Kecsap: Hamnet, Gladiator 2, Fall-folytatás, Twisters, Good Burger 2, Return To Silent Hill, Frankenstein, Dear Santa, Nancy Meyers, We Live In Time, I Am Not Alone, Transformers: Rise of the Beasts

Sam Mendes legközelebb a Hamnettel jöhet, amibe Tom Holland az esélyes főszerepre, de még nem írt alá. 1580-as évek Angliájában játszódik, és William Shakespeare fiának, Hamnetnek az elvesztéséről szól, ami a Hamlet megszületéséhez vezet.

Frank Abagnale Jr.  hazudott! Ugye róla “szól” a Catch Me If You Can, ami így mégkevésbé “based on a true story”, de nyilván továbbra is ugyanolyan jó film.

Három poszter a Transformers: Rise of the Beasts-hez.

A Netflix által dobott Nancy Meyers-filmről a Warner tárgyal már. Tudjátok, vagy 150 milliós romantikus komédia.

Denzel Washington is várható a Gladiator 2-be, újra Ridley Scottal dolgozik az American Gangster után.

Már tervezik a meglepetés sikert elért Fall folytatását. Sztoriról semmi, de azt gondolnám, hogy ismét valami elemi félelemre építhetnek. De az is lehet, hogy ismét valami magas lesz. Majd 2-3 év múlva megláthatjuk.

A Twister folytatás Twisters-be Daisy Edgar-Jones lesz a főszereplő. Lee Isaac Chung rendezi Mark L. Smith forgatókönyvéből.

David Robert Mitchell (It Follows, Under the Silver Lake) és Anne Hathaway fog össze a Bad Robot valami rejtélyes projektjében. A történetről annyit tudni, hogy “thrill ride” és IMAX kamerákkal forgatják majd. Ez utóbbi arra utal, hogy nem kis filmről van szó.

A Farrelly tesók (Dumb and Dumber) Dear Santa címmel ünnepi komédiát terveznek, amiben Jack Black lesz a főbb szereplő. A történetben egy fiú minden évben ír a Télapónak levelet, de azt a Sátán kapja meg valamiért.

Jessica Chastain lesz a Netflixes sci-fi horrorban, az I Am Not Alone-ban a főszereplő. Misha Green (Lovecraft Country) írja és rendezi a több stúdió által akart projektet, amire látjátok végül ki csapott le. Egy anya a fejfájásai közben lényekre lesz figyelmes, amiket csak ő lát, de meg kell védenie a családját tőlük.

Florence Pugh és Andrew Garfield eslélyes a We Live In Time dramedy-be John Crowley (Brooklyn) rendezésében. Rejtegetik a sztorit.

A Paramount+ kéri a Good Burger folytatását, amiben Keenan Thompson és Kel Mitchell visszatér.

Jeremy Irvine lesz a Return To Silent Hill (itt volt a bejlentése) főszereplője. A történet a Silent Hill 2-t dolgozza fel, egy özvegy férfi keresi az eltűnt feleségét.

Frankenstein jön Guillermo del Toro-tól a Netflixen, és ők várhatóak bele: Andrew Garfield, Oscar Isaac, és Mia Goth, de egyelőre csa tárgyalnak velük.

Elhunyt  Lance Reddick, filmes szinten mostanában a John Wickből ismert, de a The Wire miatt örök.

Az A24 Everything Everywhere Oscar-díja kapcsán beugorhatott:

Na jó, komolyabb bónusznak a D&D film stábja válaszolgat:

10 hozzászólás a “Kecsap: Hamnet, Gladiator 2, Fall-folytatás, Twisters, Good Burger 2, Return To Silent Hill, Frankenstein, Dear Santa, Nancy Meyers, We Live In Time, I Am Not Alone, Transformers: Rise of the Beasts” bejegyzéshez

  1. Lance Reddick halálhíre teljesen letaglózott. A twitterjét követtem, pár napja még postolta a szokásos kis kedves kutyás videóit. Mikor megláttam a hírt, először azt hittem megint valami kamu click bait… :-(
    Utoljára én a Horizon Zero Dawn játékban láttam feltűnni, ott is jól hozta a szerepét.

