1 milliárd már megvan az Avatar folytatásának

A Disney nem meglepő módon még közleményt is kiadott róla, hogy Big Jim filmje világbevételben átlépte az 1 milliárdos határt. Ehhez 14 napra volt szüksége. Eddig összesen 6 film volt képes ilyen gyors pénzgyűjtésre.

20th Century Studios and Lightstorm Entertainment’s Avatar: The Way of Water has surpassed $1 billion globally after just 14 days, becoming the fastest release to cross that box office threshold since Spider-Man: No Way Home in December 2021 and the fastest in 2022. The epic adventure, from visionary filmmaker James Cameron, is the sixth film ever to cross $1 billion in its first two weeks of release and the fourth Disney release to do so.

Disney

Ugye a következő nagy premier még baromi messze van, az emberek láthatóan mennek az Avatar 2-re, szóval a határ a csillagos ég.

41 hozzászólás a “1 milliárd már megvan az Avatar folytatásának” bejegyzéshez

  1. “az emberek láthatóan mennek az Avatar 2-re”

    örülök is, meg nem is, egyrészt persze, én is drukkolok neki, hogy legyen sikeres, ugyanakkor arra várok, hogy tök üres moziban nézhessem és ez valszeg még jócskán odébb van

  2. Fájdalmas, hogy egy ennyire nulla törtènettel rendelkező látványfilmre ekkora kereslet van, míg a szerzői the Batman film-nek még a 800 millió dollár se sikerült összeszednie.

  3. Azert ezt a filmet latvanyfilmnek nevezni netto baromsag… mintha a Kong vs Godzilla-val egy szintre raknad, ami sztoriban meg oke, de ahogy az Avatar 2 kinez, az egy masik szint

  4. Valóban a többinél sokkal látványosabb látványfilm, de ettől még nem lesz több. Igényes akciójelenetei vannak, szép az egész, moziban nézve főleg, de minden más téren üres, mert a vékony történetét egyelőre nagyon lassan építi. Nem szégyen az ha valamit elsősorban látványfilmnek szánnak, ezért elsősorban akként működik – az Avatar pedig ilyen.

  5. Én azt gondolom, hogy otthon marad az első helyen a MAVERICK azt nem fogja letaszítani de világszinten persze sima ügy átvenni a vezetést. Viszont a “pár ember” vizionált 3mrd dollárt is elérheti azért nagy mellélövés volt/gondolom most is. Nyílván nem tudja kitalálni senki sem előre ezeket.
    Én anno a SW:FA-nál sem gondoltam 930M-t hiába kult meg “satöbbi” worldwide meg 2mrd.
    Ahogy a JW-nél sem gondolta sztem senki a 650dom/1.670mrd-t, F&F 1,5mrd dollárja is mi már? Szerintem ezek akkor is meglepetések.
    Ezt az AVATAR2-t mondjuk úgy itthon (burokban élve) nem éreztem top1 letaszítónak. 2mrd-t azért mindenképpen mondtam volna/mondanék most is.

  6. 8. Ezt a sok rövidítést mi a fenének tolod? Ideírtál egy rahedlit, de azt a pár filmcímet nem tudtad kiírni? A JW pl. mi a frász? Az Avatar 2 projekciók meg igenis megállták a helyüket, senki nem számított ilyen szar forgatókönyvre, az volt a logikus elvárás, hogy az első kritikái után egy koherens és eredetibb történet lesz, nem az, hogy sztori szinten gyakorlatilag az elsőt játszuk újra megfejelve olyan blődségekkel, amik lehúzzák az egészet. Ha csak egy tisztességes forgatókönyv lett volna, akkor a kritika már az egekbe dícsérte volna, és ez lenne a látványfilmek királya, mindent vinne és simán meglenne nekik a 3 milliárd. Így meg az örök kihagyott ziccer lesz. Remélem jön valami rajongó és újravágja, egy jó vágással, a hülyeségek kihagyásával ez a film még mindig menthető lenne..

  7. @2 Egyetértek. Az is kár, hogy kb. senki nem mert ellenük menni és kb. egyedüli filmként tarolhatja le a mozikat, le van terítve a piros szőnyeg előttük.
    Szeretnék már látni egy jó filmet a moziban :(

  8. Tökre várható volt, hogy egy kibaszott idegen bolygón játszódó pocahontas 2 témájú természetfilmet fogunk kapni, teljesen kiölitek a varázslatot a moziból ezzel a folytonos gyűlölködéssel.

