A Renfield végső előzetese

Nic Cage Drakulát alakítja, mondjuk nem ő a főszereplő, hanem az inasát alakító Nicholas Hoult, aki amúgy ki akar szállni a munkaviszonyból, mivel toxikus. Ennyire akció lesz? Most még több vérengzést mutatnak.

A horror komédia áprilisban jön odakinn, ez meg az új trailer. Plusz elvileg megerősítést nyert, hogy a régi Dracula film egyenes folytatása.

Nem R besorolásban:

human
írta
2023. 03. 23. 02:25
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “A Renfield végső előzetese” bejegyzéshez

  1. Ennek láttán nagyon megnéznék egy teljesen komoly Drakula feldolgozást, mert Nic Cage egyszerűen tökéletes a szerepben. Ezt is csak miatta nézem meg, mert a srác meg az az idegesítő duci nő a shang chi-ből nekem nem tud filmet eladni.

  2. Húha, nem láttam ebből semmi anyagot eddig, de azt hittem valami gótikus, tónusában (képileg is) sötét film lesz – ez a napfényes nagyvárosi feelgood életérzés nagyon meglepett.

    Másrészt kicsit túltolták az akciót, ahhoz képest, hogy látványosan bazári bunyók lesznek. Azt hittem valami darkos guilty pleasure készül, de ez inkább csak simán nagyon B.

  3. a Universal nagyon bízhat ebben a filmben, ha a nyári dömping szezon elején képes ezt mozikba küldeni. számomra pedig netflixes b-film benyomását kelti, mint a jamie foxx-os vámpíros film vagy a night teeth.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.