Forog a Captain America: New World Order

Ugye a többnyire remek mellékszereplő, de nulla főszereplő karizmás  Anthony Mackie kezébe került a pajzs, átvette a stafétát a Winter Soldier sorozatban. Szóval jön majd vele a film, ami már forog, mivel vannak ezek a képek a JustJaredtől.

Ha jól értem, akkor olyan a díszlet, ami az Adventures of Captain America #2 képregényekre utal.

Julius Onah rendezi a  The Falcon and the Winter Soldier fő írója, Malcolm Spellman és Dalan Musson forgatókönyvéből.

19 hozzászólás a “Forog a Captain America: New World Order” bejegyzéshez

  1. Most sikerült bepótolnom a Falcon és a Tél katonáját. Pont olyan vérszegény, amilyen az összes filmje. Ez a fickó szerintem csak mellékszereplők alkalmas. O karizma ahogy Sparrow is írja.
    Kapitánynak meg a szépum nélkül…csak egy pajzzsal rohangáló bohóc lesz.
    A sorozat végén az a felkészülés is röhejes volt, hogy el tudja kapni majd az elhajított pajzsot.

  2. Amilyen szarok a Marvel filmek a 4. fázis óta, úgy ez a film sem fog változtatni a tendencián. Pont beleillik a halmazba.

  3. Sosem felejtem el ennek a majomnak, hogy elbánt az Altered Carbon második évadával.

    A remek mellékszereplő is erős túlzás vele kapcsolatban, egy antiszínész/sorozatpestis a csávó.

  4. Engem érdekel, de csakis Winter Soldier miatt, illetve Harrison Ford miatt.
    A sorozat valóban vérszegény volt, de azért voltak jó elemei, mint John Walker Captain Americája/ Bucky megváltása.

  5. ne már, mi ez a Mackie utálat.
    oké, tényleg nem egy főszereplő de a Bankárban k.rva jó volt mint főszereplő, a Bombák földjén is jó volt, a sorozat pedig szerintem nem rajta múlott.
    na m1, én már várom.

  6. Bucky-nak kellett volna továbbvinnie a stafétát, nem neki.
    De nem baj, lesz majd mivel magyarázni a “buktát”.

  7. Ezèrt nem leszek népszerű, de Evansról sem hittem korábban, hogy jó lesz ebben a szerepben – főleg , mert nagyon irritált Fáklyakènt az F4-ben.
    Egyébként a Sebastian Stan gyerek jobb választás lett volna – bár tömeggyilkos múlttal nem túl hiteles. De jobb, mint a sorozatban a szőke csávó.

  8. Nyilván Bucky jobb választás lett volna, de a sorozatba mondta Bucky hogy beszélgettek erről Steve-el, és ahogy Unom is irta tömeggyilkos múltal egyértelmű hogy el se fogadta volna a pajzsot, addig amíg megváltást nem nyer a múltban elkövetett bűnei alól.
    Szerintem meg John Walker azért volt jó Amerika Kapitány, mert végre egy esendő karaktert kaptunk a személyében, akinek ha megölik a társát akkor nem fél bosszút állni. És nekem pont ettől volt szimpatikus, mert nem volt makulátlan. Irom ezt úgy hogy az Evans által játszott Kapitány a kedvenc karakterem.

  9. Szerintem Bucky pont az ellentmondásos múltja miatt ideális választás lehetett volna, éppen ez adná a savát-borsát. Most, valamivel darkosabbra véve – kicsit reálisabbra – sokkal jobban passzolna a valós Amerika kül – és egyéb politikájához és hadviseléséhez, mint Evans karaktere – még ha meg is értem, hogy a csillagos-sávos pátosz mögé nézni kicsit fájó lehet.

    Már Evans karakterét is erősen árnyalták – hiszen a végére ő is üldözött terrorista lett – Bucky pont adta volna a további ívet.

  10. 2008-ban a képregényben is Bucky veszi át Steve helyét. Szóval evidens lett volna. Valószínűleg pont ezért nem ő lett az MCU-ban. Mert túl egyértelmű lett volna. Sajnos. Mert ez a választás meg egyszerűen rossz, szerintem. (Bár a sorozatot nem láttam. Ezt szeretném leszögezni.)

  11. A képregényekben Sólyom is átvette már az Amerika Kapitány címet. Egyszerűen átugorták a Bucky-s kört, talán a korszellem miatt.

  12. #12 .LnB
    Ugyanúgy megvan annak is a képregényes alapja, hogy Sólyom lesz Cpt.America, szóval csak erre hivatkozni nem érv.

    Ettől függetlenül Bucky nagyobb kedvenc nálam is.
    Ez a film pedig teljesen kizárt, hogy mozi, streamingre bőven elég lesz.

  13. Nekem nincs bajom Mackie-vel, de, képregényes alap ide vagy oda, ez olyan, mintha Pókember helyét egy ipari alpinista venné át. A szérumtól lett az a kapitány, ami, nem a pajzstól, úgy rémlik, egy darabig egész jól el is volt pajzs nélkül.
    Mondom ezt úgy, hogy nem tartozom a sorozat utálói közé…

  14. Bírom ezeket a forgatási képeket kísérő szövegeket. Anthony Mackie as Sam Wilson. És a képen csak Anthony Mackie van egy pulcsiban… :D

  15. “nulla főszereplő karizmás” abszolút jó meghatározás! Maradjon csak a Netflix-es bohóckodásnál,mert ez a film már most borítékolhatóan bukta lesz! Hamar a mozikból a Disney+ ra fog kerülni! Úgy tűnik,hogy a Végjáték óta már nem sikerül újra megcsinálni a csodát! A 4. fázis erős kezdés után csak gyors hanyatlásnak indult! Az a gyanúm,hogy a nép már a sok gagyi próbálkozás (ms Marvel, Ethernals és tsai) után elvesztette az érdeklődését! De persze ez csak a szubjektív véleményem. :)

  16. ilyen posztoknál mindig leírom, hogy nem vagyok marvel fan, (nem is mindig érzek késztetést, hogy beírjak, mert nagyon kevés esetben tudja felkorbácsolni a marvel a figyelmem manapság) viszont a captain americanak köszönhetően kedveltem meg Stant is, Bucky-t is, de ha Mackie-t szánták mézesmadzagnak, az felér egy lábonlövéssel :D:D dehát ez van, legalább van ideje Stannek sok mással foglalkozni, érdekes szerepeket választ amúgy is :)

    ‘on the set of’ jaj ezek a firkászok meg az ő túlzó kijelentéseik :D ez a kép inkább a forgatási szünet kávészünetében készült, amikor még le se főtt a kávé:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.