  9. Bocsánat. JW=Jurassic World, F&F7 (a 7 lemaradt az előbb)= Fast & Furious 7 = Halálos Iramban 7, SW:FA = Star Wars: Force Awakens = Star Wars: Az ébredő Erő, dom = domestic = USA hazai bevétel, mrd = milliárd.

    Legközelebb menni fog elsőre is.

    (Joker 1 milliárd? Emlékszik rá valaki? Az is szép volt.)

    Itt az Avatar 2-nél gondolom úgy is áll hozzá mindenki, hogy 2 milliárdot kötelezően hoznia kell neki fölötte meg ajándék minden. Aztán láthattuk sokszor, hogy egy már futó szeriánál a 2.-3. részre folyamatosan visszaesik a bevétel. Nagyjából mindig ez van. Új Pókember kivétel.
    Én is csak arra akarok kilyukadni, hogy ha nem lesz egy valamire való sztori mögötte amiért lehet izgulni több epizódon át felkészülni valami nagyra akkor Avatar is bukó lesz.
    (Nem láttam a 2. részt szóval nem tudom mi a vége…gondolom azért valamiféle cliffhangerrel ér véget.)

  10. Azért ezt a filmet nem látványfilmnek nevezni nettó baromság :D
    Az Avatar a látványfilmek királya. A készítőktől a nézőkig mindenki tisztában van vele, hogy az Avatar filmek nem a történetükkel és a karaktereikkel hasítanak, hanem a látványuk miatt. A látványra van kihegyezve az egész. A pr írások többsége azt veri a fejünkbe, hogy ezt minél nagyobb vásznon, minél jobb technológiával kell látni, mert a látványa hajletevős. Minden marketing anyag azt súlykolja, hogy ez olyan látványfilm, amit még nem láttál.
    Erre valaki azzal jön, hogy az Avatar filmeket látványfilmnek nevezni nettó baromság! Hát beszarok! :DDD

  11. Várható volt a nagy bevétel. Az ismerőseim nagyja már megnézte, és igenis a látványért mentek moziba, nem a történetért. Mert ha tetszik ha nem, ez egy látványfilm. És a látvány fogja átrugdalni a két milliárdig. Mert a történet biztos nem.

  12. Gondolom úgy értette, hogyha ez az éppen leglátványosabb látványfilm, akkor már nem látványfilm, hanem egy új kategória. Kezd Synder-i szintre jutni, hogyha nem a holdra kivetítve nézed, akkor nem is értheted a zsenialitását.

    11. Mammut, ezen a hozzászólásodon meg szakadtam XD Én nem akarom kiölni a varázslatot a moziból, csak örülnék neki, ha moziba járók nagy része nem mondaná azt, hogy ez a nagyon jól kinéző, de a nézőt teljesen hülyének vevő film a legjobb, ami a mozival történhet.
    Tőlem nem kapott semmi pénzt, és nem is fog soha többet az Avatar 1 után.

  13. Avatar filmekkel kapcsolatban az alapfelallas a legfontosabb=egy ember, egy avataron keresztul felfedez egy idegen bolygot, lenyeket, kulturat, eletet, uj szemmel latja meg az emberi fajt. Maga a film technologia fontos resze volt ennek, hogy a nezo is ugy erezze, most nem egy filmet nez, hanem egy olyan elmenyen megy keresztul, mint a fohosunk. Leginkabb az Oz a Nagy Varazslo hasonlithato ehhez, amikor szines lesz a film.
    Ezert az Avatar filmek sosem a sztori miatt lesznek jok (bar kifejezetten tetszik a Quaritch szal) hanem a korites, az elmenycsomag. Ezert kell hozza a legjobb vaszon, 3d, mert kulonben csak mint sima film ertelmezheto, es ugy bizony nem tud rendesen labdaba rugni. De miert is kellene? Miert ne lehetne letjogosultsaga?

  14. 11. Mammut:
    Nekem pont Cameron (és Hollywood) öli ki a varázst a moziból. Adtam egy esélyt a filmnek, megnéztem moziban, nem csak a semmiért fanyalgok.

    De az Avatar egy üres látványfilm. NAGYON látványos, gyönyörű, de elképesztően üres. Bocsássa meg mindenki, hogy egy két órás CGI-orgiánál többre vágyok, még akkor is, ha ez elsősorban látványfilm.

