Októberi a Killers of the Flower Moon

Az Apple felfedte, hogy Martin Scorsese filmje október 6-án érkezik odakinn pár moziba, hogy 20-tól több vászonra tegyék, wide release-t kap, és csak aztán jön majd a streamingre valamikor. Úgy tűnik ez az, amiről hétvégén volt szó.

Reméljük hazai forgalmazó is rárepül, vagyis behozza.

Az FBI kezdeti idejéről szól, az 1920-as évekről, amikor Osage megyében nyomoztak, ahol valaki elkezdte a helyieket irtani, miután kiderült, hogy olaj van a földjük alatt. Még pár apróság.

11 hozzászólás a “Októberi a Killers of the Flower Moon” bejegyzéshez

  1. ezazzzz! Lenne bármi oka hazai forgalmazónak nem rárepülni? Dicaprio, Scorsese nevét látva azért csak elcsábulnak az emberek…gondolnám én

  2. Én ezt moziban szeretném látni. Scorsese nálam még nem hibázott. Az Irishman is ( a szamitogepes fiatalitast leszamitva) teljesen korrekt film volt.

  3. Irishman hatalmas királyság volt, de nálam az utóbbi 10 évből a Silence ütött a legnagyobbat tőle. Remélem ez valami hasonló stílusra fog épülni, a téma alapján közelebb lehet ahhoz, mint a gengszterkedős filmjeihez, vagy a Wall Streethez.

  4. Vicces, par eve az volt az izgalmas, hogy mozis bemutatoval egyidoben streamingen is megnezhetted a filmet, most mar az, hogy streaming mellett moziban is megy.

  5. nem, itt az a hír, hogy streaming előtt tényleg megy moziban egy streaming szolgáltató filmje, rájöttek, hogy mennyi pénzt dobnak ki. úristen a Netflix mennyit vesztett a Knives Out 2-vel… mármint ezt azért írom, mert mintha te a fejlődés irányát előre mutattad volna streaming felé, mikor pont most tűnik úgy, hogy visszafelé fordultak.

  6. “Az FBI kezdeti idejéről szól, az 1920-as évekről”.
    Vicces,Leo ennek a főnöke volt már egyszer 😀

  7. Állítólag közel 4 órás lesz a film. Olvastam a könyvet, baromi jó sztorija van, simán megérdemelt volna egy nyolc részes minisorozatot sztem, mert van benne mit átadni a nézőnek

  8. Ide meg jól elfelejtettem beírni hogy Okt 19 a hazai bemutató. Viszont UIP úgyhogy a feliratos verzió kérdéses.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.