No Hard Feelings-előzetes: Jennifer Lawrence és a 19 éves srác

Egy helikopterszülő házaspár felfogadja Lawrence karakterét, hogy keményen, mindent bevetve randizzon a kicsit visszavonult 19 éves fiukkal, adjon neki önbizalmat. Persze a srác tényleg b**zhatatlan (18+ az előzetes!), viszont a nő meg nem akarja elveszteni a házát.

Izé, romantikus, felnövéses komédia?

36 hozzászólás a “No Hard Feelings-előzetes: Jennifer Lawrence és a 19 éves srác” bejegyzéshez

  1. Odáig stimmel, hogy felnövéses komédia, de ez kiábrándítóan romantikátlan. :)

  2. Hogy tud helikoptert szülni? Propeller forog közben? Hmm… még gondolkodom, hogy lehet megvalósítani. Típus tudható? Egy bazinagy chinook, vagy csak ilyen kis permetező szarság?

  3. DnP. Komolyan kérdezed?

    A film ennyi alapján elég agyatlan hogy szórakoztató legyen. Jöhet!

  4. Ez szörnyű volt. Szégyelltem magam, miközben az előzetest néztem. Nagy kedvencem volt a színésznő, de egyre kevésbé érdekel a karrierjének alakulása…

  5. Nem feltétlenül az én humorom, de tekintve, hogy Lawrence segíthetne nekem is felnőni, vmikor megnézem majd.

  6. Amúgy szerettem volna fiatalon csak ennyira baxhatatlan lenni. :D Kb. mint Chyler Leigh, csak még szemüveget sem kell levennie.

  7. Jennifernek az öreg Harvey segített “felnőni”, de már nincs a képben, úgyhogy a nagy szerepek is eltűntek. Maradnak az ilyen kis “komédiák”

  8. A Caseway tök korrekt dráma volt vele, és valszeg ezért a komédiért is jó sok milliót kapott. És ennyire biztosan sem állíthatod a többit sem, kivéve persze ha automatice egy elítéltnek hiszel két különböző ember két különböző állításában.

  9. nem is értem, miért nem szerepelt eddig igazi vígjátékban, mintha neki találták volna ki. nem az én stílusom a film, de ezt a szerepet JL-re öntötték.

  10. Valószínűleg le vagyok maradva, de fogalmam sincs, hogy mi az helikopter szülő.
    human, ne már, mintha nem tudnád ebből a balfékből csak a rosszindulat, a negativitás, minden és mindenki becsmérlése dől. úgysem fogod jobb belátása bírni semmiről.

  11. Szerintem ennyi alapján ez jó kis film lesz. JLaw-nak nagyon jól áll a komédia mert ő valójában is ilyen szarkaasztikus odamondós nő. Gondolom nem véletlen hogy ő az egyik producer is. Ezt a szerepet pont rá szabták. Nyilván a romcom kicsit túlzás mert egy 30 fölötti nő nem fog összejönni egy 19 éves gyerekkel az előzetes alapján nem is ez a cél. Én azért felnevettem pár jeleneten az előzetest nézve de remélem nem ennyi az összes poén.

    A fenti kritikusoknak egy infó: Lawrence nem rég szült szóval aligha volt vagy van ideje komolyabb filmeket csinálni. A tehetségét meg pláne nem Harvey atyusnak köszönheti. Azért nem a semmiért dobták oda neki az Oscart.

  12. Egyszer kétszer elmosolyodtam. Nem tűnik halálszarnak. És igen nekem is új ez a helikopterezés. Nem értem.

  13. @Swarnaus:
    Ez csak egy szinonima a túlféltő szülőkre. Akik túl sokat “köröznek” a gyerekeik élete felett. :)

  14. Nem csoda, hogy új a helikopterszülő, mivel magyarul nem is hívjuk így. Borostyánszülő a magyar megfelelője. Nem mintha az olyan egyértelmű kifejezés lenne.

  15. @vbalazs91:
    Én meg ezt a változatot nem ismertem még, de az kétségtelen, hogy a borostyán is úgy körbe tud nőni egy-egy növényt, hogy annak nem marad saját élettere, vagyis szinte megfullad a borostyán ölelésében. :)

  16. zero: Nem meleg egyszerűen csak magának való és én úgy vettem ki mintha mutatott volna kicsi jeleket autizmusra is vagy OCD-re (Obszesszív-kompulzív zavar). Aztán lehet csak szimplán nem magabiztos mert állandóan szekálják. Meg ugye az sem segít hogy a szülei fizetnek egy csajnak hogy másszon rá. Szerintem nagyon gáz dolog de egy vígjátékba belefér.

  17. Valami másféle zsánerben azért megnézném, ahogy néhány 19 éves nekiesik Jennek.

  18. DnP: csak egy tükörfordítás a túlféltő “borostyánszülőre”, nyilván olyantól, aki nem ismerte az utóbbi elnevezést.
    Angolban amúgy azért nevezték el így, mert ugyanúgy kering a gyereke körül, mint egy helikopter. Azt nem tudom, miért nem “légyszülő” lett. :)

  19. Sikerült a legjobb poénokat elsütni az előzetesben? Ez volt az első gondolatom. Mondjuk a Good Boys jó volt a rendezőtől szóval akár még bizakodhatnék is…

  20. DnP. Szülők akik ott lebegnek a gyermek felett MINDEN helyzetben. Szó szerint. A 90-es évekből származik a kifejezés (nyilván nem Magyarországról). Én azóta ismerem és evidens volt számomra, hogy mindenki ismeri. Én kérek elnézést!

  21. Hát nem tudom, vagy szar napom van vagy valami, de ez nézhetőnek tűnik egyelőre.

    Human: nem nagyon szokott az a tag viccelni, egy pozitív kommentjét nem olvastam még, az oldal trollja gyakorlatilag

  22. Nekem ez az előzetes működött. Nyilván nem lesz a komédia új alapköve, de rendben lesz. A Good Boys tényleg jó referencia, az lecsúszott, aranyos, vicces volt. Ha hozza azt a szintet, nem lesz gond. Jennifert meg jó újra filmekben látni, nekem az Apple tv-s drámában is tetszett legutóbb.

  23. Hasonló pozitív dolgok jutottak nekem is eszembe a trailer alapján, pl. hogy jól áll nagyon JLawnak a vígjáték, de a legjobb, hogy nem voltam egy cinikus f*sz végre egyszer trailerezés közben, hanem csináltam, amit kell egy ilyen műfajnál: nevettem, szórakoztam (és izgultam, hogy marad poén majd a filmre is).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.