25 hozzászólás a “Snyder tovább teasel” bejegyzéshez

  1. puffin, adott egy tehetsegtelen valaki hollywoodban, aki befut azzal hogy az eros alpanyagu kepregenyeket kepkockarol kepkockara megfilmesiti. ezzel annyira felhypeolja magat, hogy azt hiszi o a valaki, es sajat kezuleg rombolja szet a dc univerzumot.
    amikor a lanya ongyilkos lesz akkor eselye van tisztelettel elmenni, de az agyilag megroppant rajongo tabora visszahozza ot majd megint hatszelbe kerul es a kutyat sem erdekli.
    most meg megint az agyilag zokni rajongotaborat probalja felhypeolni hogy a WB adjon neki valami projektet, de gunn sem lehet annyira hulye hogy raall

  2. az eros alpanyagu kepregenyeket kepkockarol kepkockara megfilmesiti

    Ha még csak ezt tenné, akkor egy sima közepesnek elmenne, de nem, újraértelmez, teljesen rosszul és értelmetlenül, köré költ felesleges és értelmetlen sallangokat, és valamiért a népek zabálják..

  3. A képkockáról képkockára megfilmesítés kb. a 300-ra és a Watchmen-re igaz. Mindkét film amúgy bitang jó. Sőt az utóbbinál nekem személy szerint jobban is tetszett, hogy nem egy óriáspolip volt az ál-főgenya, aki miatt össze kell fogniuk a nemzeteknek, hanem Manhattan.
    Kicsit erősnek érzem ezt, hogy Snyder egy tehetségtelen senki. Én értem, hogy vannak akik nagyon nem csípik a munkáit, de hogy nem tehetségtelen az tuti. Én pl. nagyon bírom az általa készített DC-filmeket. A Marvelt is nagyon bírom, de pont az tetszett a dc-s irányban, hogy más atmoszférája volt; tetszett, hogy sötétebb, komorabb, felnőttesebb, kevesebb a poénkodás stb. Az is bejött, hogy tele voltak szimbólumokkal a filmek. Valószínűleg ennek most lőttek, jön a színes-szagos, vicces, könnyedebb Gunn-féle DC. Ami lehet jó lesz, majd meglátjuk, de számomra nagyon fájó, hogy a SnyderVerse megszűnt. A Casting is eléggé erős volt. :/

  4. Man of Steel, BvS, JL. Mind kiváló képregényfilmek, messze a sablon Marvel gagyik felett.

  5. A Men of Steelnél már látszott, hogy Snyder nem érti a karaktereket.
    Superman a remény, a jóság hőse. Aki sosem öl és inkább magát áldozza fel, de az ellenfelét sem öli meg. Letűnt korok eszméit jeleníti meg. Kimondottan érdekes téma ez, hogy a modern Amerikában ez a hős miképpen beilleszthető.
    Ehhez képest Snyder tömeggyilkost csinál belőle. A népét kivégzi plusz Zodot is. Ami teljesen szembemegy Superman karakterével.

    BvSben meg a Joker-Luthor és a barlangi troll Mória bányáiból mindennek az alja volt

  6. Nagyon durva, hogy neg mindig ilyen megoszto. sztem a 3 dc filmje nagyon jo lett, messze jobb az osszes Marvel nel, de az teny, hogy a karaktereket nem sikerult melysegeben megertenie. Ha elseworld filmkent nezed akkor tokeletes. En az Injustice al tudnam parhuzamba allitani, es sztem neki is ez volt a terve. akkoriban nagyon porgott az a vonal. Most meg majd jonnek a Zombi hősök a Dcesed miatt 🤣.

    Gunnban egyaltalan nem bizok, eddig egyik filmje se tetszett, mindegyik egy rakat szines idiota kaka. Eljepzelesem nincs ebből hogyan lesz egy épkézláb Superman, nemhogy Batman

  7. en magam nem igazan szeretem snyder filmjeit es az is lehet, hogy a man of steel-ben superman karatkeridegen, de azt nem lehet elvitatni magatol a filmtol, hogy az egyik legjobb kepregenyfilm.

