Scream VI és a Super Bowl

Vasárnap lesz a Super Bowl, ami alatt rohadt drága reklámozni, hiszen Amerika legnézettebb tv-s eseménye. Na a Scream VI ide szánt új tv-spotot kapott, mutogatják a nagyvárosi rettegést.

human
írta
2023. 02. 08. 19:35
megjelenés
4
hozzászolás


4 hozzászólás a “Scream VI és a Super Bowl” bejegyzéshez

  1. kár volt este néznem, rosszat is álmodtam tőle…

    Amúgy ez a két épület között mászom egy létrán az életemért valamiben már el lett sütve, de nem baj, még most is nagyon várom, de ha csak szinkronnal fogják adni, nem merem bevállalni a mozit. Túl sok a negatív tapasztalat, ha szinkronos, pláne horror..

  2. Nekem is tönkretették az előzőnek a moziban-nézését egyes nézők (mintha a szinkronos horrorok bevonzanák valahogy az ilyen kölköket), de egye fene, mindig adok újabb esélyt. :/ :)

  3. Mindent angolul vagy eredeti nyelven nézek már évek óta, de valamelyik nap belefutottam a Jurassic World Dominon szinkronos verziójába és majdnem besírtam. Mi lett a szinkron szakmával? Elfelejtették, hogy színészkedniük is kéne, mármint a hangjukkal játszani? Botrány volt, kb a VHS korszak kalóz hangalámondásos verzióiban több volt az átélés, mint ebben a szinkronban.

    Nálam ez a film továbbra is moziban nézős lesz (UK), mint ahogy az 5 is az volt. Jó móka lesz. Az előzőt úgy néztem, hogy egyedül voltam a legnagyobb teremben…

  4. Nagyon szar és nézhetetlen, agyatlan moslék szardarab volt, ez a hulladékszállításra való moslék hulladék!!! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.