13 hozzászólás a “Nemsokára forog a Venom 3, szóval Tom Hardy nosztalgiázik” bejegyzéshez

  1. Sötét Trutymók 3
    Az elsőre emlékszem, de a második teljesen kiment a fejemből. Most emiatt a bejegyzés miatt kellett visszaemlékeznem a parókás Woodyra.

  2. 5: Szabad tudni, hogy miért osztod meg a hírt, ha még te is toxikus hulladéknak tartod a franchise-t?

    Értem én, hogy széles korben akarod kiszolgálni a szórakoztatásra és minoségre éhezo magyar nézokozonséget/tájékoztatás mindenek folott/content (sludge) must flow plusz ez a te dontésed/oldalad de nem lenne esetleg érdemesebb, kulturálisan hasznosabb emelni a mércét, ez még egyszer sem merult fel benned? Asking for a friend. :)

  3. Trilógiává bővül egy minőségében igencsak megkérdőjelezhető franchise. Nem szidom, mert nem láttam, de valahol szomorú, hogy erre van pénz, igény, az új Guy Ritchie meg döglődik, földbe állt a Babylon is. Nyilván Venom népszerű karakter, meg a képregényfilmek most még dübörögnek, de valahol gáz, hogy a nézőközönség úgy vitte sikerre ezt a sorozatot, hogy soha sehol nem fogjuk emlegetni, csak ha negatív példával kell jönni.

    Senki nem hallottam emlegetni mostanában, hogy de hiányzik stb., erre már a 3. rész forog.

  4. Szerintem a videó meg is adja a választ a kérdésre, hogy miért szereti annyira eljátszani ezt a szerepet. Felváltva 2 különböző személyiséget lejátszási biztos nagy meló és nagy színészi teljesítmény kell hozzá. Színésznek ez nagy kihívás és biztos jól is szórakozik közben.

  5. Na mennyire lesz köze az MCU-hoz? Gondolom semennyire csak így messziről látunk majd 1 Iron Man save the world graffitit a falon és akkor ahh máris olajat hugyoznak a fanok, hogy jön venom az mcuba. dehogyjön.

    1et szódával végigszenvedtem a 2 az valami brutálisan agyzsibbasztó volt és szerintem több agysejtem halt el a nézése közben mintha berugtam volna.

  6. Carnage rituális kivégzése után érdekel még valakit ez a celluloidhulladék? Az első résznek is csak annyi értelme volt, hogy lehetett tudni, hogy jön majd Carnage. Inkább ne jött volna…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.