A Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves végső előzetese

Vagyis olyan közel már a viccelődős fantasy film premierje, hogy gondolom ez a végső nagy videó. Lássuk a lenti előzetesben, hogy most mit emelnek ki.

Igazából a furcsa kampány miatt is gondolom, hogy nem lesz siker, mivel a méréseik miatt igyekeznek ennyiféle módon “árulni” a filmet. Nekem várós amúgy, nem ellene drukkolok, csak ennyi év után megjegyzem, ha valami gyanús. Reméljük nem lesz igazam? Bár a hardcore D&D játszók viszont tényleg ellene szurkolnak.

13 hozzászólás a “A Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves végső előzetese” bejegyzéshez

  1. Szerintem a D and D rajongók tuti nem szurkolnak ellene. Én inkább könyves/Baldurs Gate1-2/IW Dale srác vagyok. De örülnék ha ez a film siker lenne. Hátha valaki elkezdene a francaiseban gondolkodni.

  2. Közösségi médián úgy láttam, hogy több RPG-s is várja, köztük én is, bár tény, hogy nem tartozom az elmúlt évtizedek játékosaihoz, sajnos a meló meg az élet rég betett nekünk. Szóval annyira nem ismerem a mai szokásokat, lehet, hogy ma már mindenki kizárólag vérkomoly halálszektákban játszik, nekik nyilván nem lesz jó egy könnyedebb darab.
    Bár csodát nem várok tőle ettől függetlenül, a fantasy az lotr-es időszaktól eltekintve mindig is erősen rétegműfaj volt. De reménykedni bármikor lehet. :)

  3. Az amerikai mozikban összesen 7(!) különböző előzetest adtak le. Én is már többet láttam belőle itt az oldalon mint terveztem így ezt is kihagyom. Limonádénak tűnik.

  4. Nem tudom, mennyire szurkolnak ellene, én inkább az ellenkezőjét látom, “teljes munkaidős” D&D DM-ek posztolnak trailer breakdown videókat és kifejezetten várják a filmet.

  5. Én pusztán egy ROSSZ film trailerét látom. Ennek lehet szurkolni, de szerintem vaknak vagy elvakultnak kell lenni ahhoz, hogy még mindig abban reménykedj, hogy ez jó film lesz.

  6. totoro: Tuti, hogy jó film lesz. Ebben nem reménykedem, ez tény. Én csak a sikerében reménykedem. ;)

  7. Akkor még egy utolsó vélemény az utolsó trailer-hez. Pont emiatt a vicceskedős irány miatt kellett abbahagynom a DnD-t az akkori DM-el együtt. Egyszerűen számunka vállalhatatlan lett az a magatartás és viselkedés amit a többiek felvettek a Critical Role sikerén felbuzdulva. És azelőtt nem voltunk egy “vérkomoly halálszekta” :) de az már kínos volt ami ott kialakult. Itt pontosan ugyanezt látom a filmben csak mindegyik eleme a maximumra pörgetve.

    Nem vagyok gonosz de őszintén remélem, hogy ez a film bebukik és akkor talán bepróbálkoznak egy komolyabb hangvételű alkotással. Számomra el vállalhatatlan. Főképp ha a “külsősök” ez alapján fogják megítélni a DnD-t. Inkább letagadom, hogy valaha is játszottam mint, hogy ilyen majomkodáshoz asszisztáljak a jövőben vagy bármikor.

  8. blade78 és Anda
    Pedig van egy valamennyire jelentős tábor, amelyik bojkottálni akarja a filmet. Ezt csak onnan tudom, hogy megnéztem valamennyire trailert YT-on és elolvastam nagyon sok hozzászólást, ami alájuk érkezett és noha tényleg nagyon sokan éltetik, amit láttak, mellettük van egy másik tábor, amelyik ellenzi.
    Nem játszottam soha a játékok miatt, ezért nem vagyok képben, de a Hasbro és a Wizards of… westcoast(?) miatt dúl a harag. A Hasbronak volt valamilyen húzása tavaly, ami nagyon felháborította a játékosokat, ezért bojkottra szólítanak fel. Nem kevesen vannak, sokan.
    Viszont én remélem, hogy nem fog bukni a film, mert nekem nagyon bejön, amit eddig láttam.
    “szerintem vaknak vagy elvakultnak kell lenni ahhoz, hogy még mindig abban reménykedj, hogy ez jó film lesz” – hát igen, mert aki nem pont úgy látja a dolgokat, ahogy te, az vak vagy elvakult, hiszen te objektívan tudod megítélni az ilyesmi, tiszta sor, köszönjük! :D

  9. A D&D rajongóknak szánt és őket kielégítő film 5 millió dollárt sem termelne, mivel az emberek 99% a felét sem értené.
    Mit szeretnének a D&D rajongók? Dobjanak kockával a filmben?
    Már az előzetesben is van egy csomó jól beazonosítható D&D varázslat …jó lesz ez!

  10. @Endymion
    Igen, volt (van?) valami hepaj az OGL licensz következő verziója körül. A Hasbro új verziót tervezett kiadni (1.1) amivel egyben visszavonná az 1.0 érvényességét. Amennyit értek belőle, ez a Wizards of the Coastnak sem nagyon tetszett és a felháborodás miatt azóta elálltak az ötlettől.

    Emiatt bojkottálni a filmet szerintem hülyeség, de mindenkinek lelke rajta – részemről megyek a moziba és viszem a családot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.