Megérkezett az Ant-Man 3. része

Olyan durva, hogy még a képregényfilmeken élő kritikusok sem tudták igazán felhúzni a filmet, 53%-on van Rottenen, a Thor 4 és az Eternals alatt. Aztak. Ma amúgy is más dolgom van, így nem tudnék rohanni rá, de ilyen előjelekkel nincs kedvem.

human
írta
2023. 02. 16. 11:34
megjelenés
32
hozzászolás


32 hozzászólás a “Megérkezett az Ant-Man 3. része” bejegyzéshez

  1. Én is vasárnap tolom le. Thor 4nél szarabb Marvel filmet szerintem sem lehet alkotni. Otthon néztem de a Halálos 9 mellett ennél éreztem azt, hogy alig vártam, hogy vége legyen úristen de szar volt.
    Kedvemet nem vette el igazából Endgame óta talán a pókember 3on és a Dr. Strange 2őn háááát nem is az hogy izgultam de érdekelt mi lesz. De a többi a sorozatok a black(ed) widow meg a shang tsung is mind otthon néztem. Eternals és wakanda forever nem érdekel annyira sem, hogy itthon nézzem. She/Hulk förmedvényt csak Charlie Cox miatt szenvedtem végig, de kb átmobiloztam annyira érdektelen volt. Loki, WandaVision meg a Moon Knight ért valamicskét. Moon Knightban látok potenciált remélem nem hagyják parlagon a karaktert meg vétek lenne ilyen brillirozo Oscar Isaacet 1 sorozatra szerződtetni csak.

  2. Thor 4 egy katasztrófa, ez trailer alapján és kritikákat nézve csak középszernek tűnik. Bár a Thor 4 nem is ígért nagy dolgokat mint ez a film Kanggal.

  3. Én szerintem meg a Thor 4 zseniális és ez nem trollkodás,imádom azt a filmet.
    black panther 2-nél csak jobb lehet ez a film, nekem a Shang Chi meg a Marvel kapitány a legalja, azokat szerintem bőven lekörözi a hangya 3.
    Érdekes hogy még a Thor sötét világ is 70% körül van, a mostani filmeket meg ennyire lepontozzák.

  4. Hálistennek a sok negatív és középszerű kritikáknak, mert nekik köszönhetően alacsony elvárásokkal ültem be, és hát woáow

    A film kellemesen meglepett. Üdítő, szórakoztató és tényleg egy teljesen új világot bemutat.

    A film végig pörgött, folyamatosan fenntartotta a figyelmem, én nagyon élveztem, egyszer nem jutott eszembe órára nézni.

    A trailerekből kimaradt egy rakat dolog úgy hogy egy csomó újdonság és izgalom megmaradt a film nézése közbenre. Sőt konkrétan csak a trailer alapján nem is biztos hogy érdekelt volna a film.

    A feliratok közben és a végén 1-1 jelenet van.

  5. Abu, fejen talaltad a szoget. Reszemrol mindig csalodas amikor agyonhypolt filmre ulok be. Viszont amikor semmi jora nem szamitok, tobbnyire kellemesen csalodok

  6. Tegnap este 22:00 premierre mentem.
    Azt kaptam, amit ilyenkor kell.
    Teljesen jó volt. Többit majd a kritikában ha lesz :)

  7. pedig nagy bizodalmam volt a filmben.. “majd ez megmutatja hogy az MCU nem halott” gondoltam. Panther2 nagyon unalmas volt. End Game-ig minden filmet moziban néztem. ott is volt azért gyengébb is persze. Eddig esélyes, hogy ez lesz a 2. ami kimarad.

  8. @Biblony

    Miért maradna ki? Mert pár filmekhez nem értő kritikus lehúzza? A nézők nagy része imádja a filmet! Menj és nézd meg, ha a Black Panther 2 nem tetszett (mint ahogy nekem sem) akkor ez hidd el fog!

  9. Sokadszorra is bebizonyosodott, hogy a rotten kritikusi pontszáma semmit nem ér. Amíg a vontatott, unalmas Párduc2 84%on van, addig ez meg már csak 49en. Nevetséges. Fényévekkel jobb mint a Párduc2.