  2. Lance kiváló karakter színész volt (Fringe, Bosch, Wire, Oz), emellett nagyon jó szinkronszínész is. Laza arc lehetett, mert teljes őrültségekhez is adta a nevét (Agent Clappers – Paradise PD vagy Renzo a Farzaarbol..)

    Bing bang boom! Dick titties! I am Agent Clappers!

  3. Akad olyan, akit meglepett, hogy egy közismert csaló nem mindenben mondott igazat? Olvastam Frank Abagnale könyvét, amin a film alapult. Már eleve voltak benne nehezen hihető részletek, amikben szívesen fényezte magát, de aztán a filmben is költöttek még hozzá pár dolgot a sztorihoz. Mint a hógolyó, amit egyre nagyobbra gyúrnak, hogy végül hóember legyen. :)
    A filmet ettől függetlenül szeretem.

  4. Tudom, hogy utáljátok az indokolatlan efajta fanyalgást, de jelen esetben indokolt lehet, hogy lassan tényleg “mindenben” Florence Pugh-t akarják szerepeltetni?
    22-ben 3 film, 23-ban 3 film. A fentivel együtt 7 filmje fejlesztés alatt. Ő az új Scarlett Johansson, Jennifer Lawrence.
    Én nagyon nem várom a Dűnébe. :/
    A Kisasszonyokban nyújtott alakításárért az Oscar jelölését nagyon túlzásnak éreztem, az tipikusan a feltörekvő színésznő státuszának szólt, mert semmi extra nem volt (akkor már inkább a Lady Machbet).

  5. Ez a Frank Abignale Jr. sztori (mármint hogy kamu) már tavaly vagy tavaly előtt is előjött. A Kapj el ha tudsz! az egyik kedvenc filmem és olvastam a könyvet is, így néha rákerestem mi a helyzet Frankkel. Bevallom elszomorító, hogy ennyire semmi igazság alapja nincs annak, amit leírt, és nekem picit a film hangulatán is ejtett némi csorbát. Nem olyan sokat, de kicsit igen. Kár érte.

  6. Így már kezd igazán érdekelni a Gladiátor folytatása. Jó lenne ha nem csak 10-20 percet kapna Denzel karaktere a “pakolási” rendeleteire.

  7. A Frank Abignale részhez: Ó jaj ne egy “életrajzi” filmben kisebb vagy nagyobb füllentések/hazugságok vannak? Mi lesz most? :D Semmi mert ez általában így van. Szeretnek mítoszt építeni az ilyen filmekben, hogy ez volt a végzete, bejárta a Hős útját mert úgy koherensebb a sztori mert a valódi történet ábrázolása kaotikus lenne. Nem kell az ilyeneken meg akadni ez mindig is így volt.

  8. bakker nem is tudtam hogy a Green Book-ot is a Farrelly rendezte. pont gondoltam h tetszik ez a koncepció, de hát a Dumb és Dumber 2 akkora okádék szar lett, hogy nem is várom inkább. erre meg. inkább mégis várom

  9. Crash:

    Itt nem kisebb vagy nagyobb hazugságról van szó, hanem olyan kaliberről, hogy mittudomén kiderülne, hogy Al Capone nem létezett, csak fikciós jelleggel találta ki pár ember a rendőrségnél. Itt nem ilyen apró csúsztatásokról beszélünk, hanem konkrétan ami a filmben van, annak semmi köze nincs a valósághoz, nem történt meg. A felháborodás meg a könyvnek szól, nem a filmnek, mert más dolog hogy adaptálják, de hiába, ha az alapanyag full fikció. Mindez amúgy oké lenne, ha nem az életrajzaként adta volna el a fickó. Na de ez egy olyan méretű átverés, hogy erről szerintem majd jöhet külön egy másik film :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.