Simulant-előzetes: Robbie Amell & Sam Worthington csóró sci-fiben

VOD és limitált mozis premier lesz ez a sci-fi velük, amiben androidok élnek közösen az emberekkel, de persze vannak beépített szabályaik, mintha Asimov írta volna őket, viszont van amelyik már embernek képzeli magát, és ezeket a belső törvényeit is módosították. Vagyis a nő aki rendelte magának kitette, és most az android egy hacker segítségével igyekszik emberibb lenni, hogy visszanyerje párját. Közben Worthington igyekszik megakadályozni a gépek teljes öntudatra ébredését.

Izé, eléggé nulla ez az előzetes, nyilván aki odavan a lepukkant jövőkért, annak jó kis délutánja lehet, de nem csoda, hogy nem mozis premier.

human
írta
2023. 03. 11. 02:50
megjelenés
4
hozzászolás


4 hozzászólás a “Simulant-előzetes: Robbie Amell & Sam Worthington csóró sci-fiben” bejegyzéshez

  1. Nekem ez bejön, persze lehet, hogy csak a téma miatt. De egyáltalán nem néz ki rosszul látványra sem, konkrétan valóságosabbnak tűnik, mint a mostanában blockbusternek eladott, szénné színezett, zöld hátteres játék-játékfilmek.

  2. Egy valamit nem értek Worthington kapcsolatban.
    Vagy nekem fura.
    Miért válal el ilyen kaliberű filmeket?
    Vagy egyáltalán nem is keresik AAA film készítők? Nem egy ilyen ZS filmje vannak a csávónak… amit sajnálok Avatar és Terminátor filmen kivűl szerintem többre is tudná vinni.

  3. Szerintem nem keresik ajánlatokkal, nem bíznak benne a stúdiók, akik A+ filmeket alkotnak.

  4. Ha akarnák most már az Avatarból is kirakhatnák nem? Már csak animált szerepe van azt meg igazából bármelyik színésszel meg tudják oldani.. Ez csak elmélkedés persze de milyen érdekes, hogy a karakter ugyanúgy menne tovább, de a valóságban már más játszaná el.
    Én sem sok másik filmben láttam szerepelni. Volt valami gyémánttolvajos az nem volt rossz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.