey. 75 milliós költségvetest olvastam,ami nem túl acélos tényleg.

  6. Aki ilyen dolog miatt perel, hogy valaki keveset szerepel egy filmben az mit remélem kártérítés gyanánt? A színésznő élmény hozzá és nyom egy puszit a homlokára vagy mit? Visszavágóján a jegy árát? Nincs élete az tuti..

    Jaj Mammut ezen felkacagtam :D Segal a Tűzparancsban tényleg!

  7. Nrglord, valójában azért perelnek, mert a színésznő a trailerben szerepelt, ezért mentek el megnézni a filmet, amiben aztán valójában egyáltalán nem szerepelt (vagyis teljesen kivágták a filmből a jeleneteit).
    Így viszont jócskán érthető, hogy átverve érezték magukat, hiszen valóban így is történt.

  8. Kopasz: bevallom már nem emlékeztem, hogy végül volt-e a filmbe, de a trailerben rémlik a James Cordenes jelenet, gondolom ez volt a bajuk :)

    A Twisters rendezőt írtam múlt héten

  9. @José

    Olcsóbb mint máshol. Ez a lényeg. Még úgy is, hogy ide kell pakolni mindent odaátról ami szintén pénz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.