Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem-előzetes

Valószínűleg az Across The Spider-Verse sikere kellett ennek a megvalósulásához, de el sem hiszem, hogy mennyire visszanyúlhattak a humoros Teknőcökhöz amellett, hogy a kinézet és animáció is elszabadulhatott. Konkrétan itt a trailer, amiben hülyülnek meg botladoznak, és nem is annyira hősök egyelőre ezek a mutánsok, de gondolom a film végére majd össze kell kapják magukat.

Meglepetés jó a poszter alatti előzetes.

18 hozzászólás a “Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem-előzetes” bejegyzéshez

  1. Ha már úgy is render az egész, a tökért nem lehet 30fps? Attól mert szaggat mint a barom, szerintük sokkal jobb? Régen azért volt low fps mert framenként kézzel rajzolták, de most? ha kell hfrben is mehetne.. de nem.

  2. szerintem TINI “ninja” teknőcökhöz pont illik a botladozás, esetlenség :)
    mondjuk kölyökként sem értettem, hogy szúró és vágó fegyverekkel miért harcolnak, amikor soha nem szúrhatnak, vághatnak, nem onthatnak vért.

  3. Ez a gyúrma animáció szerű darabosság még valahogy elmegy, de hogy a kamera folyamatosan imbolyog, elég zavaró.

  4. viccesnek néz ki, de valaki végre magyarázza már el a logikát a “vöröshajú-fehér-széplányokat ki kell írtani Hollywoodból” hadjáratot, mert baromira nem értem a logikát mögötte?

  5. T: Erre van egy poénos magyarázat, de inkább nem írom ide, mert human csúnyán nézne rám.

  6. igen, pár gyűlölködést kitöröltem, mert nem hiszem el, hogy felnőtt férfiként azon pörögtök, hogy egy erősen túlstilizált rajtfilmben hogy néz ki April. Komolyan.

  7. “felnőtt férfiként azon pörögtök, hogy egy erősen túlstilizált rajtfilmben”

    Értem én, hogy gyűlölködni rossz de hát azért csöndbe se kell tűrni azt, hogy megalázzák a gyerekkorunkat.

  8. a gyerekkorod a régi rajzfilm és a képregények, ez most egy új rajzfilm új gyerekeknek, nem gyaláz meg semmit, hanem más, ami nem is neked kell tetsszen, és a mozifilmek szerintem kipörgették a felnőtt szexi Aprilt, miért is ne lehetne most más. De még ha azt írná a többség (bennmaradt pár ilyen is), hogy “hát April eléggé eltér”, de nem, gyalázkodós gyűlölet ömlött több embertől, azért írtam, hogy 20-30-40 éves felnőttként talán nem kéne 12 éves edgy tinédzserként írni a témában.

  9. na valaki válaszoljon valami értelmeset, hogy ne az enyém legyen az utolsó szó, aztán zárom is, mert… eskü elszomorodtam.

  10. Na nekem csak most volt időm megnézni az előzetest és tény, hogy nekem is fura, hog lecserélték Aprilt, de human neked tökre igazad van. Valószínű a saját gyermekkori énem az ami tiltakozik de a mai gyerekeknek szól ez a változat. Vajon fordított helyzetben is tiltakoznak, ha most cserélték volna szőkére? :) Szerintem igen mert a megszokott dolgokhoz ragaszkodunk.
    Azon józ mosolyogtam, ahogy felsikított az egyikük, mikor a combjába állt az a tőr izé :)
    Én biztos megnézem majd, a film verziókat is megnéztem amiben szintén nem volt szőke April.. De a második részre már fel sem tűnt.
    Még ami eszembe jutott aztán befejezem, hogy azon gondolkoztam, hogy a régi mesében nem emlékszem, hogy lett volna ilyen “mobillal vegyük fel milyen menők vagyunk” aztán eszembe jutott, hogy az eredeti mese idejében még nem is létezett mobil! :) Ma már szinte hihetetlen, hogy megvoltunk anélkül nem?
    Na ennyi, ha baromságokat írtam nyugodtan törölheted vagy átszabgatod.

  11. Ja és ez a poszter szerintem baromi jó! Ha kis tini lennék biztos kitenném a falra :)

  12. Mielőtt rányomtam a playre, nem gondoltam volna, hogy találok benne pozitívumot, de tökaranyos:D kicsit mintha tényleg meglovagolnák a pókimókiverzum sikerét.. Meg kicsit fura ez a szaggatott imbolygós kinézet.

    Csak az a szerencséjük, hogy kopnak az emlékeim, nem ez volt a kedvenc mesém, nem nagyon emlékszem már, ki hogy nézett ki, miféle karakterek voltak még, de nyilván haladnak a korral, kell a jelenetbe az a k–va telefon. Engem ez icipicit jobban zavar, minthogy épp hogyan változtatnak meg egy-egy karakter kinézetét. Az már parább, ha a személyiségét fordítják ki 180fokkal.. Bár benne van a pakliban, hogy 1x kapunk egy új Harry Potter szériát is, amiben totál lecserélik szőkére/feketére az egész Weasley klánt, csakmert valakinek a fejesek közül nem tetszik a vörös…vagy a fene tudja, miért, mert csak. Furán elszabott egy világot élünk na. Amúgy jópofa a poszter is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.