    A film szórakoztató, látványos, végig pörög, az alakítások remekek.
    Annyit hoznék fel negatívumnak, hogy bár felvezeti Kangot, mégis mondhatni egy “mellékküldetésnek” érződik.

  10. úgy néz ki én megint másik filmet néztem mint a társaság itt :D
    ahogy sokan a Thor 4 után, én most döntöttem úgy hogy az MCUból nekem ennyi elég volt. ez a film teljes katyvasz, unalmas elnagyolt kaptafa látványvilággal, röhejes plottal, nulla karakterekkel (esküszöm a harcos amazon csajnak nem hangzott el a neve…).

    SPOILER (talán)
    Az elsô extra jelent pedig már nevetésbe ment át nálunk, esküszöm mintha egy Key and Peele szkeccs lett volna… Tudom hogy Kang fontos katakter, meg hogy nagyon népszerû a képregényekben meg minden, de ez a film semmit nem momdott el róla azon kívül hogy tud kék sugarakat lövöldözni meg oldaltartott kezekkel felfelé fordított tenyerekkel repülni/levitálni mint minden második DC/Marvel gonosz. hihetetlen hogy nem lehet valami frissebbet kitalálni :/

  11. Nem tudom sokan mire számítottak a fekete párduc 2 kapcsán… Nekem nagyon tetszett,jó vannak benne bénaságok, de egy nagyon szép film a gyászról. Szerintem ez lehetett itt a baj sokaknál. A Thor 4 is jó volt, voltak benne gyerekes poénok, de nálam műkodött. Nagyon jól szórakoztam rajta, ellentétben a hangya 2. részével. Unalmas, kiszámítható, béna!

  12. Ez a film tökéletes példája annak, hogy kevesebb néha több. Hangyáéknak nagyon nem állt jól ez nagy tétekkel való játszadozás. A forgatókönyve összecsapott, lapos, ahogy a karakterei jórésze is. Maga a film pedig saját magával sem konzisztens, önön szabályait hágja át folyamatosan, mert a történet éppen azt követeli meg.

  13. Aki olvasta a Thor 4 alapjául szolgáló Eisner-díjas képregényt, annak még szarabbnak tűnt a film. Ennél megint az a probléma, hogy Ant-manre lennénk kíváncsiak, erre telepakolják egy rakás érdektelen karakterrel.

  14. “Mert pár filmekhez nem értő kritikus lehúzza?” Végülis értelemszerűen a kritikusok nem értenek a filmekhez, ellenben a mezei nézőkkel, tök logikus és éles meglátás! :D
    “A nézők nagy része imádja a filmet!” nézői pontszám imdb-n 6.6. Ez aztán minden, csak nem annak a jele, hogy a nézők “nagy része” “imádja” a filmet.
    “ha a Black Panther 2 nem tetszett (mint ahogy nekem sem) akkor ez hidd el fog!” semmiféle korreláció nem áll fenn a 2 dolog között.

  15. Scott Lang lányát most másik színészlány alakítja? Miért kellett lecserélni az előző lányt?

  16. Az a baj ezzel a filmmel, hogy a lenyűgöző(nek szánt) quantum világ + multiverzum kombó végtelen lehetőségeinek ígérete ellenére, megint egy olyan gyermeteg nulla sztorit sikerült összedobni, hogy az már fájdalmas. Az is elképesztő, hogy mennyire nem tudnak bánni az antagonistákkal. Ez a Kang is csak lóg a levegőben, nem igazán derül ki róla semmi, csak h nagyon gonosz, és hogy nagyon erős.. aztán a végén Scott Lang (a leggyengébb bosszúálló!) elkeni a száját puszta ököllel. Miafasz volt ez tényleg? A legjobb esküszöm a lyukfétises pucicsiga volt, amin kínomban nevettem vagy 2x. Botrány ez a film.

