Kecsap: Average Height Average Build, Blue Beetle, Guardians of the Galaxy Vol. 3, Ghostbusters, Wind River 2, Y2K, Mother Mary, Small Things Like These, Aladdin 2, Jordan Peele,

Az Apple TV+ rájött, hogy a streaming first nem annyira nyerő, szóval mozikba küldik majd rendesen a filmjeiket először. Konkrétan most nem is csak a mozis bevétel, hanem az reklám is a filmnek, ha megy nagyvásznon. Idén tőlük jön a Martin Scorsese Killers of the Flower Moon, Matthew Vaughn Argylle, Ridley Scott Napoleon, és már ezeket is több időre moziba akarják küldeni elvileg, nem csak az Oscarhoz kötelező 1 hétre.

Jonathan Majorst (Ant-Man 3, Creed 3) tegnap letartóztatták családon belüli erőszak gyanújáért. A csapata válasza: “He has done nothing wrong. We look forward to clearing his name and clearing this up.”

George Lopez azt mondja, hogy nemsokára itt a Blue Beetle előzetes (és imádni fogjuk, mármint szerinte), ezt a csoportképet csatolta hozzá.

Adam McKay (Don’t Look Up) következő filmje megkapta a címét Average Height, Average Build. A szereplőgárda: Robert Pattinson, Robert Downey Jr., Amy Adams, Forest Whitaker, Danielle Deadwyler. Egy sorozatgyilkosról szól, aki politikai lobbizásba kezd, hogy megváltoztassa a törvényeket, könnyebb lehessen gyilkolni. Ez alapján a politikai komédia lesz, a sorozatgyilkos vonal csak a képtelenség érzéséhez kell.

Todd Field, a Tár rendezője beszél a filmektől a reklámvilágba tett visszavonulásáról.

A Guardians of the Galaxy Vol. 3 149 perces lett.

Kumail Nanjiani, Patton Oswalt, James Acaster és Emily Alyn Lind is benne lesz a Ghostbusters Afterlife folytatásában.

 Gil Birmingham, Alan Ruck, Kali Reis, és Tatanka Means a Wind River 2-be.

Az A24 az SNL-es Kyle Mooney-ra bízta a Y2K rendezését, ami az ezredfordulón játszódó komédia, és benne két senki belóg az évezred utolsó nagy bulijára, de elszabadul az éjszaka. Jaeden Martell, Rachel Zegler, Julian Dennison, Lachlan Watson, Mason Gooding, The Kid Laroi, Alicia Silverstone, Tim Heidecker.

David Ayer felfedett egy kivágott jelenetet az általa készített Suicide Squadból. A stúdió tehet róla, bezzeg ha lenne #releasetheayercut.

Mother Mary címmel jön az A24-en David Lowery (Green Knight) új rendezése. A főszerepben Michaela Coel és Anne Hathaway. Egy zenész és egy divatdesigner kapcsolata.

Adaptálják a Small Things Like These regényt, Tim Mielants rendezi és Cillian Murphy szerepel majd benne Ciarán Hinds és Emily Watson mellett. 1985 karácsonyakor egy férfi sötét titkokat fedez fel kisvárosa egyházáról.

Mena Massoud azt mondja, hogy kevés esély van az élőszereplő Aladdin folytatására. Érdekes amúgy, hiszen az első rész siker volt, és annak kapcsán elvileg be is rendelték anno.

Új Jordan Peele (Nope, Get Out) film jön 2024 végén.

Elhunyt Norman Steinberg, a Blazing Saddles írója.

Elhunyt Paul Grant karakterszínész, feltűnt a Harry Potter és Star Wars filmekben. Utóbbiban Ewok volt.

Sandman a bónuszban:

Ez meg bónusz extra:

7 hozzászólás a “Kecsap: Average Height Average Build, Blue Beetle, Guardians of the Galaxy Vol. 3, Ghostbusters, Wind River 2, Y2K, Mother Mary, Small Things Like These, Aladdin 2, Jordan Peele,” bejegyzéshez

  1. A GOTG 3-ra már azt mondom, hogy túl rövid lesz így 137 percben, főleg lezáró részként. Vagy csak én kezdek lassan hozzászokni ahhoz, hogy mostanában szinte kizárólag 3 órás filmeket látok :D

  2. Mindenhol máshol azt olvasni, hogy a GOTG 3 pontosan 2 óra 29 perc hosszúságú lesz, a második része volt 137 perces.

  3. Az Aladdin-on nem lepődöm meg, az Emancipation-t nem akarták lehúzni a budin, ezért nem léptek azonnal, de Smith most egy darabig nem hiszem, hogy a piacképes kategóriába fog esni, parkolópályán lesz szerintem egy darabig.

  4. pacsi az Apple TV+ felvilágosodásáért. Úristen Killers of the Flower Moon jöhetne végre, mióta várjuk már

  5. Az Apple megnyomja az idei évet. Vagy lehet csak azért tűnik így mert több olyan film és sorozat jön/jött ki náluk ami engem érdekel. A mennyiséggel nem kell felvenniük a versenyt, minőségben meg leverhetik a Netflixet. Pénteken Tetris! :)

    McKay-nek meg minden megmozdulása érdekel, nem is kell többet tudnom az új lehetséges sztoriról.

  6. Ez a bónusz extra csodás, ehhez képest a John Wick széria egy rögrealista akciófilm. :)

    Kíváncsi vagyok Peele filmje hogyan teljesít az Avatar 3 mellett…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.