Heti mozibemutatók: január 5.

Míg odakinn a január a szar filmek temetője, itthon ránézésre a magyar közönségben nem bízós jó daraboké. Bár kapunk olyasmit is, ami Amerikának nem járt!

  • Crimes of the Future (A jövő bűnei) – az ilyen bemutató amúgy önbeteljesítő jóslat is, hiszen akit nagyon érdekelt, az már megnézte, random nézőket meg hogy fog bevonzani David Cronenberg testhorrorja?
  • Historias para no contar (Eltitkolt történetek) – 5 történet egybefűzve, szóval neszesemmi fogdmegjól érzés, de spanyol kalandozás azért.
  • Fortune hadművelet – A nagy átverés (Operation Fortune: Ruse de guerre) – Guy Ritchie hülyülése, ami Amerikában nem került bemutatásra, de az európai forgalmazók nem várnak vele tovább, hiába Ukránok a főgonoszok benne.
  • The Estate (Gátlástalan örökösök) – sok ismerős arcos angol komédia, van itt Anna Faris, Tony Collette, David Duchovny, Kathleen Turner és Ron Livingston is.
  • Lena and Snowball (Léna és Hógolyó) – családi kalandfilm egy lányról és az oroszlánjáról.
  • Le otto montagne (Nyolc hegy) – férfibarátság és a boldogság keresése.
human
írta
2023. 01. 05. 16:20
megjelenés
4
hozzászolás


4 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: január 5.” bejegyzéshez

  1. Szegény Ritchie. Egy évvel később érkezik az első tervekhez képest és az ukrán helyzet miatt még csak újra se röffentették a marketinget.

  2. nehezen áll össze a Fortune és látatlanban meg nem mondtam volna, hogy Ritchie-nek volt hozzá köze, de a második fele fogyasztható. Hartnett – Grant párosa meg az egyik legszórakoztatóbb dolog, amit mostanában akciófilmben láttam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.