Kecsap: Avatar 3, Boston Strangler, Ant-Man and the Wasp: Quantumania, Wonder Woman, Them!, O Horizon, Thanksgiving

Az Ant-Man and the Wasp: Quantumania 125 perc hosszú, ezzel túlnyúl az előző két részen játékidőben.

Keira Knightley filmje a bostoni fojtogatóról, avagy a Boston Strangler 2023 márciusában érkezik a Hulu-ra. Itt egy kép belőle.

Cameron azt mondja, hogy az Avatar 3-ban úgynevezett Ash People Na’vik lesznek, tűz-navik, amik már a Na’vi nép nem jó oldalát is bemutatják majd, míg az emberi oldalról a pozitívum lehet kiemelve. Meglátjuk mennyire valósul ez meg.

Michael Giacchino zeneszerző rendezésre adja a fejét, a Them! rebootjával. Az eredeti 1954-es és egy emberevő szörny van benne.

Eli Roth nagyon nem ér rá a Borderlands utóforgatásaira (a tesztvetítések siralmasak elvileg:), mivel a Grindhouse fake előzetesből, a Thanksgivingből csinál egész estés filmet.

A Margot Robbie és Ryan Goslin főszereplésével tervezett Ocean’s Eleven prequel elvileg márciustól forog.

 Maria Bakalova és David Strathairn lesz az O Horizon főszereplő párosa. Egy nő elveszti az apját a sci-fiben, de egy programozó digitálisan feléleszti a férfit, és emiatt a nőnek át kell értelmezni az életet.

Volt egy olyan pletyka, hogy Wonder Woman karaktere kimaradt az új DC irány korai éveiből, de James Gunn ezt eloszlatta.

A Tom Cruise/McQuarrie duó a Mission Impossible filmek után egy hard R mókát tervez közösen.

James Gunn utalt rá, hogy Deathstroke jöhet a DC filmekbe.

Elhunyt Earl Boen, aki a Terminator filmekben tűnt fel.

Elhunyt Owen Roizman, többek között a French Connection, és az Exorcist fényképésze.

Elhunyt Ruggero Deodato, a Cannibal Holocaust rendezője.

Elhunyt Catherine Cyran rendezőnő.

12 hozzászólás a “Kecsap: Avatar 3, Boston Strangler, Ant-Man and the Wasp: Quantumania, Wonder Woman, Them!, O Horizon, Thanksgiving” bejegyzéshez

  1. R rated Tom Cruise? Érdekesen hangzik. Egyébként észrevettétek, hogy a thriller műfaj kihalt? Főleg a nagy költségvetésű thrillert hiányolom, talán valami olyasmit hoznak végre vissza.

  2. Ocean’s Eleven prequel: továbbra is kérdés tanultak-e az Ocean’s 8 hibájából?

    Cruisenál is állandóan megy az ötletelés. Amikor jön az előzetes majd akkor örülök ennek a hírnek.

    Borderlands IMDB oldala szerint Tim Miller a reshoot director. Sry, de ha tényleg siralmas akkor nem hiszem hogy felhúzza a minőséget.

  3. Most nem azért, de a második részben se voltak annyire kedvesek a Víz népe. Lenézték a menekült családot, mert azok kékebbek, őt ujjuk van stb. A gyerekek kvázi ki akarták nyírni a Sully gyerekeit.

    A kék tábornok meg bőven emberibb lett, mint az első részben.
    Ja és az első részben is meg lehetett érteni az embereket: az ásvány kvázi végtelen energiát adott az emberiségnek. Miközben az emberi karakterek jó része pozitív volt.

  4. Margot Robbie szerepválasztásait nem értem. egyik oldalról próbál minőségi filmekben játszani, hogy aztán minden féle bukásra ítélet trashban nyomuljon, mint pl a DC-s dolgok

    remélem azért jól érzi magát és meg is fizetik érte

  5. Jaaj annyira tudtam… már a film közben közben kérdeztem páromat hogy akkor most minden elemből fog egy tökugyanolyan történetű filmet csinálni vagy mi?
    Aztán majd Kiri lesz az ötödik elem aki az összes elemet hajlítani tudja és összefogja a navikat és legyőzik az embereket…

  6. “Michael Giacchino zeneszerző rendezésre adja a fejét, a Them! rebootjával. Az eredeti 1954-es és egy emberevő szörny van benne.”

    Már nem először, hiszen a “Werewolf by night” (ezt láttam is, nem is rossz), “Monster Challenge” és a “Star Strek: Short Treks” már megvolt neki az IMDb szerint. :)

  7. a Them!-ben egyébként (nukleáris sugárzás miatt) óriásira nőtt hangyák voltak :)

  8. “vicces”, minap belevagtam a Return To Monkey Island-be es tokre zavart, hogy LeChuck hangja mar nem Earl Boen. Ra is kerestem, hogy visszavonult-e vagy mi. Mar 80-on tul volt.

    Szomoru, ez lesz az az evtized, amikor a szineszek javaresze akik a felnottek voltak a filmekben amiken felnottem, mar nem lesznek velunk :(

  9. @walker:
    Telik az a rohadt idő…gondolj bele, hogy hamarosan SENKI nem lesz már velünk, akit felnőtt színészként ismertünk meg és “végigkísérte” a felnövésünket. Earl Boen a mi generációnknak (én 40 vagyok) már középkorúként ragadt meg, de olyanok is lassan távoznak ( Svarci, Sly, Van Damme stb) akiket sokkal fiatalabban ismertünk meg a vásznon és videókazettákon, mint mi vagyunk most…
    Jack Nicholson sincs már velünk régen a vásznon és hamarosan már testben sem, elment Robin Williams, meg lehetne napestig sorolni…
    Nem vigasztalásnak szántam :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.