Eddie Murphy és Jonah Hill beszélget

Murphy az apát alakítja, aki faggatja a lánya pasiját ebben a jelenetben.

Ilyen a You People humora. Nemsokára, vagyis pénteken nézzük.

human
írta
2023. 01. 25. 03:07
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “Eddie Murphy és Jonah Hill beszélget” bejegyzéshez

  1. Ha ez vígjáték akar lenni, akkor nem sikerült nekik… Ebben a bemutatóban egyik poén sem talált be. Nulla. Ez már majdnem művészet :-)

  2. JKJ: Egy vígjáték nem csak idióta viccekkel operál. Ez egy kínos jelenet volt, ami felvázolhat és megalapozhat egy jó vígjátéki felállást. Nekem tetszett, Jonah Hillt meg bármiben elnézem.

  3. Jonaht nem tudom komolyan venni, mint szineszt miota a francia weather girl beszolasa miatt evekig tarto idegosszeroppanast szenvedett.

  4. 6. Nekem se tetszett volna ha megaláznak. Az a sztori tudtommal annyi volt, honnan szeded ezt az évekig tartó idegösszeomlást?

  5. totoro: Egyetértek, hogy nem csak idióta viccek a jók. Ez viszont viccet csak nyomokban tartalmazott. Hiába tetszett neked a jelenet, ha nekem más a véleményem. Nyilván az lenne a legjobb, ha maga a film igazán jól sikerülne! Reméljük.

  6. OFf: Olcsó módon viccelődött vele egy középszar francia műsor egyik tagja, még a War Dogs promóciója idején, és Hill nem vette annyira poénra a dolgot, ebből lett némi feszkó. Ettől függetlenül nem sokra rá meg is bukott az a műsor, és elsüllyesztették a franciák. Egyébként Hill nem “szenvedett évekig tartó idegösszeroppanást”, egyszerűen vannak mentális gondjai, mint mindenki másnak, pl. testképzavarai, vagy a promóciós körutak alatti szerepléseket nehezen viseli, mert állandóan azzal vannak elfoglalva, hogy most éppen kövér-e vagy sovány. Egyszerűen önérzetes és őszinte pacák, ami tök jó dolog. Amúgy meg érdemes a témáról megnézni a dokuját (Stutz), elég jó cucc.

    Ami ezt a filmet illeti: tényleg irtó cringe ennyi alapján. :(

  7. Tesóm mondta jól minap, hogy Jonah Hill ezt a filmet már megcsinálta Ice Cube-bal, csak akkor subplot volt, nem az egész film… :D

  8. @totoro
    Kovettem Jonah publikus eletet a nyilatkozataitol, meg interviewktol kezdve a twitter postjain at. Brad Pitt is beszolt neki valamelyik interview-ba par eve “I’ve gotta go with a serious actor”
    Meg talk showkba is megalaztak “you look like someone who smells bad”

    Szoval kapta a sarat eleg rendesen Jonah Feldstein. Amugy a film amit rendezett a deszkas korszakarol nekem egeszen tetszett.

    Raadasul most csinalt egy filmet a netflixed a terapeutajarol ugy tunik meg mindig nincs tul a pszihes gondjain meg a body dysmorphiajan.

    Mindenester en mar nem tudom megkulonboztetni hogy mikor szineszkedik meg mikor adja onmagat. Most megtalalta a stilusat meg szepen lefogyott remelhetoleg jobb szerepeket is vallal majd megint.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.