Renfield-előzetes: Nic Cage drakulaként

Bár nem kedvenc hullámzó filmes színészünk a főszereplő, ő csak Drakulát alakítja, és a történet inkább az inasára (Nicholas Hoult) koncentrál, aki ki akar szállni ebből a toxikus munkaviszonyból, de ez nem olyan egyszerű.

A poszter alatt ott a videó, és micsoda akcióhorrort kerítettek ebből?

14 hozzászólás a “Renfield-előzetes: Nic Cage drakulaként” bejegyzéshez

  1. Amerikában már három hete pörög az előzetes szóval ideje volt hogy megérkezzen. Ez már most szórakoztatóbbnak tűnik mint a magasztalt Massive Talent amit végiguntam. Április 13 a hazai bemutatója jelenleg.

  2. Eddig ez egy pofátlan (és kissé gagyi) What we do in the shadows (a sorozat) koppintásnak tűnik. Csak éppen a sorozatban ülnek a poénok és knrva jól el vannak találva a szereplők, főleg Guillermo.
    Szegény Nicholas Hoult hiába nagyon tehetséges és gyerekkora óta látjuk filmekben, egyszerűen nem kapja meg azt a figyelmet és szerepeket, amit érdemelne.

  3. Hoult itt mindenkit lemos a képernyőről! :D Rosszabbra számítottam.

    Nekem amúgy Renfieldről mindig Leslie Nielsen jut eszembe (“REEEEENFIIIIEEEEELD!!44 – iGggggen Gásssszdám” – Drakula halott és élvezi meg a csodás régi szinkronok)

  4. Endymion +1

    A sorozat sikerét meglovagolva összehánytak valamit olcsó színészekkel copypaste forgatókönyvvel.

  5. Kellett most ez a trailer! Mást kaptam mint amire előzetesen számítottam, de kellemes meglepetésként értek a látottak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.