Zachary Levi vs. The Rock

Levi posztolt pár apróságot a Black Adam végéről, és a Rock vágyairól. Oké, a Wrap cikkét “reblogolta”, de nyilván nem véletlenül.

  • Shazam eredetileg benne lett volna a Black Adam végén a plusz jelenetben, amit a Rock megtiltott.
  • A Shazam 2 végén a Justice Society lett volna, de a Rock ennek is keresztbe tett.
  • A Rock Black Adam és Cavill Supermanje köré akarta átrendezni a DC univerzumot. (tőlem megjegyzés: akkor erre gondolt a folyamatos “átrendeződnek az erőviszonyok a DC-ben”:))

18 hozzászólás a “Zachary Levi vs. The Rock” bejegyzéshez

  1. További Hype generálás még egy bukott filmhez. Lassan ebből áll minden szuperhős film legyen az DC vagy Marvel. Amúgy tök érdekesnek találom, hogy minden szutyok utólag kerül elő csak, van hogy évek múlva csak hogy kicsit még a víz felszínén maradjanak a tetemek. A Kavics-ról meg lassan csak negatívumot olvasni, felettébb unszimpatikussá vált. Az meg külön vicc hogy ahogy elindul a lejtőn egy új film, egyből derülnek ki dolgok amik “nem a készítőkön/színészeken múlnak”, arról meg sosincs szó hogy maga a film miért lett konkrétan szar, pedig az utóbbi pár év filmjei konkrétan azon buknak meg, nem a rájuk ragasztott ostoba kifogások miatt.

  2. Két “szupertehetség” “szuper filmje”, és “szuper karaktere” összecsap… ^^

  3. Biztos én nem figyeltem, de a Rock mikor
    került a Warner élére hogy hirtelen mindenben
    ő dönt?

  4. tehát ha egy bukott (azaz eleve kevés ember által látott) film post-credit jelenetében (amit a nézők jó része meg sem vár) felbukkant volna shazam, akkor a shazam 2 nem bukott volna meg, mert…? becsalogatta volna azt a kevés nézőt, aki látta volna? logikus.
    és ha a shazam 2 post-credit jelenetében felbukkant volna a justice society, akkor a shazam 2 nem bukott volna, mert…? ez több nézőt bevonzott volna, mint a film maga? logikus.

  5. v: Nyilván sokkal valószínűbb, hogy a garnitúra csere miatt nem mennek rá az emberek. A Cavillel való keverés és a Gunn féle újraindítás miatt szerintem már sokan azt mondják, hogy majd streamingen elég lesz ránézni a Shazamra. De nyilván hárítani kell a Warner részéről, könnyebb olyat hibáztatni, aki már szintén kikerült a képből.
    A Flashre leszek kíváncsi, az hogy teljesít majd nézőszámban, mert ott a nosztalgiafaktor és hogy fel tudják vezetni a rebootot, érdekessé teheti.

  6. Rocknak olyan a népszerűsége és követői bázisa hogy bármelyik studió hajlamos a kedvében járni.

    Jó a Black Adam nézettségén ez nem változtat, de azért buknak sorra ezek a filmek mert olyan káros hatás érte a brandet az elmúlt években, vagy csak nagyon lassan vagy jelenleg egyáltalán nem helyre hozható.

    Nekem tetszett a shazam 1, tetszett a Black Adam, mindkettő nagyobb bevételt és nézettséget érdemelt volna.

    Csak hát pont a két legismertebb BvS és igazság ligája sikeredett a leggyengébb produkciónak forgató könyvileg is, nézettségben viszont sokan látták és sikerült sok nézőt veszteni pont ez miatt.

    Itt mutatkozik meg hogy ha össze adjuk a DC és snyder rajongókat, hogy milyen kevés, ugyan akkor az elmúlt időszak alapján milyen hangos kisebbség van a frenchise körül.

  7. Amúgy vicces, mert kavics úr a nagy arcoskodás közben szanaszét retconolta a képregényt és a shazam filmet is.

    Black Adam Spoiler
    Ugye a gyereke átadja neki az erejét, amitől a gyerek meg megint halandó lesz, amit villánygyorsan kihasználnak –> első és második shazam plot pointja is az, hogy márpedig ő meg tudja osztani az erejét mással, szóval gyakorlatilag a fia hiába halt meg.