  8. Én nem olvastam képregényeket, nemtom Superman milyen volt a képregényekben (nem is érdekel), de nekem baromira bejött az a Superman, ami a MoS-ban volt. Egyébként a MoS-ban sem ő volt a tömeggyilkos, hanem Zod, az más kérdés, hogy a csetapaté egy város közepén volt, szóval az ő tetteinek is voltak következményei, de ha már Zod ott elkezdett rendetlenkedni, akkor azzal már nem volt mit tennie. Persze lehetett volna úgy írni a forgatókönyvet (biztos nagyon mély és izgalmas lett volna), hogy Zod a nagy város helyett a hegyi kecskéket riogatja…

    7. @Ayrons: azért ez a “Superman a remény, a jóság hőse. [b]Aki sosem öl és inkább magát áldozza fel, de az ellenfelét sem öli meg.[/b]” gondolaton jót röhögtem. Persze, mert ez így működik. Lehetett volna így is írni, jó szar is lett volna, de ezek szerint az lett volna az ideális, hogy Zod elkezd rendetlenkedni és az első lebontott épületnél, Szupi aláfekszik feláldozva magát és miután jól meghalt, de Zod-ot ugye nem ölte meg, Zod majd jól szétbassza a bolygót meg megöl mindenkit. Ez nagyon biztatóan hangzik, de legalább Superman karakter eszménye sértetlen maradt… Okkkéééé ;)

    Mondjuk úgy, hogy képregény film ide vagy oda, azért a MoS egy picit realisztikusabb, mint a korábbi verziók. Most, hogy emiatt fel kellett áldozni Superman karakterének egyes vonásait… Én nem bánom. Számomra az összes Superman film közül az MoS tetszett a legjobban még akkor is, ha a végén a városrombolás picit sok volt, viszont pont ebből a szempontból tetszett baromira a BvS kezdése. Mert ott meg mutatták a következményeket.

    De megint ott tartunk, hogy Snyder meg a DC így szar meg úgy szar, de az pl. senkit nem érdekel, hogy az Avangersben kb ugyanez lejátszódott. Vagy bármelyik Transformers filmben (még a jobbakban is).

  9. A saját fajának az embrióit is beáldozta Suli, egy komplett fajt.
    És talán úgy kellett volna megírni, hogy ne gyilkos legyen az a hős aki alapból nem az. Nagyon nem sikerült megérteni a karakter lényegét.
    Mennyivel jobb vonal lett volna: ha számon kérik később, hogyha megölte volna Zodot és nem csak elkapja akkor több emberi életet meg tudott volna menteni. vagy szembekerül a brutális, kiábrándult, gyilkos Batmannel. Aki Superman által a múltját látja. Sokkal érthetőbb konfliktus lett volna közöttük.

  10. “en magam nem igazan szeretem snyder filmjeit es az is lehet, hogy a man of steel-ben superman karatkeridegen, de azt nem lehet elvitatni magatol a filmtol, hogy az egyik legjobb kepregenyfilm.”

    ez azért wow :DDD

  11. “Ehhez képest Snyder tömeggyilkost csinál belőle. A népét kivégzi plusz Zodot is. Ami teljesen szembemegy Superman karakterével.”