    Rendezett már Cameron Terminátort, Titanicot, volt sci-fije, volt látványfilmje, de egyik se volt ilyen szinten semmilyen. Szépnek szép, de azt el lehet mondani egy Attenborough-filmről is, ami századannyiba kerül, ugyanúgy megvan a végén a tanulság és még ötletesebb is a megvalósítása és jobban szórakozik rajta az ember. Cameronnak ha szívügye az óceánok védelme, jobban járt volna, ha elmegy kampányolni ebből a pénzből, meg esetleg vette volna a fáradságot és írt volna egy normális forgatókönyvet a következő filmjéhez.

    Amúgy meg igen, vki példálózott itt a Godzilla vs Konggal, hogy a kettőt azért ne hasonlítsuk már össze. Hát szerintem nyugodtan. Mindkettő egy buta látványfilm. Csak az Avatart ötször annyi idő alatt készítették ötször annyi pénzből. Hát akkor hanyatt hadd ne essek már, hogy annál jobban néz ki. De a története meg pont olyan egyszerű és buta. És bocsánat, de fanyalgok, mert Camerontól én többet várnék.

    De amíg ennyi pénzt hoz (nekem is köszönhetően, mert csak voltam olyan naiv, hogy vmi többet vártam ettől a filmtől és beültem rá), addig gondolom nincs min elgondolkozni a stűdiók részéről, lehet buta, lehet egyszerű, a lényeg, hogy jól nézzen ki. És ezzel vissza is értünk az elejére, hogy ezért érzem, hogy eltűnik a varázs a moziból. Lealacsonyítják egy sima cirkusszá.

  15. Az hétfasz, hogyha muszáj lenne valamelyiket újra megnéznem akkor a GvK-t nézném meg. Egy részt nem őszülök meg rajta másrészt big G meg Kong százszor coolabbak mint a nyomi navik. Egynek jó volt az Avatar de ennyi. Tippre 1.7 környékén áll majd meg.

  16. Azért az valahol a korszellemet mutatja szerintem, hogy a művet befogadók is a gazdasági görbe kunkorodását figyelik világszerte.

  17. Sheck007: nem akarlak letörni, de az Avatar jobban szerzői (avagy áthozza a rendező elképzelését), mint a The Batman.

  18. “de azt el lehet mondani egy Attenborough-filmről is”

    Attenborough sosem készített természetfilmet egy idegen bolygóról, ez lenne itt a lényeg…

  19. édes istenem mi megy itt.
    ez echte túlzás amit itt leírtatok, ez egy jo látványfilm, sőt az egyik legjobb.
    igen, nincs története és? ez egy marha jó látvanyfilm.
    nekem inkább az a bajom, hogy Cameron is abban a státuszban van ahol miatta nézik a filmeket, nem azért mert érdekli a nézőket vagy mert jó lenne. jó, ebben az esetben ez csak félig igaz, de olyan státuszba került ami nekem nem szimpatikus.
    Művészfilmekről beszélni és közben ilyeneket gyártani írtó sok pénzből 10 év alatt hát nem tudom.

  20. Üres látványfilm… bárcsak egy Halálos iram, egy Godzilla vagy egy újkori Star Wars filmmel is annyit foglalkoztak volna, mint mondjuk Pandora élővilágának a megalkotásával. Tény, hogy a történet olyan amilyen, de a világa az valami más szint, bár nem mindenkinek kell szerencsére, hogy tetszen. Csak illő volna felismerni, hogy a megvalósítás és a kidolgozottság egy másik szint. A látványfilm kifejezés pedig persze, illik rá, csak az a baj, hogy ezt a legtöbben negatív, lenéző jelzőként aggatjátok rá. Még jó, hogy nem rajtatok múlik a film sorsa.

  21. ajaj. hagyjuk már ezt, kidolgozottság meg az élővilág megalkotása, cöh. keservesen próbálnak emberek valamit, bármit találni, ami túlmutat azon, hogy az egész film valóban csak egy CGI-hibrid orgia. mivel ez a film igazából nem is akar más lenni, szerintem ez nem akkora baj. az, hogy a felhajtás miatt a bemutató előtt ilyen elszállt dumákkal reklámozzák az egészet, az megint csak egy természetes velejárója az ilyen blockbustereknek.

    de gondolkozzunk már. milyen kidolgozott világa volt a sokat emlegetett Terminatornak? az első Aliennek? az Indiana Jonesnak? a Twisternek soroljam még? és akkor a 20 forintos kérdés: melyik volt szórakoztatóbb? azok, vagy ez?

    a filmkészítés alapvetően nem egy túl bonyolult dolog. felőlem írhatnak bármihez 1000 oldalas biosz könyvet, ami önmagában egy szép és tisztelendő munka, de a szórakoztató faktorhoz pont nulla köze van.

