A Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves végső végső végső előzetese

Összevágtak még egy trailert a jövő heti premier elé, mert miért ne. Nem lehet jó a tracking, de mindent megtesznek, itt egy esetleges buktánál nem lehet majd a reklámhiányra fogni senkinek.

Pedig eddig jónaik tűnik a forgadtatása azoktól akik látták. És ne feldjétek… FORGET EVERYTHING YOU THINK YOU KNOW, elfjeleltettem ínri.

31 hozzászólás a “A Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves végső végső végső előzetese” bejegyzéshez

  1. Én még mindig nem értem a lelkesedést, ez akkora trashnek tűnik nekem változatlanul, hogy csak a Sharknado fanoknak értem a rajongását.

  2. és még eredeti hang sincs…. Várhatok a streamingre, ez annyira dühítő, oedig rohadtul vártam a filmet

  3. totoro: Egy 50 éves múlttal rendelkező hobbiról van szó amivel ha játszanál értenéd a lelkesedést. Már ebben a pár trailerben csomó minden visszaköszön a játékból.

  4. életemben nem játszottam még a játékkal, de ez kifejezetten príma szórakozásnak tűnik!
    sharknado fanok rajongása? valaki nagyon citromba harapott, ha ennyire savanyú.

  5. Még mindig teljesen érdektelen árbázattal nézem a híreket erről a filmről! majd egyszer ha téééééééényleg,de tényleg nem lesz semmi más akkor egy ködös szombat délután lecsúszik a netflixen!

  6. totoro: ez most gyenge trollkodás, ha nem látod a minőségi, akár látványban akárcsak írásban vagy színészekben, a különbséget.

  7. @Endymion

    Semmi köze a valódi játékhoz. Ebből a filmből nem fogsz sokat látni belőle. Csak az idióta marhulást ami a sok alkalmi játékos szerint “D&D”. Csak legyünk már túl ezen a filmen, hogy minél hamarabb a feledés homályába merüljön.

  8. a hozzászólásodból csak annyi jön le, hogy szentül hiszel abban, hogy “a valódi játék” az, amit te tartasz annak. akik pedig máshogy játszanak, mint te, “idióta marhuló alkalmi játékosok”.
    nos, engem nem zavar, ha semmi köze ahhoz a játékhoz, amit te tartasz annak :) ettől még nagyon is sok köze lehet ahhoz a játékhoz, amit más tart a valódinak.
    sőt, még a fentiektől teljesen függetlenül is lehet, egy bitang jó, kiválóan sikerült szórakoztató mozis kalandfilm, ami 2 órára önfeledt szórakozást nyújt.
    csak legyünk már túl a besavanyodott, kesergő játékosok méltatlankodásán végre!
    nem érdekel? ne nézd meg. hogy neked miért lesz jobb attól, ha minél hamarabb a feledés homályába merül, érthetetlen.
    hagyd hogy élvezze, aki szeretné és ne akard elrontani csak azért, mert nem a te ízlésed szerint készítették, köszi!

  9. @Endymion: Édes Istenem, ha itt lehetne küldeni egy korsó sört, akkor most simán küldenék egyet :D Teljes mértékben egyetértek a fentebb írtakkal.

  10. Nekem nagyon tetszett, jó és szép a világ, amit bemutattak. Sok faj, nem csak emberek, marveleket megszégyenítő CGI és jelmezek, jó volt a zene és a hangok. Nekem a sztori, a karakterek, a párbeszédek is bejöttek, a színészeket is jól választották meg. A legjobban a druida csaj tetszett, Lillis jó színésznő és aranyos, nem kap el a viszolygás, mint más kortársát látva.

  11. @Endymion

    Azért szeretném, hogy a feledés homályába merüljön, hogy a helyét egy komolyabb, gyerekes humortól mentes alkotás vegye esetleg át.

    Ha pedig sosem játszottál akkor ne akard megmondani, hogy mi az “igazi játèk” a D&D-ben mert azt garantálom, hogy ha kipróbálnád nagy pofára esés lenne számodra.

  12. Crash, itt te vagy az egyetlen aki meg akarja
    mondani milyen az igazi játék. Mi anno pont ilyen
    stilusban toltuk, más meg másképp, kinek mi jön be.

  13. Crash neked nagyon beakadt valami. 50 év alatt a játék megért számtalan kiadást, rendszert, klónt amik mind különböző stílusú játékot támogatnak. Nem értem miért próbálod más emberek játékát, szórakozását nem “igazi” D&D kategóriába sorolni.
    Nincs egy igaz stílusú játék, ahány asztal annyi szokás, ki mit keres benne. Ez a szabadság adja az egész játék szépségét.

  14. Boldrik lehet ez hülye kérdés, de mit jelent az amit írtál? “mi anno pont ilyen stílusban toltuk”
    Az előzetesből már kiderül milyen stílusú kártyajátékot vettek alapul? Szerintem ez marha érdekes. Én nem játszottam sosem ilyet kb annyit tudok ezekről a kártyás játékokról amennyit filmekben láttam pl Stranger Things :)

  15. Nrglord, a konkrét játéktól, szabályrendszertől független kissé
    komolytalanul, néha széttrollkodva a mesélő által kreált sztorit.
    Az amúgy a címből kiderül hogy D&D, de igazából lehetne bármilyen
    fantasy világban játszódó szerepjáték.