    A másik meg, bár a képregényben ezt is párszor utólag “jóvátették”, de rajzfilm változat is volt belőle, meg alapvetően logikus lenne, hogy amintBA kimondja azt, hogy shazam, a halandó teste elporlad, hiszen ezerévek teltek el, dehát ugye úgy nem lenne “menő”…

    Megérte?
    Szerintem baromira nem, szegény Cavill és Levy meg szarrá lett szopatva, de főleg Cavill..

  8. Az a nevetséges, hogy az ilyen egyszerű dolgokból a clickbait média és az olyan nyomi “újságírónak” titulált barmok mint Grace Randolph örömmel ráugrik rögtön és hülyeségeket állítanak mint hogy Levi azt mondta hogy Rock az oka hogy a Shazam 2 megbukott. Egyrészt sosem mondott ilyet, ez az Insta sztori nem erről szól hanem arról ami ugye ebben a cikkben is van de a többség kifordította arra hogy Levi Rockot okolja miközben a The Hollywood Reporterben le van írva konkrétan mit mondott, azt hogy a Shazam 2 azért bukott meg mert a Warner nem reklámozta a filmet eléggé és ez így is van. Érdemes elolvasni a rendező, David F. Sandberg tweetjeit is Twitteren, eléggé tanulságos. De persze a lényeg megint elsilik az emberek felett mert a sajtó többsége csak pénzt akar keresni hogy hülyeségeket posztolnak.

    Az egészet ott cseszték el, hogy Black Adam saját filmet kapott pedig ő csak egy ellenség semmi több. Ráadásul Shazam ellensége.

    Szerintem itt az ideje hogy Gunn végre leálljon a válaszolgatásokkal amúgy mert nagyon nem tesz jót hogy minden hülyének válaszol a DCU-val kapcsolatban. Minap válaszolta valakinek hogy Ben Affleck-el is beszélt és szeretné ha rendezne filmet és hogy ő is benne lenne, erre pár nappal később Big Ben lenyilatkozza hogy sosem rendezne semmit az új DCU-ban. Nevetséges hogy nincs egy értelmes ember sem a Warnernél aki odacsap az asztalra hogy: “Elég a posztolgatásokból. Aminek a munkához van köze arról ne írjatok semmit mert úgyis csak kiforgatja a sajtó.”

  9. .LnB: mindketten tudnak jók lenni, ha jó filmben vannak. A Rock pl. nem értem miért nem feküdt rá a komédiákra, már azon kívül, hogy azokban kevesebb a pénz, mert az eskü jobban megy neki, mint a Black Adamben amit csinált. Levy meg tök jó volt az American Underdogban.

  10. v: nem tudom hol van arról szó, hogy bármi többet hozott volna, egyszerűen csak a Rock “mindent a fanokért” keresztbe tett a fanoknak kedves dolgoknak féltékenységből/önzésből.

  11. human: jogos! máshol olvastam egy továbbköltött cikket ugyanebben a témában, az vitt félre.

  12. most már annyi post-credit jelenet gyűlik össze, hogy lassan valaki összevághatna belőlük egy egészestés filmet :)

  13. SPOILERES, de igazából tökmindegy:
    Tegnap megnéztük ezt a Shazamot, a negyedénél még elvoltunk, a felénél már arról beszélgettünk, hogy szívesebben lennénk a leszarozott 65ön, a végénél meg már bárhol. Ebben a filmben mindennemű (akár statisztai) következmény nélkül öngyilkos lesz egy iskolai tanár, a világuralmi terv meg húsz mítikus lény akik az utcán mészárolnak. A hermetikusan lezárt philadelphia meg nyugodtan működik tovább, az emberek dolgoznak, gyorsbüféznek, elvannak, pedig megszűnik az import export, élelmiszer utánpótlás, minden. Shazam és a fiatalkori énje meg annyira másképp viselkednek, hogy az két külön karakter. Fiatalon a fiú komoly és kérdések gyötrik, shazam módban meg egy gyenge deadpool (vagy a mankós haverja viselkedése, lehet Levi nem tudta, melyik gyerekszínész felnőtt verzióját alakitja vagy nem tudom). Igazából az egész baromi unalmas, a felénél már úgy jönnél ki, amikor a főgonosz nagyon gonosz, a bossfight meg egy trónok harcás sárkány. A múvi egyetlen előnye, hogy jobb mint a Hangya 3. Nem Dwayne Johnson miatt lett szar ez. Begyűrűzött a szuperhősösdi sajnos, ő egyáltalán nem akart rosszat, csak a begyűrűzés előtt egy nagyobb szeletet a tortából, sajnos elkésett.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.