    @Ayrons: Ezen jót nevettem. :D Ilyenkor azért jól látszik, hogy a legtöbb Superman “fan” csak filmeket látott semmi mást. Csomó ember jött és mai napig jön azzal hogy Superman és Batman nem öl közben meg volt rengeteg olyan képregény sztori amiben igen is öltek. Nem csak ők de az összes Liga tag! Nem mellesleg Zodot és a népét nem végezte ki, azt már előtte megtették Krypton vezetői. Zodot ráadásul nem akarta megölni de nem volt más választása. Azt mondod, hogy jobb lett volna ha hagyja hogy Zod megölje azt a családot? Akkor meg azért mondanád rá hogy nem igazi hős. Nyilván nagyobb hős lett volna a szemedben ha hagyja hogy Zod kiírtson mindenkit a Földön hogy megteremthesse az új Kryptont. :D Superman sosem volt fekete vagy fehér mindig is szürkezóna volt csak Hollywood csinált belőle tévedhetetlen “istent”. Snyder filmjeit lehet kritizálni ezt nem is vitatom bár a Man of Steel messze nem az ő sara. Azért ne feledjük el, hogy azt a filmet nem egyedül csinálta. David S. Goyer és Christopher Nolan írta a filmet, Snyder csak rendezte. Snyder egyedül a saját Igazság Ligáját írta és rendezte minden mást csak rendezett. Nincs azzal semmi baj ha az emberek nem szeretik a filmjeit de azért tegyük tisztába a dolgokat és ne egy embert hibáztassunk ha valami nem jött be. A film mögött nem csak egy rendező áll hanem egy komplett íróbanda, nem beszélve a producerekről meg a stúdió fejeseiről, akiknek fingja sincs mit akarnak azon kívül, hogy egy film rengeteg lóvét termeljen. A DCEU-ban nem volt Feige aki összerakott mindent egyedül, senki nem kapott ilyen posztot, Snyder is csak egy báb volt mint mindenki más.

  12. todie:teljesen egyetértek veled.
    nem szeretem se a 300-at se a watchmen-t de a man of steel az egyik ha nem a legjobb dc film (na jó, a nolan batman filmeket kivéve)

  13. Szeretem amikor óvodás szintre süllyed le a diskurzus pár színes pizsamában ugráló figura miatt :)

    Bár én nem rajongok a munkáiért és egyenes gyűlölöm azt stílust amit interjúkban hoz de azt sajnos el kell ismernem, hogy Snyder milliószor jobban tud képregény filmet csinálni mint Gunn valaha is tudott vagy fog tudni.

  14. az IMAX szócska a JL alatt azt jelenti akkor, hogy esetleg létezik belőle 16:9 képarányos is? Mert ha igen, rohadjak meg beáldozok rá másik 4 órát az életemből vmikor. :-)

  15. tetszik hogy megjelentek a snyder fanok. bocsanatot kerek toluk, eddig ugy volt hogyha 1% esely van ra hogy snyder visszater akkor harcolnom kellene ellenuk, de kiderult hogy az en anyukam neve is martha.
    szoval: szeretlek zack

  16. tyberius

    Superman annyival erősebb mindenkinél, hogy kb neki a harc neheze ebből ered, higy senkinek se legyen baja. A két hete kijott Supeman 1 (ujraindult a szamlalas) ezt egesz jol bemutatja, olvasd el, nem hosszu és akkor sztem maskepp latod a karaktert. readcomicsonline

    David33
    Amikre te gondolsz, azok nem kanon kepregények. Nincs olyan kánon képregény amiben Supi megöl vkit. Batman elso pár füzete kivétel, mert az kánon, csak ugye már többször nem történt meg, kivéve ha a Generations ben feltűnő Batman még máshol is feltűnik, mert ugye akkor az időitazas miatt az a pár füzet is kanon lesz.
    Fu ez így leírva nagyon szarul hangzik…

  17. Lordboxi:
    Na igen. A Snyder fanok mindig az ilyen what if, vagy alternatívum univerzumos DC képregényekkel próbálják védeni Snyder Supermanjét.

    David33:
    Zod-ot többféleképpen is tudta volna Superman ártalmatlanítani anélkül, hogy megölné.
    Például elég lett volna a nyaka helyett az egyik gerinccsigolyáját eltörnie Zodnak és onnantól kezdve teljesen mozgásképtelen. De akár szimplán csak felrepülhetett volna vele a magasba és már meg is mentette volna azt a családot.

  18. “Például elég lett volna a nyaka helyett az egyik gerinccsigolyáját eltörnie Zodnak”

    Ekkora baromságot is ritkán olvas az ember!:D:D

  19. Én nem az alapján nézem jó-e egy film, hogy megölte-e a hős a gonoszt vagy sem. Pont leszarom, hogy Supes ölt. Rendezés, színészek, hangulat, zene, látvány, sztori mind kiváló volt a Man of Steelben. A kérdéses jelenet is fasza volt szerintem, átjött Kal-El vívódása és a tett súlya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.