  16. csupa jót hallani a filmről szerencsére, szóval bízzunk benne, hogy lesz folytatása majd egyszer :)

    Nrglord: ez nem kártyajáték, szerepjáték, semmi nem kell hozzá, nyáron volt, hogy a ligetben leültünk pár kockával, meg a karakterlapokkal :)
    leegyszerűsítve: van egy mesélő, ő felvázolja a szitut, te pedig elmondod, mit tesz a karaktered a szituban
    a d&d meg az első volt a szerepjátékok között, tolkien világa ihlette, azóta sokféle világra kijött, shadowrun, star wars, sőt, még rendes gyűrűk ura rpg is volt
    magának a d&d-nek is több verziója volt, volt az első d&d, majd advanced d&d (ad&d), majd annak a második kiadása, amivel mi játszottunk anno, majd a 2000-es években jött a d&d v3, és azóta eljutottunk 5-ig

    vannak kártyajátékok is, mint a magic the gathering és hasonlók, de azok is ebből nőtték ki magukat, ahogy a kaland játék kockázat könyvek is

    itt főleg beszélsz és dobálsz, bár vannak rendes beöltözős játékok is

    persze, nem mondom, hogy nem irigylem a mai játékosokat, humble bundle-n egy csomószor vannak 3d-s nyomtatóval kinyomtatható bábuk, romok, épületek, vagy épületrészek, irtó jól néznek ki, poénos lehet azokból ténylegesen felépíteni a dolgokat :)

  17. Tegnap néztük meg. Ma napig vénségünkre toljuk az asztali szerepjátékot. Jó volt látni jeges szelek völgyét, Revel’s End prison, Téltelen, Thay stb. Elég jól figyeltek hogy a lore rendben legyen. A filmben használt varázslatokat kívülről tudjuk. Szint, hatótáv, időtartam stb:) A történet faék sajnos és az 5 percenként előtt marvel szintű gagyi poénok nagyon lerontják. Forgotten Realms fanoknak kötelező.

  18. Köszönöm a felvilágosítást mindegyikőtöknek :)
    Akkor végülis vannak benne kártyák de azok csak az egyes választható karaktereket és azok tulajdonságú tartalmazzák. Minden más a mesélő feladata és ha jól értem bábuk csak az újabb és változatokban vannak.

    Kaland játék kockázat. Basszus már el is felejtettem hogy olyanokat is “olvastam” régen ..

    Jegesz szelek völgye is benne van? Azt legalább tudom hova kötni :) Drizz’t do Urden járt arra sokszor :) Remélem egyszer azzal a sztorival is csinálnak valamit..

  19. A karakterlap nálunk egy fénymásolt a4-es lap volt :D Ahogy a szabálykönyv is, míg ki nem jött magyarul. :D Kártya annyira nem jó rá, hacsak nem baj, ha szétfirkálod, ahogy változnak a dolgaid. :)

    A bábuk meg nem fontosak, csak coolak, főleg akkor hasznosak, ha bonyolultabb csata van sok szereplővel. Képzeld el, hogy ilyenekből felépített “makettre” pakolod őket:

    https://www.humblebundle.com/software/dungeons-and-monsters-2-software?hmb_source=&hmb_medium=product_tile&hmb_campaign=mosaic_section_1_layout_index_2_layout_type_threes_tile_index_2_c_haylandalbinoravenfantasy3dprintedassets_softwarebundle

    Icewind és Baldur’s Forgotten Realmsen játszódik, ami egy d&d-hez alkotott világ, mint Dark sun vagy a Dragonlance is, ahol az őszi alkony sárkányai, stb. játszódik. Ezekhez külön szabályok is társulnak, pl. dragonlance-en van surranó.

  20. “csak az egyes választható karaktereket”

    egyébként olyan karaktert csinálsz, amilyet akarsz, bár vannak amolyan kész karik is, de sztem kevesen használják, mindenki jobban szeret magának sajátot dobni, ahogy icewind dale-ben is sokáig elpiszmoghatsz vele, pláne, ha mindegyik karit te csinálod és nem beálló npc-kkel játszol :)

  21. Nekem sajnos ezek a dolgok teljesen kimaradtak. Nálunk a kaland játék kockázat is nagy kincsnek számított annak idején. Ilyenekről meg ha hallottam is, mint a D&D nem tudtam hol lehet kipróbálni úh kimaradt az életemből. De biztos jó muri lehet..
    Már az is órákig tarthat ha ilyen alkatrészekből építetek össze egy pályát!
    Igen az a sorozat amit én olvastam (Drizz’t kalandjai) is Forgotten Reális gondolom.

  22. Én soha nem építettem ilyen alkatrészekből helyszínt, ezért is irigylem az újakat, mert tök poén lehet. :) Sajnos a 90-es években még se híre, se hamva nem volt 3d-s nyomtatónak. :D

    Én középsulis osztálytársakkal játszottam anno, majd egy ideig melóhelyen is, míg mind ott dolgoztunk.

    Jaja, az is ott játszódik, az Otthon tetején ott is van, hogy Forgotten Realms.

  23. Igen ahogy mondod a 90-es években csak a képzeletünk volt. Meg papír és ceruza :)
    Minket a PC szippantott be. Warctaft2 aztán a Starcraft.
    Drizz’t történetébe kb 8 éve botlottam akkor kezdtem olvasni de így legalább nem kellett 30 évet várnom a történet végére nemúgy, mint azoknak akik a 90-es években elkezdték olvasni:D

    Remélem jó lesz a D&D film. Kellene már újra egy jól sikerült fantasy világ.. Mondjuk szerintem ezeknél a sorozatban több lehetőség van. A Warcraft filmnél is az volt az érzésem. Egy mozifilmbe nem tudnak beleszuszakolni annyi mindent hogy az jó legyen. Hacsak nem 3 órás egy rész.

  24. Otthon, Száműzött, Menedék a címe az első 3 Drizzt könyvnek. Salvatore futószalagon gyártja őket. Elég középszerűek de ha érdekel forgotten lore akkor megéri olvasni.

    A filmben rengeteg szerepjátékos kikacsintás van. Szerintem ez marha jó hogy figyeltek a fanokra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.