Peter Pan & Wendy-előzetes

Peter Pan nem mozivászonra jön, hanem a Disney+-ra. Csak képileg nézve siralmasan olcsónak tűnik. J.M. Barrie történetének új feldolgozásában Peter Pan nem akar felnőni, és pár fiatalt Neverlandre csábít, hogy segítsenek neki Hook ellen.

A poszter alatt csodás (haha) előzetes.

11 hozzászólás a “Peter Pan & Wendy-előzetes” bejegyzéshez

  1. ezt most nem is értem… pedig nagyon nem kezdő csapat készítette.
    de ez az olcsó TV-s digikinézet ez valami kegyetlen… az a napfény, az a bevilágítás… miért? és minek? és hogyan?
    kismillió emberen átmegy egy ilyen cucc és senki nem szól, hogy figy, gecc, ez a trutymó kinézet ez szar lesz!?
    gyereknek vetítsétek le inkább még1x a Hook-ot…
    vagy basszus. mesefilm kinézet kell? nem kell messzire menni az ABC-ben, fellapozzák a mesterrendező kézikönyvet: Alfonso Cuarón. egyszer kellett volna megnéznie a stábnak a Harry Potter vagy a Little Princess filmjeit. tessék. ott a referencia hogy nézzen már ki egy ízlésesen összerakott mesefilm.
    de nem, legyen zöld digitakony! kölköknek az is jó. nézzük őket hülyének. filmet még véletlenül se lássanak. meg ez úgyis csak content.
    ez a hozzállás ezt a végeredményt szüli.

  2. A színpalettát megint sikerült lefedni úgy látom :D
    Meg sem lepődtem Csingiling vagy hogy hívjákon a Pinokkió után, és akárcsak ott, itt is meggyőzött a trailer, hogy ezt bizony hanyagolni kell.
    Inkább újranézem a 2011-es Neverland-et, ami egy két részes Syfy tévéfilm volt, annak jobb hangulata :)

  3. Én ezt a zöldes-kékes színvilágot szívből gyűlölöm! Manapság már csak nagyítóval találni olyan új filmeket, amikben esti vagy sötétben zajló jelenetekben látható valóban fekete szín. Mindent befed ez a szörnyen mesterséges zöldes-kékes fátyol, amitől teljesen műnek látszanak a filmek. Szeretnék időben oda ugrani, amikor már lenézően tekintünk vissza erre a korszakra, amikor minden film így nézett ki.

  4. Nem tudom Janusz Kaminski tanit-e fenykepezest valahol, de az o munkajat latom es nem szeretem sok modern filmben. Tiszta Kristaly Koponya szituacio. Ha Roger Deakins lett volna az inspiracio, szintet lepett volna a film.

    A masik meg, hogy a film nem olcso, de inkabb a vfx-be nyomjak a penzt (pl Tinkerbell 100% CGI, sok-sok penzert), igy az in-camera latvany nagyon TV budget szegenysegu.

  5. Lehet, hogy szőrös szívű és szőrszálhasogató vagyok, de szerintem baromira idegesítő, hogy a kiscsajnak folyton tátva van a szája. Nem tudom, hogy rendezői utasítás-e az ilyesmi, de én falnak megyek tőle, annyira bárgyú kinézetet kölcsönöz a színészeknek.
    0:07, 0:19, 0:22, 0:35, 1:00, 1:16, 1:44, 1:27.
    Nem kevesebb, mint 8x látjuk a fiatal hölgyet tátott szájjal a másfél perces trailerben. Valószínűleg ki fogom hagyni a filmet :D

  6. A Hook óta nem készült nézhető feldolgozás ebből a témából és ez most sem változott. Sajnálom, hogy a mai gyerekek már nem kapnak egy olyan, lélekkel teli PP filmet, mint Robin Williams, Dustin Hoffmann, Maggie Smith, Bob Hoskins filmje, amiben még az egyik random kalózt is az elmaszkírozott Glenn Close játszotta (aki nem tudná: azt, akit Hook árulásért a skorpiós ládába pakoltat), és Phil Collins ugrik be a rendőrnyomozó szerepében. 40 évesen is mgnézem újra bármikor.
    Ezt egyszer sem fogom.
    A régi Disney rajzfilm még kimaradt, azt be fogom pótolni, de Peter Pan nekem ott véget ért.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.