Asteroid City előzetes: Wes Anderson feltekerte

Új filmmel jön a hipster filmek mestere, a Budapest Hotel alkotója. Eszméletlen szereplőgárda, és a sajnálni való emberiség a mostaniban?

A poszter alatti előzetes alapján páran lerobbannak Aszteroida városban, ahol imádott egy égből esett kő. Aztán beállít egy űrlény, ami miatt karantén alá kerül mindenki. Izé… Mármint ezt lehetett kihámozni.

22 hozzászólás a “Asteroid City előzetes: Wes Anderson feltekerte” bejegyzéshez

  1. Wes Anderson az egyetlen rendező, akinek minden filmjét láttam és minden filmjét látni tervezem.

    Ja és egy W.A. film Bill Murray nélkül? Hihetetlen.

  2. Wes Anderson az egyetlen rendező akinek minden filmjét amit láttam, utáltam. Az a stílus amit képvisel számomra egy kínpaddal ér fel.

  3. Heihachi…ne eróltesd…akkor ..szivesen ez egy ingyebes jótanács volt…én Anderson majd minden filmét láttam..a rövideket nem. nyilván..és imádom…mind.)))

  4. A Darjeeling Limited És a The Isle of Dogs bejött tőle, de ezeket leszámítva az összes többi inkább idegesített. Nem nekem való a stílusa.

  5. szerintem inkább divat szidni, az sokkal dominánsabb róla a weben, avagy te álltál a nagyobb halmazba.

  6. ő filmre forgat ugye? most rákerestem, és úgy tűnik igen. látszik. ez az első filmje ami még érdekel is a koncepció alapján. hah tényleg, egy filmjét se láttam még, de kinézetre mind tetszik.

  7. Kíváncsian várom! Ez most tematikailag is izgalmasabb, és persze az összes filmje nézős, de az előző kettő az már számomra túl sok volt, kb. nézhetetlen kategória (French és Isle).

    Viszont Grand Budapest Hotelig imádtam (Darjeeling a topon mai napig, szorosan utána a Rushmore), de mintha az ott a csúcs lett volna.

  8. Mint ha minden pénzt a színészekre költöttek volna el, annyira semmilyennek néz ki. Mint ha annyira szembe akarna menni a mai átlag CGI filmekkel hogy átlag alatti lett első ránézésre.

    Ez a divat divatjának a divatja dolog meg lassan kezd úgy tűnni mint ha senkinek nem lenne önálló véleménye.

  9. imádtam tőle a budapest hotelt, a többivel nem is tudom, kicsit hadilábon állok,.. még nem döntöttül el Wes-szel, hányadán állunk egymással:D mindenesetre mindenképp le fog csúszni. Valamiért Ari Asterrel kötöm össze, csak az a legnagyobb különbség, hogy az ő gondolkodásmódját értem, el tudom kapni egy-egy filmjénél, Wesét meg nem:D

  10. Ezt a midjourney-vel csinalta? WA egy viccet csinalt a sajat filmes nyelvezetebol.

    @walker: Bill Murray sajat maganak koszonheti azt. Aziz kukaban landolt filmje alatt kiderult hogy o is csak egy “creepy old dude”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.