12 hozzászólás a “Deux or Die” bejegyzéshez

  1. Ha keszulne Fenyo Janos eletrajzi film, akkor a kep alapjan Sandler nem lenne rossz valasztas :-)

  2. Telefonon keresztül az első képről azt hittem Sarah Paulson… Csodálkoztam is, hogy Sandlerrel közös filmben? :D

  3. olyan, mintha a 2 színész arcát teljesen más képekről leszedték volna ráhelyezték volna ilyen rajzolt testekre vagy random divatfotókról modellek nyakára. Bár Aniston jobb karja mindenképpen rajzolásra utal, meg a kabátja. Na jó, az egész! Vajon megtörtént itt valós fotózás egyáltalán?

  4. – “I bet I can I photoshop Aniston into Kristen Wiig and noone will notice” – “no way dude…” – “Wanna bet? 5 Bucks bro” – “lol, do it”

  5. Az ember mikor meglátja a posztert, és egyből Aniston arca tűnik fel neki.
    Értem én, modern filmgyártás meg minden, mikor már minden szidzsi,de arra nincs idejük H egy pár fotót csináljanak normálisan,v legalább ne fotoshoppoljak szét.De ha nem is photoshop,hanem igazi,akkor is rossz kép róla,akkor meg a v a fotós,v a marketinges v ki dönti el ezt,nem jó.

  6. Voltak itt régebben kommentek, valakit fusztrált, hogy nem a színész fölé írják ki a nevet. Most is meg van cserélve. Akkor azt mondta valaki, hogy olyan sorrendben van kiírva, hogy melyik színész ér többet a piacon. Sandler odavágja Anistont?

  7. Sandler biztos többet ér jelenleg, és igen, elvileg általában a nevek pénz sorrendben vannak, csak a with/featuring kivétel. De nem hiszem h Anniston sokkal alatta van ennél a filmnél gázsiban.

  8. asszem Sandler produkciós cége csinálja ezeket a remekbe szabott filmeket a Netflix részére, úgyhogy ő még producerként is uralja ezt a filmet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.