  17. @Matt89

    Valóban nem ér fel a BP2höz, mert az még csak filmnek sem nevezhető, max emlékkönyvnek

  18. Tildy:
    Jó kérdés. Mert (a kritikák alapján) színészileg egy fokkal sem jobb az előző lánynál. Az meg, hogy felkapottabb lenne hát… én csak azt a agyon hypolt testcserés slashert valamit tudnám megemlíteni, ha ennek a csajnak a nevét felhozza valaki.
    Bár maradhatott volna a gyerek Cassiet játszó színésznő, mert korban már stimmel a idősebb Cassie-vel.

  19. Nem kell félni a filmtől, működött, teljesen jó mozi élmény volt.
    Kicsit ugyan izzadósan, fárasztóan épült ki a bonyodalom, de aztán szépen helyére került minden, látványosan jól is zárult.
    Csatlakozom azokhoz, akik szerint az előzőek roszsabbak voltak, számomra az utolsó pókemberrel kezdődően kiábrándító volt minden Marvel film, örülök, hogy ez végre megint hozta a szintet.
    Persze nagy színészkedés nem volt benne, meg voltak hülyeségei, de én ajánlom moziban.

  20. Nekem nem tetszett, ez sem, de ehhez talán hozzájárult, hogy magasabb elvárásokkal ültem be, mivel nekem nem volt bajom Antmannel, alapvetően kedveltem a karaktert és egy nagyon ötletes, szuper filmek tartottam az első részét. Azt gondoltam, most adottak a dolgok, hogy jól sikerüljön, nem lőhetnek mellé.

    Szerintem végig aránylag gyenge, unalmas panelekkel “viva la revolucion”, a semmiből jövő, kisegítő haverokkal, ugyanolyan béna vicceskedős Marvel írás, két komoly sor között egy váratlan cringe, ráadásul a dinamikát megbontó vicc. A hangyák érthetőek és jópofák, szerepelhettek volna többet, a menekültek kevésbé.

    Kang semmilyen, pedig itt több játékideje volt, mint Thanosnak az Avengers-es kétrészes zúzásáig összesen. Úgy érzem, szó szerint nincsen megírva, mintha a képen lévő karakter mondatai, cselekedetei számítani kellene, hogy számítsanak, csak nincs miért, mert nincs mögötte tartalom. A Thor filmnél Jane esetében ugyanezt éreztem, mintha komplett expozíciós jelenetek hiányoznának, mi, miért, hogyan van (ott a kalapács kapcsán). Hozzáteszem, nekem Kang maga is semmit nem mond, mert nem vagyok képregényfan, abszolút nem ismerem, ki ő. Ha megteszi, amit megígért Scottnak, nem került volna sor a filmre . . . és szerintem ütősebb lett volna, ha csak a végén derül ki, hogy negatív(abb) karakter.

    Végső soron elment, nagyjából kerek az egész, szóval nem bűnrossz, szerintem jobb, mint az új Thor film, de ahhoz kéne hasonlítani? :S Azt érzem, amit a Wandás filmnél is éreztem, hogy a léc egy komplett létrával lejjebb került: régebben voltak közepes, de tisztes, élvezhető filmek, alig-alig egy rossz, és volt sok jó (főleg a fő vonalban lévő filmek, amelyek általában jól sikerültek), most pedig vannak rosszak, és néhány, “jól sikerült”, amely alulról úgy-ahogy eléri a korábbi középszert.

    Én is láttam kritikákat erről a fázisról, és nekem is megfordult a fejemben, hogy miért gyenge, vagy gyenge-e egyáltalán. Szerintem komplexebb a baj, régi, ismert, “cool” karakterek mentek el, új, jellegtelenek jöttek, akik maradtak, és az újak, együtt nem képesek elérni a régiek szintjét, a sztori széttöredezett, nehezebben élvezhető egy új film önmagában, tehát az alapokkal van baj, viszont most kézzel-lábbal-erővel építik tovább az univerzumot, elég izzadtságszagúan, erre a kevésbé stabil alapra. Én ebben látom a gondot.

  21. aki x év után jajtökrebesokallt az évi három marvel filmtől, annak érthető a csalódása, egyébként teljesen okés film volt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.