  22. 22 Malachi: Vagy lehet, hogy egyénfüggő az, hogy kinek mi a szórakoztató. Hidd el, van akinek szórakoztató az, hogy a részleteket figyelje a vásznon egy kidolgozott világú filmen. Neked meg szórakoztatóbb lövöldöző terminátorokat nézni. Amivel nincs semmi gond. Én pl. mindkettőt szeretem. Nem vagyunk egyformák, ennyi.
    De miért nem lehet elfogadni azt, hogy valakinek tényleg szórakoztató tud lenni egy Avatar is?
    Ha csak az itthoni kommenteket olvasná el valaki, simán az jön le belőle, hogy valami ZS kategóriás filmről van szó, holott elég távol áll ettől. De lassan ott tartunk, hogy akinek tényleg tetszik a film szerintem be sem meri vallani, mert konkrétan gáznak van titulálva, merthogy “hogy lehet élvezni egy ilyen üres látványfilmet?”

  23. Nagyon örülök a film sikerének, mindig jó látni mikor a minőség találkozik a közönséggel. Utoljára a Top Gun sikerének szurkoltam ennyire, mondjuk ott inkább a sok eredeti felvétel és Tom Cruise miatt.

  24. 23 – hát ebben azért nyilvánvalóan tévedsz, én egy szót nem beszéltem ízlésről ugye. előttem azt hozta érvnek Tamas91, hogy nem üres látványfilm, mert kidolgozott a világa. ez alapvetően egy hibás érv, én erre reagáltam. amiket meg felsoroltam, azok közül az egy Terminator a lődöző a robot (ami egyébként szintén nem igaz, pont két hete láttam újra véletlenül és egy marha jó sci-fi thrillernek mondanám inkább, nyomasztó és sötét, a lődözésnek csak egy minimális szerepe van) a másik három meg pont másik háromféle stílus, a maga nemében mind zseni, a közös vonásuk, hogy filmként, sőt blockbuster akciófilmként jó filmek.

    az Avatar 2 meg nem jó film, hanem szép film. így akár még a természetfilmes hasonlat is megáll, mert miért ne. az is szép, meg ez is szép. ennyit tud felmutatni mindkettő. ami nem baj! oké, az Avatar világa szépen kidolgozott is. és mellé unalmas. ami az első rész és 13 év várakozás után elég kevés.

    és már most szólok, hogy – akár az első hszemben – itt sem beszéltem ízlésről egy szóval sem. szóval hagyjuk a krokodilkönnyeket, senkit nem bántottam meg.

  25. Malachi: de ez is csak duma, mert a “basic” sztorit is kurvára el lehet baszni, a Godzilla vs Kong egy fos sztoriban és karakterekben, vagy a Jurassic World Dominion szintén. Értem, hogy neked nem tetszett, de az Avatar egyben van sztoriban is, max nem tetszik az “egyszerűsége” neked és még sokaknak, bár inkább a túl sok karakter a baja

    “a filmkészítés alapvetően nem egy túl bonyolult dolog”

    de az! milyen kijelentés ez?!? még egy nulla forintos indiet is rohadt bonyolult összerakni, hátmég valami nagyobbat.

    Bárcsak, ismétlem, bárcsak olyan “nem jó film” lenne minden blockbuster, mint az Avatar utolsó órája, ahol rendesen követhető az akció, és Spider döntésén kívül minden másik karakter szempontból érthető, és viszi előre az akciót. Tényleg csak az 1 milliárdot szintén átlépő Dominiont tudom felhozni, ahol egy kurva menekülést nem tudtak rendesen megrendezni.

