Coppola lélekben nem öregszik? Update: válaszolt is a pletykákra.

Ugye főleg saját pénzből, nem semmi nagyneves színészgárdával készül vele a Megalopolis, amiben egy katasztrófa után egy építész utópiát készít New Yorkból.

A film régi álma volt a rendezőnek, és a saját vagyonát kockáztatja, viszont vagy 120 millióba kerül, és elég fontos eleme a látvány. Ennek megfelelően nem meglepő, hogy a tapasztalt VFX csapatát még december elején kirúgta. Azóta távozott még a production designer és a fő art director. Azért poénkodok, hogy nem meglepő, mivel Coppola híres arról, hogy a forgatásai káosz szerűek.

Részemről még kíváncsibb lettem az egészre.

Update: Coppola válasza “Ha, ha, just wait and see.”

human
írta
2023. 01. 10. 12:47
megjelenés
5
hozzászolás


5 hozzászólás a “Coppola lélekben nem öregszik? Update: válaszolt is a pletykákra.” bejegyzéshez

  1. “A film régi álma volt a rendezőnek, és a saját vagyonát kockáztatja”…40 évvel később eljátssza ugyanazt, mint a One from the hearttal. és jó eséllyel a kimenetel is lehet ugyanaz, viszont legalább igyekszik, ez tisztelendő :)

  2. 83 éves. Ha csőd is lesz a film, ő már csak megvonja a vállát. Ennyi idősen már másképp nézi az ember a világot. Talán ennyi off elfér: Tegnap épp egy 77 éves testépítőről olvastam. Abban a korban már nulla a tesztoszteron, kb. lehetetlen izmot építeni szerek nélkül. Mit csinál az öreg? 3 éve szteroidozik, orvosi ellenőrzés mellett. Kapta az ívet, erre csak ennyit írt vissza, igen, káros az egészségre, de a szteroidok hatása kb. 15 év használat után jelentkezik, és szerintetek hol leszek én már akkor? Coppola is megcsinálja az álmát, aztán ami után lesz mit érdekli, hol lesz ő már akkor…

  3. Coppola meg Lucas regi nagy baratok. Ha jol tudom, Lucas meg mindig resze az ILM-nek. Hasonlo helyetben en biztos kisegitenem valamilyen formaban. Foleg, hogy star wars milliardokon ul az oreg.

    De van ilyen. Pl amikor Mark Caro nem tudta befejezni a Dante 01-et, mert elfogyott a tamogatoi penz, kozben egykori alkototarsa, Jeunet labai elott hevert a francia filmgyartas. Ki tudja, mi lehetett a hatterben.

    Az biztos, hogy barmelyik uj generecios szinesz fizetne, hogy egy legenda filmjeben szerepeljen, de egy VFX artist remalma tud lenni egy rendezo, aki inkabb azt tudja mit nem akar, ahelyett, hogy pontos vizioval rendelkezne.

  4. walker, Coppolva valamilyen bor vagy hasonló italbiznisznek köszönhetően dőzsöl a pénzben (bár nem annyira, mint Lucas), ezért engedheti meg, hogy a saját vagyonából 120M-t rááldozzon az álma megvalósítására.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.