Heti bemutatók: január 12.

Jött egy jó kritikákat kapó horror, na meg Tom Hanks.

  • A Man Called Otto (Az ember, akit Ottónak hívnak) – a svéd film remakeje, amiben Tom Hanks egy morgós öregúr, akinek meglágyul a szíve.
  • Jövő nyár – heti magyar film.
  • M3GAN – a mesterséges intelligenciás baba lecsap.
human
írta
2023. 01. 12. 15:24
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Heti bemutatók: január 12.” bejegyzéshez

  1. M3gantól vártam valamit, de nagyon túlértékelt sablon, semmi.
    Semmi para nem volt benne. És szörnyű moziélmény volt a patkányarénában, ami premier előtti napon (amikor feltételezed, hogy olyanok mennek, akiket érdekel a film) tele volt röhögcsikélős, telefonálós, beordítozós gyökerekkel.

  2. Az Otto svéd eredetijének alapul szolgáló könyvet olvastam pár éve, nagyon bejött.
    Nem is értem hogy a beköltöző csaj miért nem maradt meg iráninak az USA verzióban :D ;)

  3. L92 : Nekem ez a legnagyobb érv a streaming és az otthoni mozizás mellett. Ezek a lobotomizált véglények megkeserítik azt az élményt, amiért fizettél. Hiába szerettem volna megnézni pl a Preyt moziban, ha csak belegondolok abba, hogy ilyen körülmények között kellett volna, máris örülök annak, hogy otthon néztem. Az új Alien filmmel kapcsolatban is kezdetben szar érzés volt, hogy csak streamingre fog jönni, de aztán ezen tapasztalatok miatt belenyugodtam.

  4. Az Uratok.

    Sokat járok moziba. Havi 1-2 alkalom általában. Ami kicsit is érdekel ott nézem. Velem szerencsére nagyon ritkán történik ilyen. Szerintem az Arénát érdemes elkerülni, bár ha kell az iMax akkor meg vagyunk lőve. De jah, remélem különleges foglalt hely van a pokolban ezeknek a mozi trolloknak. Corvin mozi jobb szokott lenni, vagy a budai oldalon is kevesebb a véglény. Illetve amit még szoktam, hogy kivárom, hogy alig legyen valaki a vetítésen -hétköznap-.

  5. Tudom offtopik, de a mozis élményekhez kapcsolódóan, nekem a fővárosban a budai mozikban többnyire szerencsém volt, de otthon a vidéki moziban sokszor botrányos ami megy. Alap hogy nem némítják a telefont, vakus értesítés szintén bent marad, jó esetben csak chatel, rossz esetben fel is veszi. Megy a pofázás, a nevetgélés, mászkálás. Az egyetemi mozgókép szakos filmklub a menedék nekünk, csak úgy egy filmre beülni már nagy kockázatnak számít. Bele se merek gondolni mi lehet a M3gan csúcsidős vetítésén…

  6. Nekem a legemlékezetesebb ilyen eset az volt, amikor az Érkezést nézük meg párommal a helyi moziban és utána mesélte az egyik ismerősünk aki kasszázik, hogy egy izomagy rájuk rontott a film után, hogy adják vissza a jegy árát, mert ez a film feliratos volt! Aki látta közületek az tudja, hogy a film nagy részében az űrlényekkel próbálnak kommunikálni, akik ugye nem beszélnek, tehát feliratos a film. No komment. Ja természetesen visszaadták neki a jegy árát.

  7. Atyaisten…hát ez az amivel a mozik sajna nem tudnak mit kezdeni..neked kell mérlegelned, hogy a jegyár kifizetése mellett bevallalod-e a kretenek okozta kockázatokat..

  8. Amúgy, amikor csak abban a messzi budai moziban ment felirattal film és ott néztem kora délután, tényleg normális emberek nézték a filmet. Szóval lehet, hogy ez a Pest vs. Buda igaz lehet.

    Ellenben nekem vagy 2 óra oda és 2 óra vissza az út, vagy sokezer taxival. Szóval nem szívesen járok Budára mozizni.

    De itt Pesten én 90%-ban kifogom a parasztokat. Ez is biztos Murphy egyik törvénye, és mi régóta utáljuk egymást. :)

  9. nem teheti meg bármikor mindenki szóval nem tuti tipp, de én mindig a legkorábbi vetítésre megyek, ha délelőtt 10 vagy 11 akkor arra. kevés ember, nyugi. bár ritkán járok, mióta eltűntek az eredeti nyelvű vetítések és feliratos is alig van inkább itthon nézem. régen a MOM és az Allee és nyomatta eredetiben az aktuális filmeket, most már talán sehol nincs.

  10. Hetente járok moziba és az Aréna a törzshelyem.Malachi véleményét erősíteném,mert én mindig beáldozom a szombatot a legkorábbi vetítések miatt.A M3GAN-nél és az Ottónál sem volt gond.Délelőtti és kora délutáni időpontoknál a horrort kell előrébb venni.
    Sajnos máshogy nagy a kockázat ami végtelenül szomorú dolog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.