  26. nekem nincs igazán bajom az Avatarokkal, (az elsőt direkt szerettem, ezt azért nem szeretem mert bosszant, hogy beindultak a halivudi reflexek és kétszer akarják ugyanazt eladni, értsd újra lenyúzzák a bőrt a régiről) csak viccesnek tartom ezt a felmagasztalását, hogy attól jó, hogy kidolgozott, meg mert Cameron mennyire jó filmeket készített eddig. neem. ez már a Tenetnél se jött be, meg nem tudom, mik voltak még hasonló alibi filmek. szerencsére kevés van.

    az idézett mondatot meg pont te emeled ki, de hát látod, hogy nem a gyakorlatra gondoltam. csak arra, amit próbáltam így kapkodva szemléltetni a példákkal, hogy igazából nem 1000 oldalas kidolgozott világ kell, meg 13 éves munka és kosárpályányi szuperszámítógép által kiizzadott vízcsillanás a bőrszíjon, hanem egy jó forgatókönyv, jó karakterek, jó színészek, meg egy viszonylag jó iparos operatőr.

    szerintem az Avatar 2-nél a forgatókönyv egy kopipészt, a karakterek ugyanazok és uncsik, akik meg nem azok nyeh, a színészek tényleg jók. a képpel meg semmi baj szintén. szóval ez így egy látványfilm és ennyi. jelenleg a legjobb. de sajnos sokminden hiányzik belőle, hogy tényleg jó legyen mint kasszarobbantó nagyfilm. minden ilyen irgalmatlan pénzből készült kimaradt ziccer szopó az összes filmmániás embernek, mert jó ég mi készülhetett volna ebből, ha máshová kerül egy kicsit a hangsúly. bosszantó.

  27. Örülök a sikerének. Igaz, hogy nem lett kiemelkedő a végeredmény, de üresnek, csak látványfilmnek, baromságnak nevezni nem érdemes.

    Cameron víziója ez. Érdekel Pandora világa, érdekel Jake Sully története? Egyszerűen van elmesélve? Igen. Miért? Hogy minél nagyobb célközönséget érjen el. Technikailag mérföldkő? Igen. Sztoriban sovány? Valóban, de ez nem egyenlő azzal, hogy rossz is.

    Megérdemelten siker. Én úgy érzem meg fogja haladni a 2 milliárdot is. Januárban tervezem ismételni is. Szerintem leszünk még így páran.

  28. 29. A “forgatókönyv egy kopipészt” kritikával sajnos egyetértek egy bizonyos szinten. És nem csak a forgatókönyv… pl. amikor az új ezredes hölgy áll a Dragon pilótafülkéjében, és még a kezébe is adták pontosan ugyanazt a kávésbögrét, amiből az első részben Quarich ivott és mindezt felvették pontosan ugyanabból a kameraállásból, akkor én is csak forgattam a szemem a moziban. És volt még pár ilyen beállítás, amit akár az első részből is bevághattak volna.
    Ennek ellenére nekem mégis pozitív irányba dől a mérleg, mert bár vannak a forgatókönyvnek erősen “kopipészt” jellemzői, de mellette több egész érdekes szál is el lett indítva, ami egyelőre még a levegőben lóg. Emiatt én reménykedek, hogy a 4 folytatást egyben nézve egy komolyabb, mélyebb történet fog kibontakozni. Egy olyan történet, aminek ez a film csak egy afféle prológusa volt. Azt mondjuk teljesen megértem, ha valakinek nem vigasz az, hogy “na itt a sztori eleje, majd 2028-ban az utolsó résszel minden érelmet nyer”. Elhiszem, hogy ez bosszantó tud lenni.
    Én azért optimista vagyok, Cameron ritkán okoz csalódást. Aztán persze lehet, hogy koppanunk egy hatalmasat, ha kijött az összes film, de remélem nem így lesz :D

  29. 31: Nem copypaste, hanem rendezői kézjegy, egy rakás jelenet és beállítás tipikus tőle, Cameronnak is, meg minden rendezőnek megvannak a bevett a fogásai. A kávésbögrét emlékeim szerint megtalálod szinte az összes filmjében, a terminátorban pl. a rendőrségi pszichiáternél rémlik :)

  30. A vicces az, hogy az Avatar elismerten egy látványfilm, de még így is jobb a sztorija sok olyan filménél, ahol viszont arra helyezték a fókuszt. Persze ez nem az Avatar erénye,hanem a jelenkori filmgyártás in general szégyene.
    Az Avatar 2 látványfilm kategóriában egy pémium darab. Nehezen tudom elképzelni, hogy bárki, aki az első részt látta, ennél többet várt és emiatt csalódott. Ebben ennyi van. Mi a fene lehetne más?

  31. Hogy is van akkor az, hogy egyszerre 2 vagy 3 Avatar filmet is forgat James Cameron? Ja sehogy, nagy ígéretek azok vannak. Engem a látvánnyal nem tudnak megfogni, mert többre nézem a történetet, mint a technikai megvalósítást. Az első része is egy sablonos vacak. De a hype gépezet jól működik, az emberek mennek, mert Avatar.

  32. 31. ha a másodikban ugyanazt kaptuk (én mondjuk nem, mert nem fogom megnézni), mint az elsőben, akkor miért kellene reménykedni abban, hogy a harmadik-negyedik-ötödik-hatodik filmben bármin változtatni fog Cameron? :)

    Ezért fogom kihagyni Nolantól az Oppenheimert is. Mert a Dunkirk után még reménykedtem, hogy a Tenet esetleg látványban is egy hihető világot fog hozni, de ehelyett megkaptuk ugyanazt a steril, minderuhaélrevasalt nolani díszletet, amit az összes többi elöző filmjében. Oppenheimer trailerében is látni, hogy még csak egy apró koszfolt sincs sehol….

    Szóval nem hiszem, hogy Cameron a 3.-4.-5. részre bármit is ki fog bontani. Eddig se tette, és milliárdokat keresett. Miért változtatna?

  33. 31. Alexin

    Ebből már nem tudsz értelmes történetét kihozni a többi résszel se. Annyira logikátlan baromságokat tett alapvetéssé ez a rész, hogy az már javíthatatlan.
    Akármilyen szép, én emiatt a következő részt már biztosa nem nézem.

    2. Sheck007
    Hát az se volt semmivel jobb forgatókönyv es logikai lépések szempontjából. Én azon vagyok inkább meglepődve, hogy 800 at osszeszedett

  34. +Hogy is van akkor az, hogy egyszerre 2 vagy 3 Avatar filmet is forgat James Cameron? Ja sehogy, nagy ígéretek azok vannak.”

    pedig erről a forgatáson részt vevő magyar búvárcsaj is nyilatkozott, hogy már több részhez is vannak felvételeik..

    Én örülök a sikerének, hasítson csak. Ha már anno elhúzta a mézesmadzagot, szeretném megélni az utolsó részt is:D És ha Cameron papa bátor lesz, valamelyik részben kiírja ZsékSzálit..

    “Ezért fogom kihagyni Nolantól az Oppenheimert is” ???! :D ahj micsoda negativitás…így is fel lehet fogni, de szerintem nagy élménytől fosztod meg magad. :) Majd a premier után rácáfolok, ha nem így lesz:D

  35. Az első újdonság volt, de igazán gyerekmese, ami egy percre nem kötött le. Jellemzően azok az ismerőseim rajongtak érte, akikkel kortárs kultúráról pár percnél többet nem tudok társalogni. A másodikra ha valaki ezek után elmegy, az feltehetően a látványért teszi. Egészségére, engem nem érdekel mit tudnak renderelni Hollywoodban.

  36. SPOILERes lehet

    Mi történt a nyersanyaggal ami végett az elsö részben Pandorára mentek az emberek? Miért volt fontosabb személyes bosszút állni Jake-en ahelyett, hogy azzal foglalkoztak volna amiert mentek? Érdekes morális kérdéseket feszegethetett volna a film, ha az embereket nem csak gonosznak mutatják, hanem látjuk a földön éhező\küzdő embereket akiket a pandora küldetéssel menteni probálnak…ehelyett engem különösen zavart a jelenet ahol a bálnákat kell sajnálni mert a gonosz emberek megölték őket, közben a film első jelenete, hogy Jake a fiát tanítja vadászni és átöleli miközben egy hal döglödik a kezében lévő íjon. Nekik szükségük van a halra, hogy legyen energiájuk ahogy az embereknek a nyersanyagra szükségük van amit bányászni érkeztek.

    Arra, hogy pandora világa mennyire részletes és érdekes elég válasz megnézni pl egy star warst vagy hasonló franchise-t ahol végtelen fan-sztori, teória, fan-történelem, stb van. Én egyszerűen nem akarom elhinni, hogy van olyan ember aki az Avatar 2 után alig várja, hogy elmerüljön pandora világában és akár saját maga is sztorikat alkosson benne.

  37. 2022 legjobb filmbuzi kommentje:)
    “a filmkészítés alapvetően nem egy túl bonyolult dolog”

  38. @Filmtekercs

    A te találatod über, de talán ez is helyezett lehet: “Jellemzően azok az ismerőseim rajongtak érte, akikkel kortárs kultúráról pár percnél többet nem tudok társalogni.”

    Ekkora sznob szöveget…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.